giorgos_cupra Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 Παιδακια,ζητω την βοηθεια σας για ακομη μια φορα.Το προβλημα που εχω ειναι απλο...Αφηνω το pc το βραδυ να κατεβαζει με το dap το lineage και το πρωι εχει κανει restart!Aν δεν ειναι συνδεδεμενος στο internet δεν παθαινει τιποτα.Θεμα θερμοκρασιας και τασης εννοειται πως δεν παιζει.Απο spyware δεν εχω σχεδον τιποτα και απο ιους βαριεμαι να κανω scan αλλα δεν βλεπω κανεναν στα processes.Επισης υπαρχει ιος που να κανει restart?Μηπως φταιει το dap? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos19 Ιανουάριος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Ναι ειχα και εγω ιο που εκανε restart οταν εμπαινα στο internet.πριν κανει restart ομως μου εβαγε ενα μυνημα οτι θα γινει restart και το μηνυμα μετρουσε αντιστροφα ενα λεπτο και εκανε επανακινηση.Το προβλημα λυθηκε με format αφου κανενα προγραμμα δεν εβρισκε τον ιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 16, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Tετοια παθαινα καποτε με τον W32.Blaster.WormΔοκιμασε να τρεξεις το stiger.. αν ειναι αυτος ο ιος θα το βρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Ιανουάριος 16, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Οχι worm ρε συ....Αυτα ειναι της πλακας τελειως.Και εκανα και scan και δεν βρηκα τιποτα:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gocu Ιανουάριος 16, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 ποτε ενα worm δεν ειναι της πλακας....εχει κλεισει σπιτιακαι εμενα για τετοιο μου ακουγεταιτο εχεις δει με τα ματια σου να κανει restart ?η απλα το αφηνεις και οταν πας εχει κανει απο μονο του?αμα εισαι αποπανω του οταν παει να κανει επανακινηση κοιτα αμα εχει βγαλει αυτο το μηνυμα που λεει ο nikos19και αμα ειναι μπορεις να κανεις πολλα πραγματα για να το απενεργοποιησεις και χωρις να στο βγαλει antivirus Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Ιανουάριος 16, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Λοιπον,κοιταξε να δεις τι γινεται:Καθεται και προσπαθει να κατεβασει το lineage,ξαφνικα,μαυρη οθονη και με πεταει στιν αρχη:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 17, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 κατέβασέ το με το wget και δες αν κάνει το ίδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιανουάριος 17, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Μήπως έχεις Οutpost Firewall Pro ????? σε συνδιασμό με NOD32 Antivirus ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Ιανουάριος 19, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 μηπως σκαμπανευαζει η ταση σου τα βραδια κ σου κανει restart?δν νομιζω πως ειναι θεμα software...κτ με το hardware θα παιζει!μηπως εχεις βαλει εσυ κανα restart με κανα προγραμμα?μηπως κανει κανα update κ σου κανει restart αυτοματα?ειναι πολλα που μπορω να υποθεσω....αλλα μονο εσυ εχεις το pc μπροστα σου κ γνωριζεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 19, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 Μήπως έχεις 2 firewall να τρέχουν ταυτόχρονα?Μήπως να ενεργοποιούσες την μπλε οθόνη μπας και βγάλουμε καμμιά άκρη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Ιανουάριος 19, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 Μετα απο πολυ καιρο το βρηκα το προβλημα:clap: .Τα εβαλα κατω ενα ενα και το βρηκα.1)ιος και spyware δεν επαιζε,το εξαντλησα το θεμα. 2)Οutpost Firewall Pro και nod32 δεν εχω. 3)Τασεις δεν ητανε ουτε θερμοκρασια και γενικα οχι hardware. 4)Η μπλε οθονη ειναι ενεργοποιημενη οποτε αν εβγαζε μνμ θα την εβλεπα το πρωι.Τελικα αφου δεν ηταν τιποτα απ αυτα,λεω ειναι software.Βγαζω το dap,το οποιο το χρησιμοποιω 3 χρονια χωρις προβληματα,και βαζω το IDM...Απο εκει και περα ολα μια χαρα:wassat: .Δεν μπορω να καταλαβω τι κολλημα ειχε το dap??Μαλλον δεν του αρεσε το lineage:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Ιανουάριος 19, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis Μήπως έχεις Οutpost Firewall Pro ????? σε συνδιασμό με NOD32 Antivirus ????? Γιατι τι προβλημα μπορει να παρουσιασει ο συνδιασμος αυτων των προγραμματων?Εδω και παρα πολυ καιρο εχω nod32 και Outpost Pro χωρις κανενα απολυτος προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιανουάριος 19, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 Αρχική απάντηση από defiant [Σήμερα, στις 22:23] Γιατι τι προβλημα μπορει να παρουσιασει ο συνδιασμος αυτων των προγραμματων? Εδω και παρα πολυ καιρο εχω nod32 και Outpost Pro χωρις κανενα απολυτος προβλημα. Oποτε είχα συνδιασμό αυτών των δύο κάθε πρωί ξυπνούσα με ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ... Μόλις πέταξα το outpost .... Τέρμα τα προβήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 19, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 Μπορεί να έφταιγε συνδυασμός των εκδόσεων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιανουάριος 20, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από trendy [Χθες, στις 23:29] Μπορεί να έφταιγε συνδυασμός των εκδόσεων. Nα σου πω την αλήθεια , ποτέ μου δεν κατάλαβα τον λόγο του Conflict. Moυ άρεσε το Outpost αλλά δεν μπόρεσε να δουλέψει σωστά. Τώρα έχω Μόνο Ζοne alarm Internet Security που περιλαμβάνει τα πάντα (firewall - antivirus - spyware etc.)... Το κακό είναι ότι το Antivirus του Zonealarm είναι ποιό βαρύ από το NOD32 που είχα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 20, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Το θέμα είναι ότι συνήθως για λόγους ανταγωνισμού τα διαφορετικά firewall/antivirus δεν συνεργάζονται..Πολλές φορές θα τύχει να καλούν ταυτόχρονα τις ίδιες εντολές/παραμέτρους ή να διαχειριστούν κάποιο hardware μαζί π.χ. την κάρτα δικτύου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.