Jump to content

Ποιά είναι η μεγαλύτερη πατάτα που έχετε αγοράσει?

totally_wired

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply
  Παράθεση
Αρχική απάντηση από unstoppable

Δεν μου ερχετε καποια μεγαλη πατατα στο μυαλο, μονο μερικες μπανανες.

:hehe: :hehe: :hehe:

περα λοιπον απο αυτο ---->>> http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=23145&perpage=20&pagenumber=2 (#32) ειχα την φαεινη ιδεα να παρω cd-rw οταν ειχαν ξεκινησει και βγαινανε...πληρωσα το '96 για το yamaha 6x4x16 117.000δρχ τοτε!!!!!

:tw: :tw: :tw: :tw: :tw: 13 χρονων τοτε που μυαλο.....:baby: :baby: :baby:

και τα μαζευα 1000ρικο-1000ρικο!!!

περιττο να αναφερω οτι σε 6x δεν καταφερα ποτε να γραψω (p200mmx-32mb ram 3.2 hd cd-rom hitachi-eizo 15' crt-530000δρχ!!!μολις ειχε πρωτοβγει.)μαλλον ομως πρεπει να ηταν θεμα buffer και μνημης, γιατι μολις εβαλα αλλα 32 mb ram καταφερα να γραψω σε 24x (asus 52x24x48.still alive!!!γερο σκαρι σου λεω!!!) Π Ε Ρ Ι Ο Υ Σ Ι Ε Σ Ο Λ Ο Κ Λ Η Ρ Ε Σ!!!!! :slap: :slap: δεν μετανιωνω ομως....αλλες εποχες....

Παράθεση
Αρχική απάντηση από jpcupra [Σήμερα, στις 01:51]

:hehe: :hehe: :hehe:

περα λοιπον απο αυτο ---->>> http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=23145&perpage=20&pagenumber=2 (#32) ειχα την φαεινη ιδεα να παρω cd-rw οταν ειχαν ξεκινησει και βγαινανε...πληρωσα το '96 για το yamaha 6x4x16 117.000δρχ τοτε!!!!!

:tw: :tw: :tw: :tw: :tw: 13 χρονων τοτε που μυαλο.....:baby: :baby: :baby:

και τα μαζευα 1000ρικο-1000ρικο!!!

περιττο να αναφερω οτι σε 6x δεν καταφερα ποτε να γραψω (p200mmx-32mb ram 3.2 hd cd-rom hitachi-eizo 15' crt-530000δρχ!!!μολις ειχε πρωτοβγει.)μαλλον ομως πρεπει να ηταν θεμα buffer και μνημης, γιατι μολις εβαλα αλλα 32 mb ram καταφερα να γραψω σε 24x (asus 52x24x48.still alive!!!γερο σκαρι σου λεω!!!) Π Ε Ρ Ι Ο Υ Σ Ι Ε Σ Ο Λ Ο Κ Λ Η Ρ Ε Σ!!!!! :slap: :slap: δεν μετανιωνω ομως....αλλες εποχες....

Πάντως εκείνες τις εποχές, όποιος είχε CDR και μερικές διασυνδέσης έκανε απόσβεση γρήγορα...

Παράθεση
Αρχική απάντηση από jpcupra

το "φθηνο"κουτακι τις υπογραφης μου...τι δι@ολο μου ηρθε και το πηρα?180 γιουργια.πολυ καλωδιο ρε παιδι μου!!!μαζευω-μαζευω και συνεχιζω να μαζευω.......:fist: :fist: τσ τσ τσ

05120100096df.th.jpg

ρε συ και εγω εχω τις thermalatake το πιο μεγαλο και δεν ειναι ετσι απλος θελει στηλ......

μου πηρε 2 ευδομαδες μαζεμα και πολλες αλλαγες στιν ποτια αλλα τωρα ειναι τζιτζι

Παράθεση
Αρχική απάντηση από totally_wired

Πάντως εκείνες τις εποχές, όποιος είχε CDR και μερικές διασυνδέσης έκανε απόσβεση γρήγορα...

