Jump to content

3700+ San Diego Stepping

HighT3ch

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από planetman

DuKe, γιατί έχω τόσο χαμηλό multiplier; Θέλει και ρώτημα; Προφανώς για να έχω υψηλό HTT=καλές επιδόσεις. Δεν με ενδιαφέρουν αυτά καθεαυτά τα 3GHz, η MSI έχει πολλά πράγματα που δεν έχει η DFI (Soundblaster live, 3 pci, SLI κτλ.). Τον ανέβασα, έκανα τα σκορ μου, 26.51 στο 32Μ, 28s στο 1Μ, 31650 στο 3DMark2001 και από εκεί και πέρα τον έριξα στα 2862MHz (9*318) με 1.45V από bios και είμαστε εκεί για κάθε μέρα.

F117, για 3 δευτερόλεπτα μπροστα στη μισή ώρα συζητάς; Καταρχήν εγώ έχω CL2, ενώ εσύ CL2.5.

ergotelis, της έχω βάλει ήδη το τελευταίο bios (3.8)

Μήπως τότε να κατεβάσεις κανά hacked βιοs?Εγώ θυμάμαι είχα βρει κάτι άλλα που μου δίνανε 1,4* 123% = 1,72 στην MSI!

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Οντως για τις MSI υπαρχουν ενα σωρο modded BIOS κι ειχα δοκιμασει ενα παλιοτερα το οποιο εδινε παραπανω Vcore μεσω των επιλογων του BIOS αλλα ψοφησε γιατι εκανα αλχημειες....

Αλλα απο οτι βλεπω οι San Diego ακουν απο τη θερμοκρασια και ζοριζονται καπως παραπανω απο τους Venice (τον 3200+ ειχα πριν)...

Γιαυτο μεχρι 1.55 το πολυ να φαει αμα καλοκαιριασει...

F117, για ξανακοίταξε το SuperPi μου, 27.40 ήταν το 32M ! Στο 1M έβγαλα 28s στα 2970MHz, δες το αντίστοιχο thread.

ergoteli, κανένα site με hacked bioses; Αν και δεν ξέρω αν τολμάω να του δώσω τόση τάση! :rolleyes:

Αρχική απάντηση από planetman [05-02-2006 12:46]

Θέλει και ρώτημα; Προφανώς για να έχω υψηλό HTT=καλές επιδόσεις.

Στους 939 τι 400Χ5-> 2ghz ,,τι 250Χ8-> 2ghz = ενα και το ιδιο . Αυτο το λιγο [?εως καθολου?] που θα κερδισεις απο το ΗΤΤ θα το χασεις απο το ξεχειλωμα των μνημων [max async read preamable ακα διαιρετης] στο ψηλο ΗΤΤ.

KAB7E 0547CPMW

11X263=2893 Mhz

κάτι παίζει με το ρεύμα..... του δίνω 1.45 και στο CPU-Z δίνει 1.424 και παίζει λίγο.....

Δίνω 1,35 και μου λέει πάλι το ίδιο :blink: λολ δεν ξέρω..... δεν είμαι stable αλλά ο πρωκάτοχος της CPU ήτανε stable στα 3.0ghz

spi 1M 29secs με διαιρέτη στις μνήμες...

29s0av.th.jpg

αυτές τις μέρες θα τον stabilize :) hope....

re

Γιατί παίζεις με 9 πολ?

Εδώ δεν είναι Ρ4...

Καλύτερα να παίζεις με μεγάλο πολλαπλασιαστή και χαμηλότερο HTT για να σφίγγεις τις μνήμες...

Δες το και έτσι...:

Δλδ μλκες είναι αυτοί που έχουν FX και παίζουν με όσο το δυνατό μεγαλύτερο πολ?

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Χθες, στις 15:37]

re

Γιατί παίζεις με 9 πολ?

Εδώ δεν είναι Ρ4...

Καλύτερα να παίζεις με μεγάλο πολλαπλασιαστή και χαμηλότερο HTT για να σφίγγεις τις μνήμες...

Δες το και έτσι...:

Δλδ μλκες είναι αυτοί που έχουν FX και παίζουν με όσο το δυνατό μεγαλύτερο πολ?

