RootX Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2006 Καιρός να πάμε λοιπόν για μια ακόμη Ομαδική Αγορά DVD-CD στην Disc Impex αυτό το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2006 και ώρα 12.30 το μεσημέρι. Μετά από επικοινωνία με τους υπεύθυνους της Disk Impex, μας γνωστοποιήθηκαν τα ακόλουθα: 1. Ειδικά για τα μέλη των TheLab και PcTechnology - Overclockers που θα συμμετάσχουν στην ομαδική αγορά, το ποσοτικό όριο των 1500 τεμαχίων για μειωμένες τιμές, καθορίζεται σε 1000. Φυσικά καθένας μπορεί να πάρει από οποία κατηγόρια θέλει, όσα κομμάτια επιθυμεί. 2. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα διενεργηθεί κλήρωση μεταξύ όσων έχουν συμμετάσχει στην ομαδική αγορά και είναι παρόντες. Τα δώρα που θα κληρωθούν (ευγενική προσφορά της Disk Impex Hellas) είναι α) Ένα (1) DVD +/- RW PLEXTOR PX-750 β) Δύο (2) DVD +/- RW PLEXTOR PX-716 Τα nicknames των τυχερών θα ανακοινωθούν στο παρόν thread, μετά την ολοκλήρωση της Ομαδικής Αγοράς. 3. Από τον τιμοκατάλογο της Disk Impex, δεν υπάρχουν διαθέσιμα τα παρακάτω είδη. TAIYO YUDEN +R 4x SPINDLE100 GOLD TAIYO YUDEN -R 4x SPINDLE100 GOLD TAIYO YUDEN +R 8x SPINDLE100 PRINTABLE WHITE INKJET TAIYO YUDEN -R 8x SPINDLE100 PRINTABLE WHITE INKJET THATS -R 8x SLIM 5mm ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ THAT'S +R 8x J/C 10mm CERAMIC COAT PLEXTOR +R 4x J/C 10mm ---------------------------------- Όσοι είστε από επαρχία παρακαλούμε να στείλετε πμ προς τον χρήστη The Lab με πλήρη στοιχεία και την παραγγελία σας, ώστε να φροντίσουμε εμείς. Αν θέλει κάποιος από Θεσσ/κη να συγκεντρώσει και να μου στείλει λίστα, θα εξυπηρετούσε καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 17, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 οι τιμες ομως ειναι οι ιδιες που αναγραφονται στη ιστοσελιδα τους ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 17, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka οι τιμες ομως ειναι οι ιδιες που αναγραφονται στη ιστοσελιδα τους ετσι? Αρχική απάντηση από RootX 1. Ειδικά για τα μέλη των TheLab και PcTechnology - Overclockers που θα συμμετάσχουν στην ομαδική αγορά, το ποσοτικό όριο των 1500 τεμαχίων για μειωμένες τιμές, καθορίζεται σε 1000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 17, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 οκ thanks spc αφηρημαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Ιανουάριος 17, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Nice ! πανω στην ωρα που τελειωσαν!......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 17, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Aν δεν κανω λαθος οι τιμες που εχει ποσταρει η Στελλα στο pctechnology ειναι αυτες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 17, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Εγω παραγγειλα ηδη σε χρηστη 100 printable +rw taiyo Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιανουάριος 17, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αυτα με το ceramic coat είναι τα κλασσικά ασημένια απο πάνω; Απο την πρώτη ομαδική τα περισσότερα μου κάνουν κολληματάκια στο οικιακό DVD. Τα TDK παίζουν κομπλέ. Τα that's είναι σαν αυτά του e-shop; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 17, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 that's είναι το καλό πράγμα (με γιαπωνέζικες στάμπες και δε συμμαζεύεται).Μέσα κι εγώ, τώρα για ποσότητα το συζητάμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιανουάριος 17, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Τα TY +-R BLUE τα εχει δοκιμασει κανεις? η τιμη για 100 κομματια που εχει ειναι ηδη πολυ φθινη, για 1500 θα ειναι εξεφτελιστικη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Ιανουάριος 17, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 στην disk impex θα συναντηθουμε ολοι δηλαδη?οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι και μικρο το μαγζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 17, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από ΓΙΩΡΓΟΣ στην disk impex θα συναντηθουμε ολοι δηλαδη?οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι και μικρο το μαγζι. Δεν διευκρινίστηκε αν ο δημιουργός του παρόντος thread θα είναι παρόν. Αν είναι, όλα τα υπόλοιπα είναι οδοντόκρεμες. Τι στο μαγαζάκι της DI, τι στο ΣΕΦ ένα και το αυτό είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 17, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Thanx για τα καλά σου λόγια, το πιθανότερο είναι να είμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 17, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από RootXτο πιθανότερο είναι να είμαι Μισό να βάλω reminder στο Qtekι.....''Θερμοσίφουνας Σάββατο 21/1 09:00'' Χωρίς πλάκα πάντως, Thelab, Pctechnology κλπ.....Χαμός θα γίνει....Δεν τολμώ καν να σκεφτώ την πιθανότητα να έρθω. Θα στείλω την παραγγελία σε κανά τσιράκι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Ιανουάριος 17, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Εγω θα εμφανιστω ομως εκτος αροοπτου για καμια 100αδα that's. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 17, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 εγώ θέλω και CDακια αλλα ποιος τρέχει εκει κάτω ρε γαμώτο? SPC να σου πω τι θέλω να τα φορτώσεις στο τσιράκι σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 17, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSagaSPC να σου πω τι θέλω να τα φορτώσεις στο τσιράκι σου? Μάλλον δεν κατάλαβες καλά....Εσύ είσαι το τσιράκι μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 17, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Damn.... πάλι εγώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 17, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 17:59] Μάλλον δεν κατάλαβες καλά....Εσύ είσαι το τσιράκι μου! οουφφφφφφφφ....την γλυτωσα..... μετα απο εκεινο το στακερ του κοπριτη ακομα περιμενω τα βαρεα ενσυμα εμενα ποιο καλο παιδακι θα παει να μου φερει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Ιανουάριος 17, 2006 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 απο Θεσσαλονικη εχει αναλαβει κανεις ωστε να επικοινωνουμε μαζι του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.