kov Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2006 Λογω προβληματος μητρικης του pc μου εβγαλα τον σκληρο δισκο μου (sata) και τον εβαλα ως δευτερο σε ενα αλο συστημα το προβλημα ειναι οτι ανοιγοντας τα windows xp στο χαλασμενο pc ειχα βαλει κωδικο και τωρα για να μπω στα Documents and Settings και κατα επεκταση στα αρχεια μου στην Επιφάνεια εργασίας, Τα έγγραφά μου,κλπ μου λεει δεν επιτρεπεται η προσβαση γνωριζει κανεις πως θα το παρακαμψω?
axlvaled Ιανουάριος 15, 2006 #2 Ιανουάριος 15, 2006 Its a Wild Guess αλλά μήπως είχες βάλει κωδικό στο user του δικού σου PC. Αν ναί δοκίμασε να βάλεις και στο άλλο pc τον ίδιο κωδικό στον user. αν δεν γίνει προσπάθησε να βάλεις σαν πρώτο τον δικό σου τον δίσκο και να μπεί το PC στα windows του δίσκου σου. Και εφόσον μπεί μετέφερε τα δεδομένα στον άλλο δίσκο. Ελπίζω να με κατάλαβες.
format c: Ιανουάριος 15, 2006 #3 Ιανουάριος 15, 2006 Σωστός ο αχvaled. ’λλαξε το όνομα του΄λογαριασμού με τον οποίον μπαίνεις μέσα ώστε να είναι ίδιος με τον παλιό και βάλε και το ίδιο password.
kov Ιανουάριος 15, 2006 Author #4 Ιανουάριος 15, 2006 ευχαριστω παιδια το εφτιαξαμπηκα σε ασφαλη λειτουργια και πατησα ιδιοτητες πανω στο κλειδωμενο user και αλαξα ιδιοκησια.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.