Jump to content

Ο Ντι Ες Ελις ερχεται

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 09:43]

Βαλε φορθνετ να εχεις ησυχο το κεφαλι σου

Καλα δεν ειναι τελεια και αυτη:cool: , καμια φορα τα demos της πανε καλυτερα απο τις κανονικες συνδεσεις:getlost:

Αρχική απάντηση από Wizard! [Χθες, στις 13:27]

Πάρα πολλά πλήρωσες...!!! Τα προπληρωμένα πακέτα κοστίζουν τα μισά για 1 χρόνο!

Όσο για το router, τώρα δίνουν το Linksys που είναι αρκετά αξιόπιστο. Δεν είναι το καλύτερο, αλλά σίγουρα το προτιμώ από τα Alcatel της Otenet και τα Fritz της HOL

Δεν έχω ψάξει τα πακέτα να σου πώ. Προτιμώ να έχω το πιο απλό που μπορώ.

Τα 52ευρά είναι για την γραμμή στο σπίτι. Δεν είχα τηλεφωνική γραμμή.

Τα 123ευρά τα πληρώνει όποιος θέλει να έχει dsl από το τίποτα όπως εγώ, είτε από isdn/pstn να πας σε dsl. Με το πακέτο τι από αυτά θα γλύτωνα?

Το μήνα στην forthnet πλήρωσα 9,5ευρώ με φπα μέσα για 24 μήνες. Πιο πακέτο δίνει τέτοια τιμή ως isp?

Οπότε για 24 μήνες θα πληρώνω από 35,98ευρώ μόνον στον ΟΤΕ, άρα 863,52ευρώ.

Έ με το modem router είναι θέμα προσφοράς και δεν το πολυέψαξα. Δεν πιστεύω να κερδίσω και τίποτα αφου δεν κάνω και πολλά με το ίντερνετ.

@H.A.Balafoutre: Με τα έτοιμα πακέτα πχ. της Forthnet θα πλήρωνες περίπου:

260 για ένα χρόνο & router (οτε + isp)

52 για τη νέα γραμμή

40 x 12μήνες = 480 για το Δεύτερο χρόνο (που όμως επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω πολύ ότι θα κοστίζει τόσο σε ένα χρόνο)

Σύνολο ~800... Με τα ρέστα άνετα αναβάθμιζες την 6800 σε 7800 ;)

Αρχική απάντηση από Wizard! [Χθες, στις 11:21]

@H.A.Balafoutre: Με τα έτοιμα πακέτα πχ. της Forthnet θα πλήρωνες περίπου:

260 για ένα χρόνο & router (οτε + isp)

52 για τη νέα γραμμή

40 x 12μήνες = 480 για το Δεύτερο χρόνο (που όμως επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω πολύ ότι θα κοστίζει τόσο σε ένα χρόνο)

Σύνολο ~800... Με τα ρέστα άνετα αναβάθμιζες την 6800 σε 7800 ;)

Δηλαδή τι, στα πακέτα σου έχουν πληρωμένο και τον ΟΤΕ που σου έρχετε ο λογαριασμός στο σπίτι και τα τέλη σύνδεσης και όλα? :cry: Δεν μπορεί?

Μιλάω μόνον για το internet, όχι για τηλέφωνα. Δεν έχω και φυσικά δεν με ενδιαφέρει το σταθερό τηλ στο σπίτι.

http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10007875

# Από 21,88 το μήνα όλα πληρωμένα

# Ένας λογαριασμός για την συνδρομή και το πάγιο της γραμμής ADSL

# Ένα σημείο επαφής για κάθε θέμα που αφορά την σύνδεση σας

Εμένα με ρώτησες άν θέλω να έρθω???

Καλύτερα γραμμή απο οτέ κατευθείαν για τις δύσκολες μέρες. Και isp ότι σε βολεύει.

Vivodi και 24 ΤΡΟΜΕΡΗ εξυπηρέτηση.. . τώρα δεν παίρνω και όρκο.

Αρχική απάντηση από NoDsl

Καλύτερα γραμμή απο οτέ κατευθείαν για τις δύσκολες μέρες. Και isp ότι σε βολεύει.

Ο ΟΤΕ σου βάζει τη γραμμή έτσι κι αλλιώς. Απλά πληρώνεις μέσω Forthnet. Λογιστικό είναι το θέμα, όχι τενχικό. Και εγώ προτιμώ να έχω να λύσω διαφορές με τη Forthnet παρά με το δημόσιο.

Vivodi και 24 ΤΡΟΜΕΡΗ εξυπηρέτηση.. . τώρα δεν παίρνω και όρκο.

Πάντα εξαρτάται σε ποιόν θα πέσεις... Σε ένα φίλο την άλλη φορά, δεν ήξερε να μας πει ότι πρέπει να βάλουμε το password για το VoIP και μας έβαλε να κάνουμε hw reset το router και να χάσουμε χρόνο να το ξαναστήσουμε.

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 12:49]

Ο ΟΤΕ σου βάζει τη γραμμή έτσι κι αλλιώς. Απλά πληρώνεις μέσω Forthnet. Λογιστικό είναι το θέμα, όχι τενχικό. Και εγώ προτιμώ να έχω να λύσω διαφορές με τη Forthnet παρά με το δημόσιο.

Ξεκίνησα με adsl in a box... Ξέρεις τι ωραία ακούγεται να τους λές μα έχω πρόβλημα δεν μπορώ να πάιξω τπτ online και να σου λένε μα ο δικός μας τερματικός εξοπλισμός έιναι οκ και είναι θέμα του οτε δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ? Η να σου λένε θα το δώσουμε βλάβη στον οτε και βλάβη βλάβη 300 βλάβες είχαν δώσει και @@. Ε στο εύχομαι να μην το ακούσεις ποτέ....

Τουλάχιστον αν πάρεις γραμμηάπο οτέ αλλάζεις γραμμή όποτε γουστάρεις αν πιτράρει η κλάση και κρατάς τον παλιό isp....

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 16:05]

Το άλλο με τον Τοτό το ξεύρεις;

Ναι αυτό που πήγε να πλερώσει λογαριασμό της vivodi?

Τουλάχιστον αν πάρεις γραμμηάπο οτέ αλλάζεις γραμμή όποτε γουστάρεις αν πιτράρει η κλάση και κρατάς τον παλιό isp....

Αν θέλεις νε έχεις την ευχέρια να αλλάζεις ISPs, τότε χάνεις όλα τα πλεονεκτήματα των πακέτων. Γνωρίζω ελάχιστους που είχαν προβλήματα και ακόμα λιγότερους που δε βρήκαν λύση. Κι εγώ που είχα πρόβλημα με τη γραμμή μου, μέσω Forthnet πήγε στον OTE και το έλυσαν.

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 16:39]

Γνωρίζω ελάχιστους που είχαν προβλήματα και ακόμα λιγότερους που δε βρήκαν λύση. Κι εγώ που είχα πρόβλημα με τη γραμμή μου, μέσω Forthnet πήγε στον OTE και το έλυσαν.

www.adslgr.com

@NoDsl: Ναι. Τι θα μου πει αυτό? Πόσοι είναι? 5? 10? 50? 100? Ε, και? Μήπως αυτοί οι 100 έλυσαν όλα τα θέματα με τον ΟΤΕ? Τι ποσοστό είναι οι 100? 1%? 5%? 10%?

Από την άλλη, όσοι και να είναι, 1000 φορές να τσακώνωμαι με τη Forthnet παρά με το δημόσιο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.