Skinny13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 Ξαναρχονται λοιπον!!!! Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2006 - Αθήνα (club 22) ακομα το σκεφτεστε????infoshttp://www.enjoy.gr/music/paradiselost_kingdiamond/1358.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιανουάριος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Πηγα στις δυο τελευταιες εμφανισεις τους και ηταν απιστευτοι!Οσοι πιστοι προσελθετε:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Ιανουάριος 16, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 support θα εχουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 22, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Μόλις γύρισα.Πολύ όμορφα.Τουλάχιστον ισοδύναμη εμφάνιση με την προηγούμενη.Ήχος: Μία χαρά.Διάθεση συγκροτήματος: ’νω του μετρίου θα έλεγα (όχι πως είμαι ειδικός στα live τους).Στα ''μείον'' η σχετικά μεγάλη έμφαση στο τελευταίο album (όχι πως δεν ήταν καλό - το αντίθετο μάλιστα: το καλύτερό τους εδώ και χρόνια - απλώς λίγο παραπάνω Draconian Times δεν θα με χάλαγε).2 Encore και αφιέρωση του ''One Second'' στον Χάρη Ευκαρπίδη του Metal Hammer που μας άφησε νωρίς.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιανουάριος 22, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Ασχετο, Helloween θα παει κανεις? Εγω θα ειμαι στο road crew στους support τους (Fragile Vastness) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 23, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 αν παει κανεις manowar παρακαλω να ενημερωσει.Οσο ποζεραδες και να εχουν καταντησει, το γυμνασιο δεν ξεχνιεται ποτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 23, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από spresv Ασχετο, Helloween θα παει κανεις? Εγω θα ειμαι στο road crew στους support τους (Fragile Vastness) Αρχική απάντηση από Vadergr αν παει κανεις manowar παρακαλω να ενημερωσει. Οσο ποζεραδες και να εχουν καταντησει, το γυμνασιο δεν ξεχνιεται ποτε! Ναι σε άλα babies! Να κανονίσουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Ιανουάριος 23, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από spresv [Σήμερα, στις 00:20] Εγω θα ειμαι στο road crew στους support τους AAAAAAAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXΧΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΧΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: καλό...:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 23, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Aντε και εις ανωτερα (να δουμε και γκρουπι lab-ιωτη ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Ιανουάριος 23, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 ναι παιδες ηταν τελεια!!!!!! Ωραια ατμοσφαιρα...ξυλο και καλη μουσικη!Don't belong Grey Widow Erased So much is lost Mystify Red shift Sweetness No celebration Hallowed land True belief Enchantment Accept the pain Embers Fire All you leave behind As I Die One Second Forever After Over the madness Say Just Words Και μετα απο απαιτηση του κοινου.....The Last Time pics coming soon..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιανουάριος 23, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από dpresv AAAAAAAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXΧΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΧΧΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: καλό...:banging: Tι γελας ρε γκιοζο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Ιανουάριος 23, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2006 για όσους σε έχουν δει ή εικόνα "spresv road crew" μιλάει από μόνη της! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 4, 2006 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2006 Τελικα θα ερθει κανεις helloween το βραδυ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 4, 2006 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από spresv Τελικα θα ερθει κανεις helloween το βραδυ??? Απ' όσο ξεύρω me and cherry are in 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 4, 2006 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2006 Εισητηρια εχετε? Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος αν θα εχει εξω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 4, 2006 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2006 Just got back... Ελιωσα.... Fragile πολυ καλοι, Helloween δεν μου πολυαρεσουν οποτε δεν μπορω να κρινω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Φεβρουάριος 4, 2006 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2006 23:19?? Εγώ γιατί γύρισα τώρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 5, 2006 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2006 Γιατι εσυ εκατσες και ειδες και helloween, ενω εμεις με το που τελειωσαν οι fragile, ανεβηκαμε πανω, τα μαζεψαμε και τα φορτωσαμε. Κατσαμε για τα 2-3 πρωτα κομματια και μετα πηγαμε για μασα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 6, 2006 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Κατι άκουσα για AC/DC στο Rockwave, ξερει κανεις αν αληθεύει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 6, 2006 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Κατι άκουσα για AC/DC στο Rockwave, ξερει κανεις αν αληθεύει ; Mακαρι.Θα γινει της ποπης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.