man@ice Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 Καταρχην χαιρετω ολους στο φορουμ!!! :) Αυτή την στιγμή έχω 2 χ 512mb PQI Turbo μνήμες πανω σε ενα dfi nf4 ultra-d μαζι με εναν Χ2 3800+ και μια 7800GT. Επειδη σκευτομαι να παω στα 2gb με εχει φαει ενας φιλος που έχει 2 χ 1gb Twinmos να κανουμε ανταλλαγη τις μνημες μας μιας και αυτος θελει να παιξει πολυ με το o/c. Σε λιγο καιρό θα εχω και αλλη μητρική, ενα Asus A8N32-SLi το οποιο περιμενω να μου ερθει απο αντικατασταση επειδη ηταν χαλασμενο οποτε θα δωσω το dfi. Το θεμα ειναι τι ειναι καλυτερα 2 χ 512mb με πολυ καλα timings ή 2 χ 1gb με μετρια timings? Το pc χρησιμοποιείται για games, dvd, επεξεργασια εικονας και βιντεο και δεν εχω σκοπο να κανω κανα μεγαλο o/c, αντε να τον ανεβασω λιγο αργοτερα κανα 200-300mhz αφου τωρα τα παει μια χαρα η cpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Το pc χρησιμοποιείται για games, dvd, επεξεργασια εικονας και βιντεο και δεν εχω σκοπο να κανω κανα μεγαλο o/c, αντε να τον ανεβασω λιγο αργοτερα κανα 200-300mhz αφου τωρα τα παει μια χαρα η cpu.αν και δε θα δεις μεγαλες διαφορες , οπως πχ απο τα 512 στα 1024 , και αφους λες οτι θες μονο 200-300 ΜΗΖ παρε τα 2 γιγα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 16, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Ανεβαίνουν οι twinmos?Δοκίμασε τες πρώτα και μετά αποφασίζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιανουάριος 16, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Αν ειναι uccc μνημες και μπορεις να εισαι 260+ θεωρω οτι αξιζει, παντως με ενα giga δυσκολα εχεις bottleneck, αλλα οσο περισσοτερο τοσο το καλυτερο. Μιρασμενη η πιτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Ιανουάριος 16, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 επειδη κι εγω ψηνομαι για 2X1 GB καπου διαβαζα τις προαλλες οτι το πολυποθητο 2-2-2-5 δινει καπου 0-3% αυξηση σε σχεση με πιο χαλαρα timingsδυστυχως δεν εχω link να σου δωσω,google it Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.