Μα δεν είχα ποτέ p4, απλά είχα την εντύπωση πως το υψηλό HTT δίνει υψηλές επιδόσεις. Οι μνήμες έτσι κι αλλιώς στα ίδια είναι είτε έτσι είτε αλλιώς. Όσο για τους FX, θέλεις δηλαδή να μου πεις ότι όσο μεγαλύτερος πολλαπλασιαστής, τόσο καλύτερες επιδόσεις; Από πότε;

Βασικά έχω μια απορία. Οι μνήμες μου είναι 400άρες με εργοστασιακά timings 2-3-3-6. Σήμερα έτρεξα ένα long S&M στις μνήμες στα 207MHz 2-3-3-6 και έβγαλαν λάθος. Είναι φυσιολογικό;

• 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από beez

πολυ ενδιαφερον ολο το τοπικ.

επι της ευκερεις μηπωε ενδιαφερτε να σπρωξει κανενας κανα san diego να κανω και εγω κανα πειραμα γιατι το eshop δεν φαινεται να τους φερνει πλεον

Υπαρχουν και αλλα μαγαζια εκτος απο το eshop......επισης υπαρχει και ο χρηστης spc που μπορει να σε βοηθησει...:D

• 1 month later...

αχμμμμμμμ.....................να ρωτήσω........όταν το πάω πάνω από τα 281 μέσα από τα windows γιατί μου λέει done ή τέλος πάντως ότι το έβαλε και δεν το βάζειι?και είναι στα παλιά mhz?πχ τον είχα 11χ261 και πάει 11χ281.... πάω για 282 μου λέει κ κάλα ότι το κάνει μετά κολλάει λίγο.....δεν ανοίγει cpu-z .....ανοίγω s&m βλέπω τα παλιά mhz........γιατί έτσι?to ϊδιο και πάνω απο τα 300!και με το clockgen :S why? oe0\?

Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 03:13]

αχμμμμμμμ.....................να ρωτήσω........όταν το πάω πάνω από τα 281 μέσα από τα windows γιατί μου λέει done ή τέλος πάντως ότι το έβαλε και δεν το βάζειι?και είναι στα παλιά mhz?πχ τον είχα 11χ261 και πάει 11χ281.... πάω για 282 μου λέει κ κάλα ότι το κάνει μετά κολλάει λίγο.....δεν ανοίγει cpu-z .....ανοίγω s&m βλέπω τα παλιά mhz........γιατί έτσι?to ϊδιο και πάνω απο τα 300!και με το clockgen :S why? oe0\?

Προφανως κατι παιζει με την μητρικη σου.Εχεις δουλεψει με αυτη τη μητρικη αλλα αλλο cpu σε τετοιο htt;

nop.....κοιτά να δείς σημερα τον ξεκίνησα νορμαλ με 282χ11 και μπήκα στα windows .... μετα με 309χ10 και μπήκε στα windows λολ! δεν ξέρω τι παίζει :s παιζει να είναι κ τπτ σε μνήμες.......να τρώνε φρίκες γιατί δεν είναι καλές? ε?

Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 13:39]

nop.....κοιτά να δείς σημερα τον ξεκίνησα νορμαλ με 282χ11 και μπήκα στα windows .... μετα με 309χ10 και μπήκε στα windows λολ! δεν ξέρω τι παίζει :s παιζει να είναι κ τπτ σε μνήμες.......να τρώνε φρίκες γιατί δεν είναι καλές? ε?

Μαλον το chip που αλαζει τις ρυθμισεις σε htt κλπ,δεν ανταποκρινεται σωστα στο clockgen.Μα μητρικη που βρηκες και εσυ να clockαρεις:p (ξερω λογο καρτας την διαλεξες).

έτσι έτσι πάντως για τα λεφτά της......δεν παίζει άλλη καλύτερη με τπτ.... κάνει κ OC lol !κάνει λέμεεεε!ax να είχα μνήμες θα το έριχνα το 1M :p οψόμεθα :s αχμ δεν ανταποκρίνετε....και καλά αυτό είναι το σωστό το αντίστοιχο....και με το clockgen και με to Systool τα ίδια έκανε :p πιφ .....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.