κατι καναμε.....!!!!

:devil: :devil: :devil:

Παράθεση
Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

ρε συ και εγω εχω τις thermalatake το πιο μεγαλο και δεν ειναι ετσι απλος θελει στηλ......

μου πηρε 2 ευδομαδες μαζεμα και πολλες αλλαγες στιν ποτια αλλα τωρα ειναι τζιτζι

λες ε?για ποσταρε φωτος να τσεκαρω....

• 2 weeks later...

www.qpad.se

ενα Qpad Midsense + 4 πακετα glidz tape = 65 ευρω απο OCuk, το πηρα το καλοκαιρι και το χειροτερο ητανε οτι για να βρω τα χρηματα για κατι τετοιο πουλησα το N64 μαζι με το golden eye και 2 χειρηστηρια !!! ειμουνα τοσο απελπισμενος τοτε που νομιζα οτι εφταιγε το mousepad που με ειχε τρελανει το χερι μου στον πονο,και απο κομπλεξ δεν προτιμησα να δωσω 10 ευρω για το steelpad qck απο multirama να δω αν οντως εφταιγε το pad για το πρηξιμο στον καρπο μου.

τελικα τα ιδια σκ@τ@ και με το qpad, ειχα αναγκαστει να φοραω περικαρπιο σας τους παιχτες του τεννις να πουμε,

το qpad απο αποψη κυλισης και αισθησης ειναι απο τα καλυτερα αμα χωσεις teflon pads απο κατω αντι για ταινια ( www.hyperglide.net ) αλλα πανω απο 30 ευρω (+ 9-10 για τα μεταφορικα ) ΔΕΝ τα αξιζει με καμια παναγια, ειδικα στην περιπτωση μου που αυτα τα 4mm παχος κανανε τον καρπο μου τοτε στο san andreas να περναει τα παθη του χριστου :(

επισης μετα απο μερικα απροσεχτα τυλιγματα η επιφανεια του εχει γρατζουνιες και γενικα το feel εχει ψιλο μαμηθει πλεον, δυστηχως τα mousepads δεν ειναι προιοντα που μπορεις ευκολα να τα δοκιμασεις πριν τα αγορασεις, μετα την απομακρυνση απο το ταμειο ουδεν λαθος αναγνωριζεται που λενε

αλλη ΜΕΓΑΛΗ μλκια ειχα κανει με τα ακουστικα " logitech extreme precision gaming headset" 50 ευρω στραφι για το χειροτερο headset που εχω χρησιμοποιησει ποτε μου :cry:

Εκτυπωτής ΗΡ.... Μια μαμακία και μισή... άθλιο software... και μια ωραία πρωία... εκεί που πήγα να εκτυπώσω μια σελίδα, στο ξεκάρφωτο η κεφαλή άρχισε να χτυπάει στη μιά άκρη του εκτυπωτή επανειλημμένως... Και εκεί που ανοίγω το καπάκι για να δω τι φταίει, τσουπ πετάγονται στη μάπα μου κάτι γρανάζια....

CDRW Philips 2x, 140.000 (410 ). μόλις συμπλήρωσε χρόνο και εγγύηση, μεταμορφώθηκε σε βάτραχο (απλό reader). περιέργως καποιος το χτύπησε στο flea και το απέκτησε σε τιμη σοκ (5-10 χιλιάρικα! )

USB ραδιοφωνάκι απο το καλάθι του Κοσμοντάτα. οταν το συνέδεσα 1η φορά κατάλαβα τι πήρα. 2 buttons , το 1 να προχωράει μπροστά τη συχνότητα μεχρι να βρει σταθμο (που δεν ηξερες ποιος ειναι), και το 2o για reset να ξαναγυρνάει στα 87.00 FM.

