jax7480 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 Καιρος λοιπον να τον βαλουμε κι εμεις...τον dslη...Το θεμα ειναι ποιον.Το σπιτι αυτη την στιγμη δεν εχει τηλεφωνικη συνδεση. Οποτε ακομα δεν εχουμε μπλεξει με τον πΟΤΕ(που μας ενωνει).Απο την αλλη η vivodi, φθηνη μεν, αλλα τα περσινα δεν τα ξεχναω, που βλαστημουσα την ωρα και την στιγμη.Η αγορα που προκειται να γινει θα ειναι DSL σε μορφη ΠΑΚΕΤΟΥ. Δηλαδη θα περιλαμβανει τα παντα, απο ενεργοποιησεις, παγια ISP, παγια ΟΤΕ, εξοπλισμο και τα λοιπα. Δεν γουσταρω τα μηνιαια τρεχαματα. Μια κι εξω ολο το χρημα.Οποτε τιθεται το εξης ερωτημα:Τα σταζω κι εγω στον all time classic ΟΤΕ για συνδρομη DSL και βαζω οποιο πακετο γουσταρω ήπηγαινω στην Vivodi για γραμμη και ISP με το κορυφαιο 24ωρο support και τις τρομερες ταχυτητες. Αληθεια εχει αλλαξει κατι.Σε περιπτωση επιλογης του ΟΤΕ τι αλλο θα πληρωνω μηνιαιως εκτος απο την αγορα του πακετου και ποιο πακετο που υπαρχει στην αγορα προτεινεται?Θενκ γιου ιν αντβανς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Είχε μια προσφοράτζα η Tellas, με 36 από το πρώτο μήνα 384k με όλα μέσα (εξοπλισμό, ενεργοποίηση κλπ.) καλυμμένα από αυτούς και συμβόλαιο για 12 μήνες. Δες αν ισχύει ακόμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιανουάριος 16, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Απλα μια ενημερωση...Forthnet ADSL 384/128k 24/7 δεν ξερω μεχρι ποτε προσφορα 3+3 μηνες δωρο62,36 τελικη......10 ευρω το μηνα καλη τιμη!!!!!Provider onlyΚαι για ενεργοποιηση γραμμηςΠροτεινω την κλασσικη διαδικασια με τον ΟΤΕ...ξερεις παιρνεις τηλεφωνο και τα συναφη.Για πακετο υπαρχει ενα της HOL για 384,12μηνη φουλ εξοπλισμος(δανεικος για 1 χρονο αλλα δεν σε νοιαζει),ολα πληρωμενα(ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΤΟΥ ΟΤΕ) 230 ευρω...τα παγια μονο ειναι 300 αν τα υπολογισεις μονα τους οποτε κοιταξε το και αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιανουάριος 16, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Εγω πηρα adsl in a box+. Συμπαθητικο το linksys μοντεμακι... Μιλαμε παντα για "ΦΑΤΣΙΚΗ" συμπαθεια καθως δεν μου το εχουν ενεργοποιησει ακομα...Καπου εδω θα εχεις αρχισει ηδη να κατεβαζεις καντηλια, οποτε και σταματαω να σου χαλαω το θεμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Ιανουάριος 16, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από chroma Είχε μια προσφοράτζα η Tellas, με 36 από το πρώτο μήνα 384k με όλα μέσα (εξοπλισμό, ενεργοποίηση κλπ.) καλυμμένα από αυτούς και συμβόλαιο για 12 μήνες. Δες αν ισχύει ακόμα.. μακρια απο τους μπαγασιδες!!!!! σου αλλαζουν τις χρεωσεις μετα απο 2 μηνες και δεν το παιρνεις και πρεφα!!!!!!!! .....απο εγκυρη πηγη..... :whip: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 16, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Εγω παλι εχω εδω και μια εβδομαδα το dslcube της vivodi.Eνεργοποιηθηκε γρηγορα(αν σκεφτει κανεις οτι μεσολαβησαν και γιορτες) και ειναι 512Κ για 5μηνες.Το modem αρκετα καλο και με ethernet.