Jump to content

3700+ San Diego Stepping

HighT3ch

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από planetman

Οι περισσότεροι τον υποτιμήσατε. Εδώ έβγαλε το long test του S&M. Πάνω από τα 2827MHz, κολλάει το SuperPi.

Πάντως έγινε ένας κανονικότατος FX-57. Πώς σας φαίνεται γενικότερα σαν κομμάτι;

Τι τάση?

Είπαμε, 1.4V με την default ψύχτρα της AMD, ούτε πάστα δεν έχω βάλει, ό,τι είχε η ψύχτρα. Σε 2 μερούλες θα τον βάλω πάνω σε μια MSI γιατί η Chaintech δεν είναι και ό, τι καλύτερο... Έχω και την εντύπωση ότι δεν τον βλέπει & 100% σωστά. Δεν έχει βγάλει bios εδώ & 8 μήνες. 1.4V είναι η μαμά του ή 1.35V; Ξέρετε τί άλλο με παραξενεύει; Που η ψύχτρα είναι χλιαρή, ακόμα και στο full load.

Εδώ έχει ήδη βγάλει 5μιση ώρες prime stable στην ίδια συχνότητα. :hi:

post-1166-1416072401,4188_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

:jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :worship: :worship: :worship:

φίλε μου σε 2 επεξεργαστές μέσα σε ένα χρόνο(winchester&san diego) αυτό έχω διαπιστώσει. γιατί παρεξενεύσαι? όπως και για τις μνήμες το μεγαλύτερο σκάλωμα το τρώνε στο pcmark04. εσύ τρέχεις τίποτα άλλο απο s&m?? έχεις δοκιμάσει το stresscpu ας πούμε?

Αρχική απάντηση από DuKe

φίλε μου σε 2 επεξεργαστές μέσα σε ένα χρόνο(winchester&san diego) αυτό έχω διαπιστώσει. γιατί παρεξενεύσαι? όπως και για τις μνήμες το μεγαλύτερο σκάλωμα το τρώνε στο pcmark04. εσύ τρέχεις τίποτα άλλο απο s&m?? έχεις δοκιμάσει το stresscpu ας πούμε?

Και βέβαια και το έχω γράψει σε ένα άλλο thread

Να τρέχει ένα ωραίο 5ώρο διπλό(Χ2 γαρ) πριμε(έχω και screenshot) όταν σε εκείνη την συχνότητα(δεν θυμμάμαι...αν είναι θα το ψάξω) μόλις τελείωνε το L1 στο S&M κόλαγε το σύμπαν

δεν ξέρω τι παίζει με τους x2 να σου πώ την αλήθεια...αλλα δεν είμαι ο τύπος που πετάει μπαρούφες μη τεκμηριωμένες, οπότε όσες ειρωνικές φατσούλες και να βάλεις δεν κομπλάρω. :fun: σε άλλον AMD64 δοκίμασες?? η μια cpu δεν μου λέει τπτ

σιγουρα και το έχω δεί αυτό ;)

kai se Venice το ίδιο ισχύει....και πίστεψέ με....δεν είμαι ο μόνος που το λέω..

Το πριμε μπορεί να βρίσκει πρόβλημα χωρίς να υπάρχει...

Δεν θυμάμαι ποιοσ ήταν που σε winchester μετά από τα 2500 δεν έβγαζε πριμε και ετρεχε κανονικα S&M στα 2700 και οτιδήποτε άλλο ;)

και στον δικό μου winchester το ίδιο έκανε

αλλά τώρα με τον san diego έχουν αλλάξει τα πράματα

και γενικά παρατηρώ ότι το s&m θα σε βγάλει stable εκει που είσαι σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο αλλά όχι στο 100% :( ίσως να είναι ιδέα μου αλλά αυτό παρατήρησα

check λίγο και αυτό να μου πείς τη γνώμη σου...γιατί δεν το βλέπω στα tools

stresscpu.rar

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [31-01-2006 12:52]

Και γιατι όχι dfi?

Στην θέση σου δεν θα την έπερνα πάντως

Δεν την γουστάρω την DFI, γιατί όχι αυτήν την MSI;

Κατέβασα το stressCPU και έβγαλε στα 2805MHz 11 ώρες χωρίς λάθη (στοκ τάση, στοκ ψύχτρα) ενώ στην ίδια συχνότητα το prime κόλλησε πάνω στις 7 ώρες.

Πάντως από την δική μου εμπειρία (Winchester 3000+) το prime είναι το πιο ευαίσθητο απ' όλα (σε εκνευριστικό βαθμό) στους A64. Ακολουθεί το SuperPi 32M και μετά το S&M. Το S&M δεν μου είχε χτυπήσει ποτέ (σε συχνότητες που το SuperPi έβγαζε λάθος από θέμα CPU εννοείται). Όσον αφορά το Prime, ήταν σταθερό π.χ. 40MHz κάτω από τη μέγιστη συχνότητα που έβγαζε SuperPi.

Στον Athlon XP (Barton) 2500+ πάλι, το S&M ήταν πιο ευαίσθητο από το Prime. Εκεί που στα 2230MHz έβγαζε 7ωρο prime, στα 2200MHz έβγαζε λάθος το quick test του S&M!!

Δεν ξέρω τις δικές σας εμπειρίες...

:hi:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.