fonzi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2006 Ξέρετε αν γίνεται να κολλάμε κενές ετικέττες πάνω στα CD και μετά να τα τυπώνουμε σε εκτυπωτή σαν printable cd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Ιανουάριος 15, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από fonzi [Σήμερα, στις 20:51] Ξέρετε αν γίνεται να κολλάμε κενές ετικέττες πάνω στα CD και μετά να τα τυπώνουμε σε εκτυπωτή σαν printable cd? Γίνεται αλλα είχα δαβάσει κάπου ότι καλό είναι να τις εκτυπώνουμε και μετά να τις κολλάμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dioptra999 Ιανουάριος 16, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 νομίζω οτι υπάρχουν και εκτυπωτές που εκτυπώνουν πάνω στο cd!ειναι νομίζω thermal κατι... εαν σε ενδιαφερει ψαξτο...γιατι ειναι βολικό εαν γράφεις πολλες ετικεςτες νομίζω κανει κοντα στα 300 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιανουάριος 16, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Μα έχω ήδη τον canon 4000 που τυπώνει πάνω σε printable cd...Απλά την ψάχνω διότι έχω αρκετές ετικέτες πάρει και διότι η ποιότητα εκτύπωσης πάνω στα cd δεν μου φαίνεται καλή. Γιατί δεν τυπώνω τότε κλασικά και να κολάω μετά; Διότι βρίσκω πολύ βολικό το συστηματάκι που έχει ο κανον για εκτύπωση κατευθείαν στο cd.Λέω λοιπόν να τις κολλάω πάνω στα κλασικα cd και μετά να τα τοποθετώ στον εκτυπωτή για εκτύπωση σαν να ήταν printable... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιανουάριος 16, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Στον Canon i965 που έχω στην δουλειά δουλεύει μια χαρά να τους κολάω το αυτοκόλητο πρώτα και μετά να τυπώνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 16, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Θα το δοκιμασω με τον 5200R σημερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιανουάριος 16, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Γράψε εντυπώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.