Jump to content

Ποιά είναι η μεγαλύτερη πατάτα που έχετε αγοράσει?

totally_wired

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

μετανιωσα πικρα την αγορα της abit AI7 τοτε που προσπαθησα να παω σε p4.Ειχα αλλαξει 3 επεξεργαστες και τελικα για την ασταθεια εφταιγε η μητρικη (ολες ετσι ηταν,δεν ηταν χαλασμενη).Μετα πηγα σε Α64... (καποια στιγμη θα παω σε intel ομως,το εχω αχτι!)

Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 21:11]

Ποία είναι η μεγαλύτερη

seed~potato.JPG που έχετε αγοράσει στα χρόνια που ασχολείστε με τα PC;

Με διαφορά η 5700LE από Pixelview

Πω πω πω πόσο συμφωνώ μαζί σου.:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Η αδερφή μου είχε ανάγκη από μια άλλη κάρτα γραφικών και λέω να της πάρω μια φθηνή. Και πήγα και πήρα την πατάτα την 5700LE, ε μιλάμε την 5200 να αγόραζα πιο καλά θα ήταν. Αν γινόταν poll θα έπρεπε να υπήρχε η 5700LE ως επιλογή και όλα τα υπόλοιπα σε μια μόνον άλλη επιλογή.

ενα αντιγραφικο για cd της msi το 99. 3 στα 4 τα εκαιγε...

^^ 3-4 ειναι μεγάλη επιτυχία . Εξειδίκευση στο αντίθετο επιθυμητο αποτέλεσμα ομως.

q-tec 400 watt dual fan λεμε . Μετα απο 10 μέρες συμβίωσης και λίγο πρίν αρχίσω τα ψυχοφάρμακα καταλαβα πώς με 30 ευρα δεν αγοράζεις psu .

κάρτα και όθόνη CGA όταν απείχαν μόνο 9000δρχ απο τη μονοχρωμη VGA

μιλάμε για εποχή 286 super TR@16MHz με κόστος μηχανήματος 200.000δρχ

παλιά.... στην καμπότζη δηλαδή...

Μεγαλύτερη τάπα (επεκταστιμότητα μέσω αντικατάστασης ) απο πωλητή δεν έχω φάει....

Η πτν στους Γιατρους να τα φάει...

δούλεψε άμαθο παιδάκι...

Απο τότε ορκίστηκα και το τηρώ .....

RMA all the Way (Legally or Not)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.