Jump to content

"Σβηστε" μου τον λογαριασμο!!!

jpcupra

Recommended Posts

εδω και κατι ωρες παλευω να σβησω τον εναν εκ των δυο λογαριασμων που εχω στο λαπτοπ και δεν μπορω!!!:mad: :mad: την ωρα που παταω "διαγραφη" εμφανιζει την "κλεψυδρα" αλλα αργει τοσο που παταω "ακυρο" και το προγραμμα σταματαει να αποκρινεται.παραθετω και screenshot.

τι πρεπει να κανω??? :(

uyy6mg.th.jpg

@deadlock ευχαριστω....

@greekgragma+@ea6gka σας ευχαριστω που απαντουσατε κατευθειαν...:flower: :flower:

ερωτηση: ποιος ειναι ο admin τωρα και αντι για jordan2 γιατι μου βγαζει test?

Αρχική απάντηση από jpcupra [Χθες, στις 23:59]

εδω και κατι ωρες παλευω να σβησω τον εναν εκ των δυο λογαριασμων που εχω στο λαπτοπ και δεν μπορω!!!:mad: :mad: την ωρα που παταω "διαγραφη" εμφανιζει την "κλεψυδρα" αλλα αργει τοσο που παταω "ακυρο" και το προγραμμα σταματαει να αποκρινεται.παραθετω και screenshot.

τι πρεπει να κανω??? :(

uyy6mg.th.jpg

1. Πριν κάνεις οτιδήποτε κάνε ένα checkdisk και ένα defrag στο σκληρό δίσκο.

Αν δεν μπορείς με αυτό τον τρόπο να διαγράψεις το χρήστη τότε:

2. Μπες στα Windows σε Safe Mode πατώντας κατά την εκκίνηση F8.

Δώσε τον κωδικό για administrator.

Κανονικά θα πρέπει να μπορέσεις να διαγράψεις όποιο λογαριασμό θέλεις με αυτό τον τρόπο.

Αν δεν μπορέσεις να το κάνεις τότε:

3. Tools - Folder options - View - ’λλαξε το "Use Simple File sharing" ώστε να μην είναι ενεργοποιημένο.

Πήγαινε στο C:\Documents and Settings και με δεξί κλικ στο λογαριασμό που θες να διαγράψεις επέλεξε στο Sharing and security - το Security

Κάνε κλικ στο Advanced, και μετά κάνε click στο Owner tab.

Take ownership.

4. Αν και πάλι δεν μπορείς να διαγράψεις το χρήστη, τότε έχεις δύο επιλογές.

Ή να κάνεις restore σε προηγούμενη μέρα ή να επιδιορθώσεις τα Windows πατώντας

Start run - SFC / scannow έχοντας στο Drive από όπου έκανες την αρχική εγκατάσταση των Windows το CD (αν η αρχική εγκατάσταση έγινε από το CD-DVDrom drive D ή από το σκληρό C έχει σημασία).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.