Jump to content

2 x 512mb με καλα timings ή 2 x 1gb με μετρια timings???

man@ice

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καταρχην χαιρετω ολους στο φορουμ!!! :) :)

Αυτή την στιγμή έχω 2 χ 512mb PQI Turbo μνήμες πανω σε ενα dfi nf4 ultra-d μαζι με εναν Χ2 3800+ και μια 7800GT. Επειδη σκευτομαι να παω στα 2gb με εχει φαει ενας φιλος που έχει 2 χ 1gb Twinmos να κανουμε ανταλλαγη τις μνημες μας μιας και αυτος θελει να παιξει πολυ με το o/c.

Σε λιγο καιρό θα εχω και αλλη μητρική, ενα Asus A8N32-SLi το οποιο περιμενω να μου ερθει απο αντικατασταση επειδη ηταν χαλασμενο οποτε θα δωσω το dfi. Το θεμα ειναι τι ειναι καλυτερα 2 χ 512mb με πολυ καλα timings ή 2 χ 1gb με μετρια timings?

Το pc χρησιμοποιείται για games, dvd, επεξεργασια εικονας και βιντεο και δεν εχω σκοπο να κανω κανα μεγαλο o/c, αντε να τον ανεβασω λιγο αργοτερα κανα 200-300mhz αφου τωρα τα παει μια χαρα η cpu.

Το pc χρησιμοποιείται για games, dvd, επεξεργασια εικονας και βιντεο και δεν εχω σκοπο να κανω κανα μεγαλο o/c, αντε να τον ανεβασω λιγο αργοτερα κανα 200-300mhz αφου τωρα τα παει μια χαρα η cpu.

αν και δε θα δεις μεγαλες διαφορες , οπως πχ απο τα 512 στα 1024 , και αφους λες οτι θες μονο 200-300 ΜΗΖ παρε τα 2 γιγα .

Αν ειναι uccc μνημες και μπορεις να εισαι 260+ θεωρω οτι αξιζει, παντως με ενα giga δυσκολα εχεις bottleneck, αλλα οσο περισσοτερο τοσο το καλυτερο. Μιρασμενη η πιτα..

επειδη κι εγω ψηνομαι για 2X1 GB καπου διαβαζα τις προαλλες οτι το πολυποθητο 2-2-2-5 δινει καπου 0-3% αυξηση σε σχεση με πιο χαλαρα timings

δυστυχως δεν εχω link να σου δωσω,google it

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.