akatanomastos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 καλισπέραΜπορεί κάποιος να μου πει ποθ μπορώ να βρω Μόνο το πλαινό καπάκι απο το κουτί της thermaltake xaser iii H xaser V μιλάμε πάντα για μαγαζί εντος Αθηνας και αγορά μετρητης ..Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Κάποτε είχε το hacshop... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akatanomastos Ιανουάριος 16, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 απο οτι ειδα τωρα δεν βρηκα κατι παντος εχω γραψει το τηλ του να τον παρω αυριο το πρωι αλλα θα προτιμουσα να πηγαινα καπου στα σιγουρα και οχι ψαχνοντας Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 16, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 To κουτάκι είναι παλιό οπότε θα δυσκελευτείς.tip: Ψάξε και για casetek1018 πλαϊνό διάφανο (είναι ίδιο με το xaserIII 1000) Link to comment Share on other sites More sharing options...
akatanomastos Ιανουάριος 16, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 το κουτι που εχω ειναι το casetek 1018 silver και επειδη δεν βρισκω πουθενα για αυτο εμαθα οτι ειναι ιδιο με το xaser για αυτο ψαχνω να το βρω :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
akatanomastos Ιανουάριος 23, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 τιποτα ακομα μια βδομαδα ψαχνω αλλα δεν....κανεις καμια ιδεα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.