Qlim4X Ιανουάριος 17, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από cptkoulis αν εβαλες μονο αυτα που αναφερεις αργα η γρηγορα θα σχηματιστουν αλγη στο κυκλωμα σου(πρασινιλες,σαν τα βρυα ενα πραγμα)αν δεις τα ετοιμα μιγματα υδροψυξης αναφερουν "anti-algae"δηλαδη αλγεοκτονο αυοτο το αντι κατι που θα το βρω???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 17, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από cptkoulis αν εβαλες μονο αυτα που αναφερεις αργα η γρηγορα θα σχηματιστουν αλγη στο κυκλωμα σου(πρασινιλες,σαν τα βρυα ενα πραγμα) αν δεις τα ετοιμα μιγματα υδροψυξης αναφερουν "anti-algae"δηλαδη αλγεοκτονο Πράσινοι με βρύα και λειχήνες μου έγιναν ακόμα και όταν είχα βάλει ένα "anti-algae" που χρυσοπλήρωσα κιόλας, οπότε no thanx δε θα πάρω άλλο. Ας σχηματιστεί όποτε είναι και θα τα καθαρίσω. Αρχική απάντηση από sotiris@trendy και το viakal θα το ξεβγάλουμε με νερό βρύσης? με απιονισμένο πρέπει, μην πω με απεσταγμένο. τζάμπα έξοδα, καλύτερα απ'την αρχή απεσταγμένο. Μετά από 1 χρόνο δεν μου είχαν θολώσει σχεδόν καθόλου. Τους ξέπλυνα 5 λεπτά στη βρύση κι έχουν γίνει κάτασπροι! Σιγά ρε τα 60eurocents που θα δώσεις για 4lt απεσταγμένου από το super market. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 17, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr αυοτο το αντι κατι που θα το βρω???? Μια βόλτα στη Στουρνάρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 17, 2006 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από trendy Μια βόλτα στη Στουρνάρη. οκ αυριο θα παω να δω..........επισεισ με κοβο να αδιαζω ολο το νερο και να παω να παρο απο κανα φαρμακιο να εχω το κεφαλακι μου υσηχο... λαλακια εκανα και εβαλα απιονισμενο εεεεεεεεε???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 17, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Απιονισμένο με λίγο παραφλού για συντήρηση είχα εδώ και όλα καθαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 17, 2006 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_grεπισεισ με κοβο να αδιαζω ολο το νερο και να παω να παρο απο κανα φαρμακιο να εχω το κεφαλακι μου υσηχο... λαλακια εκανα και εβαλα απιονισμενο εεεεεεεεε???? μπα και εγώ απιονισμένο έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 17, 2006 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από trendyΣιγά ρε τα 60eurocents που θα δώσεις για 4lt απεσταγμένου από το super market. Δικτυατζή, τόσο κάνει το απιονισμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 17, 2006 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Καλά ρε χημικέ δε σε είπαμε και καμπούρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 17, 2006 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από trendy μπα και εγώ απιονισμένο έχω. τοτε που ειναι το προβλημα ρε συ???ολλοι απιονισμενο εχουμε και μιλατε για απεσταγμενο.......τελικα αυτο με τα νερα πιο εινια το καλητερο ειναι ενα αλητο προβλημα..........που μαλλον ποτε κανεις δεν θα το λυση......που ειναι ο τρελο χημικος να κανει τα τεστ ρεεεεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 17, 2006 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 τα δικά μου τεστ έβγαλαν πρώτο το απεσταγμένο, 2ο το απιονισμένο και 3ο της βρύσης.δεν έχω χρησιμοποιήσει τίποτα άλλο.όλα αναφέρονται ως προς τα άλατα που κάθονται στους σωλήνες.νερό μεγαλύτερης καθαρότητας δε χρειάζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 17, 2006 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris τα δικά μου τεστ έβγαλαν πρώτο το απεσταγμένο, 2ο το απιονισμένο και 3ο της βρύσης. δεν έχω χρησιμοποιήσει τίποτα άλλο. όλα αναφέρονται ως προς τα άλατα που κάθονται στους σωλήνες. νερό μεγαλύτερης καθαρότητας δε χρειάζεται. ειπε και ελαλυση ο τρελοχημικος........ το θεμα θεοριτο ληξαν και οι παραποδιαριδες στην κλουβα!!!! :):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 17, 2006 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris τα δικά μου τεστ έβγαλαν πρώτο το απεσταγμένο, 2ο το απιονισμένο και 3ο της βρύσης.δεν έχω χρησιμοποιήσει τίποτα άλλο.όλα αναφέρονται ως προς τα άλατα που κάθονται στους σωλήνες.νερό μεγαλύτερης καθαρότητας δε χρειάζεται. Καταγγέλω νοθεία στα αποτελέσματα...Ο χημικός μας πασάρει απεσταγμένο νερό το νερό από το εξοχικό του στο Λουτράκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Ιανουάριος 18, 2006 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 μυρίστηκαν οι χημικοί αίμα και ποστάρουν σαν τρελοί! αφήστε ρε τον κοσμάκη στην ησυχία του! πλάκα-πλάκα αυτή τη συζήτηση, σχετικά με το απιονισμένο και το απεσταγμένο, τα επίπεδα απιονισμού και απόσταξης, την ποιότητα των στηλών απιονισμού και τις μεθόδους απόσταξης την έχω δεί άπειρες φορές! τώρα πιά όταν διαβάζω τέτοιο θρεντ είναι σαν deja vu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 18, 2006 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 με νερό βρύσης κ λίγο παραφλού όλα καλά. κ απιονισμένο ακόμα καλύτερα.με φάρμακο ενυδρείων είχε βγάλει άλγη, το ίδιο με οινόπνευμα, το ίδιο με μπεταντιν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 18, 2006 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από Voudas με νερό βρύσης κ λίγο παραφλού όλα καλά. κ απιονισμένο ακόμα καλύτερα.με φάρμακο ενυδρείων είχε βγάλει άλγη, το ίδιο με οινόπνευμα, το ίδιο με μπεταντιν. ποσο ειναι το λιγο παραφλου????επισεις εγω εχω βαλει κπια προσθετα χρωματος και δεν θα ηθελα να μου το χαλασει το πρασινο παραφλου................θα επιρεαση πολυ το χρωμα του νερου????επισεις πως θα ειναι σιγουρος οτι εχει φυγει ολος ο αερας απο το ψυγειο μου???χτες που το κουνισα λιγο εβγαλε και αλλο αερα........καμια ηδεα(ειναι πολυ δυσκολο να κουνιθει μονο του σαν σεικερ γιατι ειναι περιορισμενο σε κινεισεις απο τα πακορ που περνανε μεσα στο tower)στην υδροψηξη που ετσησα το cpu μου εχει idle 29-30 καλα ειναι???? (πρεσκοτ 3,4 με 110watt ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 18, 2006 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 ε πες κ πόσο έχεις φουλ λόαντ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 18, 2006 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 με παραφλου στο απιονισμενο δεν εχω δει σημαδια στους σωληνες εδω και 4 μηνες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 18, 2006 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από Voudas ε πες κ πόσο έχεις φουλ λόαντ. idle τι αθορυβα τι τσιτα εχω 30φull με τα φουρφουρια τσιτα εχω 35 ενο αθορυβα 36-37το παραφλου θα επιρεαση το χρωμα μου???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 18, 2006 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 παρτε και μαι φοτο να μου πιτε αν σας αρεσυ............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιανουάριος 18, 2006 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από Voudas με νερό βρύσης κ λίγο παραφλού όλα καλά. κ απιονισμένο ακόμα καλύτερα.με φάρμακο ενυδρείων είχε βγάλει άλγη, το ίδιο με οινόπνευμα, το ίδιο με μπεταντιν. Τελικα μπεταντιν klein mein? Νομιζα πως ηταν γιαυτη τη δουλεια...Δηλαδη παραφλου μονοδρομος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.