Επιτελους εχω Internet λεμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 16, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Ένα μήνα που έχω Tellas (μόνο ως provider) είναι μια χαρά από support, για τιμές δε ξέρω θα δείξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Ιανουάριος 16, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 τσεκαρε και εδω---->>>>http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=21239&highlight=forthnet Αρχική απάντηση από chroma Ένα μήνα που έχω Tellas (μόνο ως provider) είναι μια χαρά από support, για τιμές δε ξέρω θα δείξει. μακαρι...... :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 16, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Λοιπον. Μολις μπηκα μεσα στην Βιβοντενα και πηραμε τον Γιαννη τον Πουλοπουλο. Vivodi σαν γραμμη δεν παιζει παρα μονο ΟΤΕ.Οποτε εχουμε αναγκαστικα ενα στανταρ. Τηλεφωνακι αυριο στον ΟΤΕ να περασουν για την γραμμη.Απο εκει και περα μαλλον με βλεπω για το πακετο της Φορθνετ, ADSL 1Bill 512. 140+ΦΠΑ για 3+3 μηνες, μας βγαινει 28 τον μηνα με δωρο την ενεργοποιηση της ADSL γραμμης και το μοδεμ.Καμια αλλη προταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 16, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 εισαι μια χαρα.......βεβαια σκεψου και το ενδεχομενο να βαλεις τηλεφωνο απο την ιδια εταιρια....π.χ. τελλας.....εγω εβαλα πακετο τελλας μαζι με τηλεφωνο και μου φινει και 4 ωρες δωρεαν αστικα τηλεφωνα καθε μηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 16, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Νομιζω οτι ειναι η καλυτερη λυση,εφοσον δεν θες να παρεις πακετο!Ετσι ειχα διαβασει και στο adslgr.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 17, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Εγω παντως απο Τellas δεν εχωφ μεινει ικανοποιημενος. Την ειχα ΙSP εναμιση χρονο στα 512 και απο τον Οκτωβριο εως και μεσα Δεκεμβριου ειχα ταχυτητες 35-46. Και ping απο 90 το λιγοτερο. Οταν λαβανε ομως ομως την αιτηση μου για διακοπη παροχης, αρχισαν να ενδιαφεροταν ! Και να τηλεφωνα με μικρες προσφορες, και υποσχεσεις οτι θα φτιαξουν την γραμμη. Ντροπης πραγματα δηλαδη. Α....και κανουν κ 30-40 μερες να κοψουν την παροχη. Και φυσικα τις πληρωνεις κ αυτες....ΥΓΕιμαι με Forthent 512 τωρα, χτες κατεβαζα με 67 kbs σταθερα. και pings απο 45-80 στην καλυτερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 17, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Βαλε φορθνετ να εχεις ησυχο το κεφαλι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 17, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 προτιμώ forthnet. κόβω τη γραμμή τώρα, όχι μεθαύριο. είχα και tellas. σαν εταιρία ΜΑΚΡΑΝ σοβαρότερη η forthnet. τώρα που τελειώνει η tzaba-hol πάλι 3+3 forthnet θα πάρω. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι να μην δεσμευτείς για μεγάλο χρονικό διάστημα (πάνω από 6 μήνες) γιατί οι τιμές πέφτουν συνεχώς. Κοίτα όμως και κάνα πακετάκι 1bill, adsl in a box etc. αν χαρίζουν τέλη κλπ Για αρχή συμφέρουν απ'ότι έχω καταλάβει. Αρχική απάντηση από SLN Εγω πηρα adsl in a box+. Συμπαθητικο το linksys μοντεμακι... Μιλαμε παντα για "ΦΑΤΣΙΚΗ" συμπαθεια καθως δεν μου το εχουν ενεργοποιησει ακομα... Καπου εδω θα εχεις αρχισει ηδη να κατεβαζεις καντηλια, οποτε και σταματαω να σου χαλαω το θεμα... Ναι αυτό το μπλεδάκι είναι σαν το μπλε της βρωμοθυμόλης... ΡΕ ΧΗΜΙΚΕ!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Ιανουάριος 17, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Forthnet και απο μενα παιδια.Tελειωνει συντομα και η δικη μου Hol και το τελευταιο καιρο με εχει παραξενεψει το γεγονος ενω εχω πολυ δυνατα dloads 47-52 μασαει να ανοιξει σελιδες μερικες φορες ο firefox.