Jump to content

Ποιά είναι η μεγαλύτερη πατάτα που έχετε αγοράσει?

totally_wired

Recommended Posts

Ξερεις ποσα υπάρχουν στον κήπο μου? :computer:

:confused:.

Να τα εμπορευτουμε τοτες :flower:

Ποσοι να ειναι οι Βολιωτες που να το πηραν και να μη βρησκουν μυρμηγκια για να το δουλεψουν? :yu:

Οσμιζομαι λεφτα με ουρα :p

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Μια FX5200 μαζι με εναν celeron s478 @2,4GHz.δεν επαιζαν ουτε nfs underground :hehe:

και fail no2,κατι ακουστικα logi.πραγματικα εκλαψα τα 40Ε που δωσα.ποιοτητα ηχου ετσι και ετσι,αλλα με πονανε τα αυτια μετα απο λιγο,επειδη εχουν χαλια εργονομια.αυτο που εχει για να ρυθμιζεις την ενταση ,οταν το βαζεις σε καποια σημεια ακουγεται μονο απο το ενα κουστικο,μου σπασε ετσι απλα το κλιπακι για να πιανεται απο την μπλουζα και εσπασε και εσωτερικα το καλωδιο στη βαση των ακουστικων και το χω δεσει με λαστιχακι γιατι αλλιως ακουγα τα μισα.

• 5 months later...

Την προηγούμενη έκδοση από αυτό εδώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501670 Σχεδιαστικά είναι ίδια, μόνο που το νέο έχει και usb...

Είμαι συνηθισμένος στο κλασικό σχέδιο ακουστικών και το μετάνιωσα πικρά που έσκασα κοντά 40 ευρώ για αυτή την μ@!x*$f*α :rant::rant:, δεν μπορπύσα με τίποτα να τα στερεώσω στο κεφάλι μου σωστά... Μακριάαααα :tomato:

Μετά από 6 μήνες χάλασε και η ρύθμιση ήχου οπότε έφαγε σουτ!

Την προηγούμενη έκδοση από αυτό εδώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501670 Σχεδιαστικά είναι ίδια, μόνο που το νέο έχει και usb...

Είμαι συνηθισμένος στο κλασικό σχέδιο ακουστικών και το μετάνιωσα πικρά που έσκασα κοντά 40 ευρώ για αυτή την μ@!x*$f*α :rant::rant:, δεν μπορπύσα με τίποτα να τα στερεώσω στο κεφάλι μου σωστά... Μακριάαααα :tomato:

Μετά από 6 μήνες χάλασε και η ρύθμιση ήχου οπότε έφαγε σουτ!

για αυτα ακριβως μιλαω και εγω :happy2:

colin mcrae 3 original που ειχα πάρει

2 mobo Asus

ότι κινητό motorola είχα πάρει

την ΑΤΙ 2900xt

την ΑΤΙ 3850 που είχα πάρει για να την κάνω CF με την 3870

αυτά θυμάμαι για τώρα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.