Sol Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2006 Το hexus.net παρουσίασε vέο φορητό της Asus, πλατφόρμα Napa με διπύρηνο επεξεργαστή aka Core Duo, Yonah core στα 2ghz.... http://www.hexus.net/content/item.php?item=4359 εντύπωση κάνει το εξής: http://img.hexus.net/v2/laptops/asus/A6JA/Pi.png και το quote: "A 2GHz CPU soundly thrashing a 3.8GHz Pentium 4..." Με ίδια αν όχι καλύτερη κατανάλωση από προηγούμενης γενιάς dothan στα 2ghz Απλά φαντάζομαι τον Υοnah για αντικαταστάτη του dothan ως desktop cpu killer στα χέρια (ή στις τάσεις) κάποιου Hipro... A ναι, και το Α6JA μια χαρά φαίνεται στις υπόλοιπες σελίδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 14, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2006 Σε 6 μηνες ελπιζω να ειναι και στα δικα μας desktop Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiannisM Μάρτιος 31, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2006 Παράγγειλα ένα τέτοιο σήμερα. Κανείς που να το έχει χρησιμοποιήσει έως τώρα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Μάρτιος 31, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2006 Αρχική απάντηση από YiannisM [Σήμερα, στις 18:36] Παράγγειλα ένα τέτοιο σήμερα.Κανείς που να το έχει χρησιμοποιήσει έως τώρα;;Δε νομίζω, μόλις έσκασαν μύτη στη χώρα μας...Δέλεαρ και όμορφο αν και γύρω στα 1800 ευρά...Καλορίζικος YiannisM και περιμένουμε εντυπώσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiannisM Μάρτιος 31, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2006 Ευχαριστώ... Υπάρχει μια περίπτωση να έχει γίνει λάθος στην τιμή που μου είπαν, οπότε ίσως ακυρώσω την παραγγελία γιατί με τα λεφτά που έχω δόσει σε desktops τελευταία δεν είμαι και για ακριβό laptop μαζί αφού μάλιστα λίγο θα το χρησιμοποιώ... Θα ενημερώσω από βδομάδα που θα ξέρω με βεβαιώτητα!! Η αντιπροσωπεία της asus στην ελλάδα ποια είναι;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Μάρτιος 31, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2006 Η αντιπρόσωπος εταιρεία είναι η Interset. Για την τιμή χοντρικά σου λέω από αυτά που είδα...λιγότερα σου είπαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάρτιος 31, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2006 Αρχική απάντηση από inertiacreep Η αντιπρόσωπος εταιρεία είναι η Interset. Για την τιμή χοντρικά σου λέω από αυτά που είδα...λιγότερα σου είπαν? Aπο τα λεγομενα του....μαλλον περισσοτερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiannisM Απρίλιος 6, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2006 Όχι λιγότερα, αλλά είχε 1.66 GHz cpu τελικά... Όχι τον 2.0 GHz... Σήμερα το παρέλαβα και προσπαθώ να το κάνω multi-boot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiannisM Απρίλιος 7, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 Παιδιά, σκέφτομαι να πάρω ένα 2ο GB μνήμης για το Asus αλλά είμαι άσχετος με τις μνήμες φορητών...Ποιά μνήμη μου προτείνετε για το συγκεκριμένο μηχανάκι;;Όσον αφορά το 1ο GB της μάνας του, DDR2 533/CL4 in Single-Channel mode μου βγάζει στο boot... Θα μπορεί να δουλέψει και σε Dual Channel άραγε;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 7, 2006 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 Σίγουρα σου χρειάζεται το extra gb? Εμένα πάντως δεν έχει πρόβλημα η ram, ο δίσκος είναι το πιο αργό κομμάτι του (τρέχει στις 4200). Τα χαρακτηριστικά της δικιάς μου μνήμης είναι αυτά που φαίνονται στην εικόνα, κατέβασε κι εσύ το cpuz να δεις τη δικιά σου (αν και μάλλον θα είναι οι ίδιες). Καλό είναι να αγοράσεις μέχρι και ίδιας μάρκας τσιπάκια (αν όχι, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ να ταιριάζει συχνότητα και timings). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Απρίλιος 7, 2006 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 Αν έχεις την δυνατότητα βάλε 2GB τώρα. Windows μόνο και μόνο χωρίς να τρέχεις τίποτα άλλο θα σου τρώνε 0,5GB. Αν βάλεις και αντι-ιικά, firewall κτλ θα σου μείνουν 200-300Κ για δουλειά που θα το καταλαβαίνεις κάθε φορά που θα έχεις ανοιχτές πολλές εφαρμογές (που θα το κάνεις σίγουρα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiannisM Απρίλιος 7, 2006 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 Ακριβώς τα ίδια μου βγάζει sotiris...Σκέφτομαι να του πάρω ένα τέτοιο...http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554968 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 7, 2006 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από tristeno Αν έχεις την δυνατότητα βάλε 2GB τώρα. Windows μόνο και μόνο χωρίς να τρέχεις τίποτα άλλο θα σου τρώνε 0,5GB. Αν βάλεις και αντι-ιικά, firewall κτλ θα σου μείνουν 200-300Κ για δουλειά που θα το καταλαβαίνεις κάθε φορά που θα έχεις ανοιχτές πολλές εφαρμογές (που θα το κάνεις σίγουρα). υπερβολές.με 60 διεργασίες, τα δικά μου στο συγκεκριμένο laptop τρώνε 460mb, με όλα πάνω (norton internet security etc.). Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGR Απρίλιος 7, 2006 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris υπερβολές. έτσι νομιζω και εγώκαλύτερα να δώσεις κάτι για ένα πιο γρήγορο δίσκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Απρίλιος 7, 2006 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 Αν θέλεις να τρέξεις και κανά παιχνίδι δεν το βλέπω καλά. Η μνήμη ποτέ δεν είναι αρκετή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 7, 2006 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 εξαρτάται μάλλον κι από το τι τρέχεις στο background Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Απρίλιος 7, 2006 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 Αν έχεις διπύρηνο θα θέλεις να τρέχεις ακόμα περισσότερα. Είπαμε, η μνήμη ΠΟΤΕ δεν είναι αρκετή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 7, 2006 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από tristeno Αν έχεις διπύρηνο θα θέλεις να τρέχεις ακόμα περισσότερα. Είπαμε, η μνήμη ΠΟΤΕ δεν είναι αρκετή. αν έβρισκα ακριβώς τα ίδια τσιπάκια θα το σκεφτόμουνα. όντως ποτέ δεν είναι αρκετή... στα win! το linux δεν είναι τόσο μνημοβόρο, και με 512 πάει μια χαρά εννοώ φυσικά για ένα full extra latest kde με ό,τι μπούρδα κυκλοφορεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Απρίλιος 7, 2006 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2006 Έτσι. Τα 2.460ΚΒ τι είδους configuration είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiannisM Απρίλιος 9, 2006 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2006 Ok με το 2ο GB... Έλεγα να βάλω Visual studio στο φορητό, οπότε μάλλον θα μου χρειαστεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.