Σαν να γινετε null το δικτυο.To ping εχει χειροτερεψει επισης ελαχιστα 55-75 σε ελληνικους server Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 17, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Θα σου πρότεινα Forthnet και καλό θα ήταν να πάρεις το http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10007875 που δεν ασχολείσαι με τον πΟΤΕ. Τα κάνει όλα η Forthnet και τελειώνεις.Αν τώρα έχεις ήδη βάλει τη γραμμή, πήγαινε στο http://www.forthnet.gr/templates/Products.aspx?c=10007865 που έχει και ασύρματη λύση σε rooter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 17, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 πριν λιγο τσιμπησα forthnet Demo για 3 μερες.........απο τα διαγνωστικα που ετρεξα μεχρι στιγμης ειμαι παραπανω απο ικανοποιημενος σε σχεση με τελλας. (τα προβληματα με χαμενα πακετα....αρνητικα πινγκ κλπ εξαφανιστηκαν.......χολι μολι...... αυτο ηταν το χειροτερο πιγνκαρισμα που εκανα για περιπου 1 ωρα........τα υπολοιπα δεν ειχαν κανενα χαμενο πακετο και λιγο καλυτερο average απο της φωτογραφιας.......ρε Forthnet rulez λεμεεεε ρααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Ιανουάριος 17, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Κοίτα κι εγώ δεν είχα τηλεφωνική γραμμή στο σπίτι.Πάω στον ΟΤΕ, λέω θέλω γραμμή τηλεφωνική isdn, οκ μου λένε και πληρώνω 52ευρά.Την ίδια μέρα κάνω και αίτηση για dsl, οκ μου λένε και δεν πληρώνω τπτ.Provider dsl 256/128 24μήνες forthnet 228euro όλα μέσα. Το έχω γράψει και αλλού.Όλα αυτά τέλη Νοεμβρίου και αρχές Δεκεμβρίου ξεκίνησα να έχω dsl. Από την πρώτη αίτηση μέχρι και το 1ο κλίκ μεσολάβησαν 7 μέρες. Και στον λογαριασμό του ΟΤΕ με όλα τα εφάπαξ τέλη και άλλα ήρθε 123ευρά.Σύνολο 52+123+228=403 ευρώ με φπα μέσα για τα πάντα. Από εδώ και πέρα θα πληρώνω 35,98ευρώ κάθε μήνα στον ΟΤΕ και μόνον.Αλλά το πρόβλημα είναι το τζάμπα modem που μου έστειλε η forthnet. Για αρχή καλό ήταν και με εξυπηρέτησαν άψογα στα τηλέφωνα για την πρώτη ενεργοποίηση αλλά τώρα με κάνει κόλπα το άτιμο. Και μου το είχαν πει οι υπάλληλοι του ΟΤΕ, είναι προβληματικά τα free modemάκια την forthnet. Crypto F320. Και οι τηλεφωνητές της forthnet το παραδέχτηκαν μόλις άκουγαν τον τύπο του modem. Μάλλον θα πάρω άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 17, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Εχε υποψιν σου πως οι περισσοτερες προσφορες ασχετως αν λενε για 3 η 4 μηνες σε δευσμευουν για ενα χρονο.Θα κοιταγα κατι σε hol αν μπορεις να διαθεσεις το 1mb οπου βγαινει 40 ευρω το μηνα για ενα χρονο. Αν το παρεις απο multirama δε χρειαζεται να προπληρωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 17, 2006 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από H.A.Balafoutre...Σύνολο 52+123+228=403 ευρώ με φπα μέσα για τα πάντα. Από εδώ και πέρα θα πληρώνω 35,98ευρώ κάθε μήνα στον ΟΤΕ και μόνον....Crypto F320. Και οι τηλεφωνητές της forthnet το παραδέχτηκαν μόλις άκουγαν τον τύπο του modem. Μάλλον θα πάρω άλλο. Πάρα πολλά πλήρωσες...!!! Τα προπληρωμένα πακέτα κοστίζουν τα μισά για 1 χρόνο!Όσο για το router, τώρα δίνουν το Linksys που είναι αρκετά αξιόπιστο. Δεν είναι το καλύτερο, αλλά σίγουρα το προτιμώ από τα Alcatel της Otenet και τα Fritz της HOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.