haris1984 Ιανουάριος 30, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 με στοκ ρευμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HighT3ch Ιανουάριος 30, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Εγω σου λεω οτι θα σου παει 3000MHz χωρις πολλα πολλα - παιξε λιγο με τα FSB/Multi και ασε προσωρινα τον διαιρετη των μνημων στο Auto να δεις τα ορια του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 30, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Αρχική απάντηση από planetman Οι περισσότεροι τον υποτιμήσατε. Εδώ έβγαλε το long test του S&M. Πάνω από τα 2827MHz, κολλάει το SuperPi.Πάντως έγινε ένας κανονικότατος FX-57. Πώς σας φαίνεται γενικότερα σαν κομμάτι; Τι τάση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Ιανουάριος 30, 2006 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 καλά το s&m είναι εύκολη υπόθεση...βάλε stresscpu ή stressprime prime να δούμε αν είναι οκ εκεί εμένα βγάζει τα πάντα στα 2750 stock ρεύματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 30, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Δεν υποτιμησαμε τιποτα...αλλα ρωτησες για στοκ ρευμα...οχι στοκ ψυκτρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 30, 2006 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Αρχική απάντηση από DuKe καλά το s&m είναι εύκολη υπόθεση... :jump: :jump: :jump: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Ιανουάριος 30, 2006 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Είπαμε, 1.4V με την default ψύχτρα της AMD, ούτε πάστα δεν έχω βάλει, ό,τι είχε η ψύχτρα. Σε 2 μερούλες θα τον βάλω πάνω σε μια MSI γιατί η Chaintech δεν είναι και ό, τι καλύτερο... Έχω και την εντύπωση ότι δεν τον βλέπει & 100% σωστά. Δεν έχει βγάλει bios εδώ & 8 μήνες. 1.4V είναι η μαμά του ή 1.35V; Ξέρετε τί άλλο με παραξενεύει; Που η ψύχτρα είναι χλιαρή, ακόμα και στο full load. Εδώ έχει ήδη βγάλει 5μιση ώρες prime stable στην ίδια συχνότητα. :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Ιανουάριος 30, 2006 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker :jump: :jump: :jump: :worship: :worship: :worship: φίλε μου σε 2 επεξεργαστές μέσα σε ένα χρόνο(winchester&san diego) αυτό έχω διαπιστώσει. γιατί παρεξενεύσαι? όπως και για τις μνήμες το μεγαλύτερο σκάλωμα το τρώνε στο pcmark04. εσύ τρέχεις τίποτα άλλο απο s&m?? έχεις δοκιμάσει το stresscpu ας πούμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 30, 2006 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Αρχική απάντηση από DuKe φίλε μου σε 2 επεξεργαστές μέσα σε ένα χρόνο(winchester&san diego) αυτό έχω διαπιστώσει. γιατί παρεξενεύσαι? όπως και για τις μνήμες το μεγαλύτερο σκάλωμα το τρώνε στο pcmark04. εσύ τρέχεις τίποτα άλλο απο s&m?? έχεις δοκιμάσει το stresscpu ας πούμε? Και βέβαια και το έχω γράψει σε ένα άλλο threadΝα τρέχει ένα ωραίο 5ώρο διπλό(Χ2 γαρ) πριμε(έχω και screenshot) όταν σε εκείνη την συχνότητα(δεν θυμμάμαι...αν είναι θα το ψάξω) μόλις τελείωνε το L1 στο S&M κόλαγε το σύμπαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Ιανουάριος 30, 2006 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 δεν ξέρω τι παίζει με τους x2 να σου πώ την αλήθεια...αλλα δεν είμαι ο τύπος που πετάει μπαρούφες μη τεκμηριωμένες, οπότε όσες ειρωνικές φατσούλες και να βάλεις δεν κομπλάρω. :fun: σε άλλον AMD64 δοκίμασες?? η μια cpu δεν μου λέει τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 30, 2006 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 σιγουρα και το έχω δεί αυτό kai se Venice το ίδιο ισχύει....και πίστεψέ με....δεν είμαι ο μόνος που το λέω.. Το πριμε μπορεί να βρίσκει πρόβλημα χωρίς να υπάρχει... Δεν θυμάμαι ποιοσ ήταν που σε winchester μετά από τα 2500 δεν έβγαζε πριμε και ετρεχε κανονικα S&M στα 2700 και οτιδήποτε άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Ιανουάριος 30, 2006 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 και στον δικό μου winchester το ίδιο έκανε αλλά τώρα με τον san diego έχουν αλλάξει τα πράματα και γενικά παρατηρώ ότι το s&m θα σε βγάλει stable εκει που είσαι σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο αλλά όχι στο 100% ίσως να είναι ιδέα μου αλλά αυτό παρατήρησα check λίγο και αυτό να μου πείς τη γνώμη σου...γιατί δεν το βλέπω στα tools stresscpu.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 30, 2006 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Μόλις το κατέβασα... Θα έχω αποτελέσματα αύριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Ιανουάριος 30, 2006 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Κι εγώ έχω προσέξει ότι το S&M δεν χτυπάει εύκολα. Στον winchester αυτό. Τελικά κόλλησε ο υπολογιστής στα 2800 μετά από 7ωρο prime! Οπότε, πάλι από την αρχή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 30, 2006 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Ψάξου λίγο με τον ψοντρολερ....μπορεί να βοηθήσει...αλλά η μητρική δεν βοηθάει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Ιανουάριος 31, 2006 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 Δεν τον πειράζω άλλο εδώ. Αύριο μεθαύριο έρχεται η MSI KN8 nf4 SLI Platinum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 31, 2006 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 Και γιατι όχι dfi?Στην θέση σου δεν θα την έπερνα πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Φεβρουάριος 2, 2006 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [31-01-2006 12:52] Και γιατι όχι dfi?Στην θέση σου δεν θα την έπερνα πάντως Δεν την γουστάρω την DFI, γιατί όχι αυτήν την MSI;Κατέβασα το stressCPU και έβγαλε στα 2805MHz 11 ώρες χωρίς λάθη (στοκ τάση, στοκ ψύχτρα) ενώ στην ίδια συχνότητα το prime κόλλησε πάνω στις 7 ώρες.Πάντως από την δική μου εμπειρία (Winchester 3000+) το prime είναι το πιο ευαίσθητο απ' όλα (σε εκνευριστικό βαθμό) στους A64. Ακολουθεί το SuperPi 32M και μετά το S&M. Το S&M δεν μου είχε χτυπήσει ποτέ (σε συχνότητες που το SuperPi έβγαζε λάθος από θέμα CPU εννοείται). Όσον αφορά το Prime, ήταν σταθερό π.χ. 40MHz κάτω από τη μέγιστη συχνότητα που έβγαζε SuperPi. Στον Athlon XP (Barton) 2500+ πάλι, το S&M ήταν πιο ευαίσθητο από το Prime. Εκεί που στα 2230MHz έβγαζε 7ωρο prime, στα 2200MHz έβγαζε λάθος το quick test του S&M!!Δεν ξέρω τις δικές σας εμπειρίες...:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 2, 2006 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Μετα από δοκιμές στο stresscpu κατέληξα ότι είναι σαφώς καλύτερο από το πριμε αλλά όχι και από το snm Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Φεβρουάριος 2, 2006 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 σειρά κατάταξηςstresscpuprime95superpi32mbs&mτα δύο τελευταία κοντράρουν, όπως και τα 2 πρώτα μεταξύ τουςστα mems πρώτο και καλύτερο pcmark04μετά prime s&m... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.