blade_pan Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 Το εχει δοκιμασει κανεις? ή ειναι βλακεια?
YDinopoulos Ιανουάριος 16, 2006 #2 Ιανουάριος 16, 2006 Με 190 αντι να δονειται, θα ποναει ο @ώλος μου
GruntGR Ιανουάριος 17, 2006 #3 Ιανουάριος 17, 2006 http://www.megagames.com/news/html/hardware/audiofxreview.shtml vibration is good οπως λει και το μωρο σκεφτομαι σοβαρα να τα παρω μολις αλλαξω την audigy, η καρεκλα μου φαινεται αποτυχια κυριως λογω της τιμης της, παντως η αισθηση της αφης μπορει πραγματικα να βελτιωσει την εμπειρια σε ενα παιχνιδι και να βελτιωσει την αποδοση του παιχτη, αμα ο παιχτης ειναι στην τσιτα δεν θα αντιδρα γρηγορα μονο στον ηχο και την εικονα αλλα και στις δονησεις, πολλες φορες οταν αισθανομαστε κατι να περπαταει πανω μας δεν αντιδραμε ΑΜΕΣΩΣ ? ενω οταν ακουμε η βλεπουμε κατι υπαρχει περιπτωση να διστασουμε πριν κανουμε καποια κινηση,αυτος ο δισταγμος μπορει να αποβει μοιραιος
blade_pan Ιανουάριος 17, 2006 Author #4 Ιανουάριος 17, 2006 Δεν ξερω...αλλα ακομη και με την τιμονιερα της microsoft αγχωνομουν τοσο πολυ -γιαυτο και την πουλησα-!Μπορει και να εμενα στον τοπο...χαχα!!Ποσο μαλλον σε ενα game σαν το fear....τελος!
Jonathan Ιανουάριος 18, 2006 #5 Ιανουάριος 18, 2006 Δέ κατάλαβα τι είναι...λειτουργεί σαν Woofer? δηλαδή με ήχο? ή απλά συχνότητες? δηλαδή όταν θα παίζω κανα ραλάκι και θα μπανάρει ταμάξι αυτό θα δονείτε? κάθεσε πάνω του? το βάζεις στο ταβάνι? λολ δε κατάλαβα τίποτα...
blade_pan Ιανουάριος 18, 2006 Author #6 Ιανουάριος 18, 2006 το βαζεις στην καρεκλα απο κατω και παραγει χαμηλες συχνοτητες(ηχο) και δονησεις.
FrOsT Ιανουάριος 18, 2006 #7 Ιανουάριος 18, 2006 Αν τοι μέλλον είναι όπος φένετε στην φωτό του GruntGR θα μου αρέσει
tomhel Ιανουάριος 18, 2006 #8 Ιανουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από blade_pan το βαζεις στην καρεκλα απο κατω και παραγει χαμηλες συχνοτητες(ηχο) και δονησεις. Πως ειναι οταν εχεις φαει φασολαδα - ρεβυθια - φακες , ενα πραμα..... Ε , καπως ετσι....Απλα στις χαμηλες συχνοτητες(ηχο) και δονησεις προσθεσε κ λιγο ' ευωδια ' και εισαι μεσα.......... :laughing:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.