Jump to content

About Aerogate3

HellhammeR

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω αγοράσει το Cooler Master Aerogate 3 , το οποιο διαθέτει 4 thermal sensors. Το ένα θέλω να το βάλω στον επεξεργαστή. Σε αυτο το σημείο θέλω να σας ρωτήσω πως να τον τοποθετήσω στον επεξεργαστη? Να τον κολήσω πανω στην επιφάνεια του επεξεργαστη να βάλω την πάστα και μετά κατευθείαν απο πάνω να τοποθετήσω την ψύκτρα (θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα)? Η να τον βολέψω κάπως απο τα πλάγια??;)

Πρόσεχε με τους σένσορες!!:sick:

Κοίτα να πατάει καλά η ψύκτρα του επεξεργαστή μετά την τοποθέτηση του.

Καλύτερα είναι να τον βάλεις στα πλάγια στο κάτω μέρος της ψύκτρας σου,

κοντά στον πυρήνα, για να αποφύγεις τέτοιους κινδύνους.

Την έχω πάθει έτσι.

Στο κάτω κάτω δεν πρόκειται κανένας σένσορας να σου δείξει ακριβώς την σωστή

θερμοκρασία του επεξεργαστή σου.

Πάνω από τον επεξεργαστή θα έχεις μόνο την θερμοαγώγιμη πάστα και την ψύκτρα.

Να πω και εγω την γνωμη που μπορει να ειναι και βλακεια. Αν βαλλει τον σενσορα ακριβως πισω απο τον επεξεργαστη;; δηλαδη στο πισω μερος της motherboard θα δειχνει τη σωστη θερμοκρασια η οχι;;

Και κατι τελευταιο. Εγω που εχω aerogate 2 και εχω χαλασει καποιους σενσορες, μπορω να βρω στην αγορα μεμονομενους σενσορες;;; και αν που;;

Ευχαριστω!

• 4 weeks later...

hellhammer εντυπώσεις από το aerogate 3? 4 thermal sensors αυτό ακριβώς χρειάζομαι και εγώ.

καμια εικόνα με το sensor κολλημένο πλαγια στην cpu? έτσι.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.