Jump to content

Asus A6JA 'Napa, Yonah' review

Sol

Recommended Posts

Το hexus.net παρουσίασε vέο φορητό της Asus, πλατφόρμα Napa με διπύρηνο επεξεργαστή aka Core Duo, Yonah core στα 2ghz....

http://www.hexus.net/content/item.php?item=4359

εντύπωση κάνει το εξής:

http://img.hexus.net/v2/laptops/asus/A6JA/Pi.png

και το quote: "A 2GHz CPU soundly thrashing a 3.8GHz Pentium 4..." :cool:

Με ίδια αν όχι καλύτερη κατανάλωση από προηγούμενης γενιάς dothan στα 2ghz

Απλά φαντάζομαι τον Υοnah για αντικαταστάτη του dothan ως desktop cpu killer στα χέρια (ή στις τάσεις) κάποιου Hipro... ;)

A ναι, και το Α6JA μια χαρά φαίνεται στις υπόλοιπες σελίδες... :D

• 2 months later...
Αρχική απάντηση από YiannisM [Σήμερα, στις 18:36]

Παράγγειλα ένα τέτοιο σήμερα.

Κανείς που να το έχει χρησιμοποιήσει έως τώρα;;

Δε νομίζω, μόλις έσκασαν μύτη στη χώρα μας...

Δέλεαρ και όμορφο αν και γύρω στα 1800 ευρά...

Καλορίζικος YiannisM και περιμένουμε εντυπώσεις!

Ευχαριστώ... :D

Υπάρχει μια περίπτωση να έχει γίνει λάθος στην τιμή που μου είπαν, οπότε ίσως ακυρώσω την παραγγελία γιατί με τα λεφτά που έχω δόσει σε desktops τελευταία δεν είμαι και για ακριβό laptop μαζί αφού μάλιστα λίγο θα το χρησιμοποιώ...

Θα ενημερώσω από βδομάδα που θα ξέρω με βεβαιώτητα!! :jump:

Η αντιπροσωπεία της asus στην ελλάδα ποια είναι;; :unsure:

Αρχική απάντηση από inertiacreep

Η αντιπρόσωπος εταιρεία είναι η Interset. Για την τιμή χοντρικά σου λέω από αυτά που είδα...λιγότερα σου είπαν?

Aπο τα λεγομενα του....μαλλον περισσοτερα....:D

Παιδιά, σκέφτομαι να πάρω ένα 2ο GB μνήμης για το Asus αλλά είμαι άσχετος με τις μνήμες φορητών...

Ποιά μνήμη μου προτείνετε για το συγκεκριμένο μηχανάκι;;

Όσον αφορά το 1ο GB της μάνας του, DDR2 533/CL4 in Single-Channel mode μου βγάζει στο boot...

Θα μπορεί να δουλέψει και σε Dual Channel άραγε;;;

Σίγουρα σου χρειάζεται το extra gb?

Εμένα πάντως δεν έχει πρόβλημα η ram, ο δίσκος είναι το πιο αργό κομμάτι του (τρέχει στις 4200).

Τα χαρακτηριστικά της δικιάς μου μνήμης είναι αυτά που φαίνονται στην εικόνα, κατέβασε κι εσύ το cpuz να δεις τη δικιά σου (αν και μάλλον θα είναι οι ίδιες).

Καλό είναι να αγοράσεις μέχρι και ίδιας μάρκας τσιπάκια (αν όχι, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ να ταιριάζει συχνότητα και timings).

post-1085-1416072531,2477_thumb.jpg

Αν έχεις την δυνατότητα βάλε 2GB τώρα. Windows μόνο και μόνο χωρίς να τρέχεις τίποτα άλλο θα σου τρώνε 0,5GB. Αν βάλεις και αντι-ιικά, firewall κτλ θα σου μείνουν 200-300Κ για δουλειά που θα το καταλαβαίνεις κάθε φορά που θα έχεις ανοιχτές πολλές εφαρμογές (που θα το κάνεις σίγουρα).

Αρχική απάντηση από tristeno

Αν έχεις την δυνατότητα βάλε 2GB τώρα. Windows μόνο και μόνο χωρίς να τρέχεις τίποτα άλλο θα σου τρώνε 0,5GB. Αν βάλεις και αντι-ιικά, firewall κτλ θα σου μείνουν 200-300Κ για δουλειά που θα το καταλαβαίνεις κάθε φορά που θα έχεις ανοιχτές πολλές εφαρμογές (που θα το κάνεις σίγουρα).

υπερβολές.

με 60 διεργασίες, τα δικά μου στο συγκεκριμένο laptop τρώνε 460mb, με όλα πάνω (norton internet security etc.).

Αρχική απάντηση από tristeno

Αν έχεις διπύρηνο θα θέλεις να τρέχεις ακόμα περισσότερα. Είπαμε, η μνήμη ΠΟΤΕ δεν είναι αρκετή.

αν έβρισκα ακριβώς τα ίδια τσιπάκια θα το σκεφτόμουνα.

όντως ποτέ δεν είναι αρκετή... στα win!

το linux δεν είναι τόσο μνημοβόρο, και με 512 πάει μια χαρά ;)

εννοώ φυσικά για ένα full extra latest kde με ό,τι μπούρδα κυκλοφορεί!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.