BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2006 κορμια βαζω το παιχνιδι και μολις ξεκιναει το ινσταλ μου λεει οτι δεν εχω το direct x 9.0cας αφησουμε το ζητημα οτι το εχω ,λεμε τωρα ,ας το ξαναβαλω..το βαζω απο το σιντι του παιχνιδιου και επανεκινισητιποτα , τα ιδιαλεω οκ ας κατεβασω το νεο , που ειναι εκδοση δεκεμβριος του 2005το κατεβαζωτο βαζωεπανεκινησητα ιδιαε τι διαολο θελει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Έχεις διαβάσει προδιαγραφές? Μήπως θέλει SP1, SP2 και δεν τα έχεις βάλει? Κι άλλα παιχνίδια τρώνε κόμπλα και το πρόβλημα που βγάζουν είναι άσχετο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιανουάριος 16, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 sp1 και xp pro εδω...λες να θελει sp2?μα τι αλλο θα κανουμε για να παιξουμε ενα παιχνιδι ρε γμτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 16, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Εδώ δε λέει τίποτα ούτε για SP1... Αλλά δε χάνεις να το δοκιμάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 16, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Εγώ με xp+sp1 και το 1.3 ver παίζω κανονικά. Αν και με είπε για το dx 9.0c ότι δεν το είχα και το ξαναπέρασα ενώ το είχα κορμι Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιανουάριος 16, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 εμενα γιατι με το ξαναλεει ολη την ωρα μη τοσπασωκατσε να κανω παλι δοκιμηε ρε τα νευρα μου λεμεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonathan Ιανουάριος 16, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 δοκίμασε το DirectX που έχει το παιχνίδι FEAR αν το έχεις. Σε μένα δούλεψε.... έχω SP2 πληροφοριακά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Ιανουάριος 16, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Εγκατεστησε το σε αλλο πισι και παρε τα αρχεια .........εγω αυτο εκανα οταν ελεγε τις π@παριες του..........Αμα θες περνα να στα δωσω κιολας........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιανουάριος 16, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 δεν εχω το fearεκανα και αλλες δοκιμες,τιποταε ρε μπερδεμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Ιανουάριος 16, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Ρε τραβα απο εδω να το ξεμπερδεψουμε.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 16, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Oλο προβληματα εισαι βρε σκαθαρι τςρα τελευταια κι ανησυχω!Ελπιζω να μην επεκταθει τις προσεχεις μερες.. Αληθεια στο dxdiag τι σου βγαζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιανουάριος 16, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 σαν τι να μου βγαλει δηλαδη?νορμαλ τα βλεπω ολααφου κανει ινσταλ το directx κανονικοτατακαι το εκανα και απο το cd του παιχνιδιου και απο το cd της dfi και κατεβαζοντας απο τη μικροσοφτ οτι τελευταιο ειχε , δεκεμβριος του 2005 λεει , direct x 9,0cτι αλλο να κανω...το τρεχω απο image , δοκιμασα και με copy to image στο δισκο μουτα ιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.