Jump to content

GA-K8NXP-SLI

stratos1978

Recommended Posts

την εχω 8-9 μηνες τωρα (τωρα παιζει 24/7 στο κατεβαστηρι)προβλημα ποτε δεν ειχα, αλλα dfi δεν ειναι ετσι???

χεχεχε οχι δεν θελω να δωσω την DFI μου ...αλλα θελω και ενα ακομα PCακι που μαλλον σιγα σιγα θα το κανω και αυτο "τερατακι" ....Το θεμα ειναι πως την GA-K8NXP-SLI την εχω βρει σε πολλη καλη τιμη;) αλλα δεν ξερω καθολου απο την συγκεκριμενη μητρικη τι "παιζεται" .... Γενικα με τις Gigabyte τελευταια δεν τα πηγαινα και παρα πολυ καλα....

Μια ερωτηση και σιγουρα απο τις απαντησεις ....θα καταλαβω ....

Gigabyte GA-K8NXP-SLI ή ASUS A8N-SLI Deluxe ????

Πια θα προτημουσατε....???

Αρχική απάντηση από stratos1978

Ωρε μπραβο ......!!!! Βοηθεια....!!!! Ενας , ενας .....:D:p:D

Χαλάρωσε, δεν υποχρεώνει κανεις κανέναν να συμετάσχει... άσε που δεν πέρασε και πολύς χρόνος :p

ότι και να πάρεις dfi δεν είναι :p

ανάμεσα στην gigabyte και την asus θα έπαιρνα την giga

όταν χρειάστηκα εγώ 2η m/b απλά πήρα ακόμα μια dfi...

Την ειχα την κυρια GA-K8NXP-SLI αλλα αντικατασταθηκε απο DFI :D γιατι απο o/c δεν...

Αλλα γενικα εχει αρκετα αξεσουαρ και μου αρεσε αρκετα...αν δεν θες o/c χτυπα την!

Όταν ψαχνόμουνα για καινούριο pc ήθελα ASUS για mobo, ήταν όμως τον καιρό που έγινε το μεγάλο μπάμ με τον πουλιάδη και δεν είχα πολλές επιλογές λόγω χαμού στους προμηθευτές. Τελικά βρήκα την Gigabyte την απλή (και φθηνή με 85 ευρά τελική τιμή) όμως και μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν σταθερά.

Το μόνο που με εκνευρίζει αλλά που δεν μου προκαλεί προβλήματα πλέον είναι η αυξημένη θερμοκρασία στο northbridge όπου έχει παθητική ψύκτρα της πλάκας και είναι και κάτω από την κάρτα γραφικών. Στα 2450mhz γινόταν κόλαση και στο mobo και στο κουτί και στην κάρτα γραφικών οπότε και έκανε reboot. Τώρα δουλεύει σχεδόν default, 24/7 και είναι τζάμι.

Αρχική απάντηση από cptkoulis [Σήμερα, στις 22:29]

γιατι δεν κοιτας λιγο και αυτην εδω

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.527126

καποιος την ανεφερε εδω μεσα και ειδα στο anadtech οτι ειναι τουλαχιστον τιμια προταση

λιγο στο "jetway" κολλαω αλλα και η dfi καποτε ηταν outsider

Εντελει η προταση σου ειναι οντως ενδιαφερουσα.... δεν με "χαλαει" το Jetway ...αλλωστε εχει αρκετα καλα σχολια....;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.