Jump to content

3500 Venice vs 3700 san Diego

cpavlidi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για χαρα σε όλους. Οπως φαίνεται και απο τον τίτλο η ερώτηση μου έχει ως εξής. Εχώ ήδη τον 3500 venice 2200ΜΗΖ με 512cache, τον οποίο τον δουλεύω +250 τουλάχιστον MHZ με OC και μάλιστα είναι σταθερός και δροσερός. Μου δίνεται η δυνατότητα να τον αλλάξω χωρίς επιβάρυνση με τον 3700 San Diego ο οποίος δουλεύει επίσης στα 2200ΜΗΖ με 1 ΜΒ cache αλλά είναι 0.13 micro οπότε λογικά δεν θα είναι τόσο εύκολος για το OC. Ti μου προτείνετε; Να κρατήσω τον 3500 με OC στα 2450+ ή να ρισκάρω τον 3700 με 1ΜΒ cache και ό,τι κερδίσω απο τυχόν OC κέδρισα; Εσείς τι θα κάνατε;

ΥΓ 1. Μιλάμε για ΜΒ της Gigabyte πάντα, NF4 K8NP-SLI

Ευχαριστώ για τις συμβουλές εκ των προτέρων....

Γιατί εμένα κάτι μου έλεγε οτι ο San diego είναι στα 0.13;;;;

Δηλαδή με κλειστά τα μάτια πάμε για San Diego...Και απο ΜΒ, πάει κάλα το Gigabyte ή παίζει μονόδρομο η DFI;

Αρχική απάντηση από apostglen46

Ειναι 100% 0.9 αν ειναι σαν ντιεγκο............

Ασε που ολοι οι 3700+ πανε 2800 για πλακα...........

go for it man

Μην τρελαθουμε.Αυτο δεν υσχιει με τιποτα.Υπαρχουν παρα μαπαρα πολυ οι οποιοι ειναι μπανανουλες.

@cpavlidi

Αν μπορεις το καλητερο που εχεις να κανεις ειναι να μαθεις το stepping.και να ξερεις οτι η διαφορα της cache ειναι περιπου +100mHZ στους venice.

φίλε μη το σκέφτεσαι κάν και η καραμπανάνα να είναι τα 2400-2500 MHz τα έχει σίγουρα

Κι εγω πιστευω οτι πιθανοτατα ο 3700 θα ειναι καλυτερος,αλλα ποιος ο λογος αν δεν ξερεις που τερματιζει ο venice που ηδη εχεις?Ισως να εχεις πολυ καλο κομματι και να μην χρειαζεται να τον αλλαξεις;)!

ΥΓ:Δεν πιστευω οτι αυτος που εχεις τερματιζει στα 2450..με καμια δυναμη!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.