Jump to content

Dell 30αρα for sale!!

crmaris

Recommended Posts

Που θα πάει δεν θα πέσει η τιμή της.. Δείτε και τι κάρτες γραφικών προτείνει ο τύπος..

http://cgi.ebay.co.uk/Dell-30-3007WFP-Flat-panel-monitor-The-Beast_W0QQitemZ8750163502QQcategoryZ19548QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

ψιλοχλωμό να την δίνει ο τύπος στο Ebay 1850 και η Dell ελλάδος 1500(me fapa 1750 peripoy) . Συνήθως αυτός ο τύπος είναι πολύ πιο φτηνός.. Πάντος την δικιά μου 24αρα από αυτόν την πήρα 280 ευρό κάτω από ότι μου την έδινε η Dell με έκπτωση κιόλας (συννενόηση μέσω τηλ όχι με την επίσημη τιμή του site)..

Αλλά για μένα υπερβολή η 30 ίντσες . Σαν να βλέπεις αγώνα τεννις θα είναι:p

πιθανώς να είναι σε πρόμο προσφορά για επιχειρήσεις, όπως πήρα κ το λάπτοπ μου, τα κάνει αυτά η ντελλ. κοιτάχτε το. έχω το μέηλ, 1499 λέει, δεν αναφέρει για φπα, λογικά χωρίς είναι.

Αρχική απάντηση από crmaris

ψιλοχλωμό να την δίνει ο τύπος στο Ebay 1850 και η Dell ελλάδος 1500(me fapa 1750 peripoy) . Συνήθως αυτός ο τύπος είναι πολύ πιο φτηνός.. Πάντος την δικιά μου 24αρα από αυτόν την πήρα 280 ευρό κάτω από ότι μου την έδινε η Dell με έκπτωση κιόλας (συννενόηση μέσω τηλ όχι με την επίσημη τιμή του site)..

Αλλά για μένα υπερβολή η 30 ίντσες . Σαν να βλέπεις αγώνα τεννις θα είναι:p

Να σου αγορασω το πασχα την 24αρα να πας εσυ σε 30αρα?:>

Ασε και όπως πάω εγώ είμουνα έτοιμος να την ακυρώσω την 24αρα (και να παω σε 30αρα ας ειναι και υπερβολικη) αλλά κόλωσα λόγο κάρτας γραφικών και τρελών απαιτήσεων που θέλει.. Βλέπω κάποιον άλλον όμως(γνωστό άγνωστο μεγαλέμπορα χε χε) να πουλάει την 24αρα του από εδώ μέσα..

Αρχική απάντηση από crmaris [Σήμερα, στις 18:41]

Ασε και όπως πάω εγώ είμουνα έτοιμος να την ακυρώσω την 24αρα (και να παω σε 30αρα ας ειναι και υπερβολικη) αλλά κόλωσα λόγο κάρτας γραφικών και τρελών απαιτήσεων που θέλει.. Βλέπω κάποιον άλλον όμως(γνωστό άγνωστο μεγαλέμπορα χε χε) να πουλάει την 24αρα του από εδώ μέσα..

και μαντεψε σε ποιον θα την δωσει με 530 ατοκες δοσεις:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.