πήρα και 2 ο μπάμιας, για να μου βρίσκονται :)

Πριν βγουν οι usb, και τα αντιστοιχα Joystick, θυμάστε συνδέαμε τους μοχλούς στην gameport της καρτας ήχου. και το προβλημα ηταν οτι ηταν μονο 1, και δεν γινόταν να παιξεις διπλό, εκτος αν ο ενας επαιζε με πληκτρολόγιο, που σε ποδοσφαιράκι δε λέει...

πηρα μια καρτα isa με 2 gameport, και φυσικα πηρα το 3ο το μεγάλο. ασυμβατότητες, irq, conflicts, πεταμένα 15 χιλιαρικα.

εχω πάρει κι εγω ενα mousepad πολυτελείας. ποσα δε θυμαμαι, αλλα το πεντοχίλιαρο το έδωσα. συνειδητοποιημένες αγορές.

Παράθεση
Αρχική απάντηση από random [Σήμερα, στις 15:03]

USB ραδιοφωνάκι απο το καλάθι του Κοσμοντάτα. οταν το συνέδεσα 1η φορά κατάλαβα τι πήρα. 2 buttons , το 1 να προχωράει μπροστά τη συχνότητα μεχρι να βρει σταθμο (που δεν ηξερες ποιος ειναι), και το 2o για reset να ξαναγυρνάει στα 87.00 FM.

πήρα και 2 ο μπάμιας, για να μου βρίσκονται :)

Αυτό το ραδιοφωνάκι ήταν από τις μεγαλύτερες χαζομάρες. Πρακτικά μόνο ρεύμα έπερνε από την usb, ευτυχώς δεν μπήκα σε πειρασμό να το αγοράσω.

Είχα για πολλά χρόνια (ακόμα το έχω στην κομπιουτεροντουλάπα) ένα ραδιάκι που έμπαινε σε σηριακή... Wizard το έλεγαν. Εποχές 486 και βγάλε... Φυσικά και δεν ήταν πατάτα...

Gemtek_Wizard_Radio_serial_DB25_top.jpg

Ένα modem crypto 56κ. Είχα ένα 28,8 της Microcom και περνόντας απ' έξω από ένα μαγαζί λέω δε δοκιμάζω κα τα 56κ να μην ταλαιπωρούμαι; Τζάπα τα 15 χιλιάρικα (τότε), πιο άχρηστο πράγμα δεν έχω συνδέσει ποτέ στο pc μου. Είχε και ωραίο τέλος, έφυγε από τον 5ο όροφο σε μια αλάνα απέναντι. (δεν είναι μόνο του στην αλάνα φυσικά, έχει μεγάλη παρέα)

Παράθεση
Αρχική απάντηση από feanorian82

Ενα τετοιο 52χ Creative είχα κι εγώ... Περίπτωση μιλάμε!

Βάλτε άλλες 2 τέτοιες πατάτες για μένα!!!2 είχα και τα 2 τα πέταξα κυριολεκτικά ότι πιο άχρηστο κυκλοφόρησε από cr-rom!

Παράθεση
Αρχική απάντηση από totally_wired [Χθες, στις 22:36]

Γιατί πατάτα;

Γιατί τον αγόρασα όσο μια μικρή περιουσία! Και ποιό ήταν το αποτέλεσμα; Μετά από 2 χρόνια σερνότανε :TD:

Παράθεση
Αρχική απάντηση από random [Χθες, στις 15:03]

CDRW Philips 2x, 140.000 (410 ). μόλις συμπλήρωσε χρόνο και εγγύηση, μεταμορφώθηκε σε βάτραχο (απλό reader). περιέργως καποιος το χτύπησε στο flea και το απέκτησε σε τιμη σοκ (5-10 χιλιάρικα! )

Creative recorder 2x , κατα πασα πιθανοτητα εσωτερικα μεσα ηταν Philips. Ιδια συμπτωματα μονο που εμενα πλεον το μονο που κανει ειναι να γραφει μονο Audio cd.

Α και ενα cd-rom ιδιας μαρκας ταχυτητας αν θυμαμαι καλα 52x το οποιο ερχοταν με τηλεκοντρολ και software. Τις πρωτες μερες ηταν καλο.....μετα το χαρισα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.