Jump to content

x1900xt

def

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Βασιλης

που ειναι ???δεν την βλεπω...

βασιλη στα αριστερα στο γαλαζιο πλαισιο διαλεξε την τριτη κατηγορια θα σου εμφανησει ολα τα υποσυστηματα διαλεξε grafik-k και μετα pci-e

Αρχική απάντηση από ergotelis

τις έχει μέσα το site σε τιμές 550 και 600 ευρώ,μπορούμε να παραγγείλουμε αξιόπιστο είναι το κατάστημα? :D:D:D

ειναι απο τα καλυτερα,απλα δεν εχει διαθεσιμο κομματι αυτην την στιγμη,σε λιγες μερες θα φερει

Το ότι δε το έχει ανακοινώσει επίσημα η εταιρία Gecube δε λέει πολλά,προφανώς υπάρχει μια προσυμφωνία με την εταιρία αυτή και το κατάστημα και όταν θα βγούνε επίσημες ανακοινώσεις από την ΑΤΙ για την έναρξη πωλήσεων θα τις δώσουνε στην αγορά.

Μα σου είπα εγώ ότι βγήκανε?Προφανώς εννοούνε προπαραγγελία!Αλλά για να ανακοινώνουν από τώρα και αν είναι όντως αξίοπιστοι θα την έχουν πιθανόν πιο νωρίς από τους άλλους,καθώς και η τιμή μου φαίνεται σχετικά οκ,δε νομίζω θα την έχει κάποιος αρχικά στην Ευρώπη φθηνότερα! :D

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 18:39]

καλα ποτε προλαβε και βγηκε:confused:

http://www.dustin.se/dacsaportal/

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 19:38]

ειναι απο τα καλυτερα,απλα δεν εχει διαθεσιμο κομματι αυτην την στιγμη,σε λιγες μερες θα φερει

Αν μιλατε για προαγορα οκ περιμενετε(σε κατι μηνες θα την εχετε:D )...αλλα μην ακουω οτι βγηκαν κιολας!

Aκουστηκε οτι η διαθεσιμοτητα θα ειναι αρκετα καλυτερη απο αυτη της Χ1800 σειρας

ισως τελικα ειναι αληθεια !!!

Δεν μπορω να περiμενω κοντα στο Πασχα το 7900 με βλεπω να αποκτω μια Χ1900

αρκετα περιμενα :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.