Jump to content

Tα turbo-x laptop εγιναν διασημα!

Vadergr

Recommended Posts

Εγω ξερω παντος οτι πλακα πλακα τα TURBOX ειναι κορυφαια, και απο αποψη διαρυθμησης συστηματων (τελειο στησημο και ψηξη με αποτελεσμα ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων να ειναι σχεδον σε θερμοκρασιες δωματιου) και απο αποψη επιδωσεων .

Οταν λετε δανεικα σασι απο ποια εταιρια δηλαδη? εχετε λινκ με μηχανημα αυτης της εταιριας που να ειναι ιδιο με τα TURBOX?

http://www.clevo.com.tw/products/M575A.asp

Eπισης θεωρεις τυχαιο πως το 7800gt λαπτοπ του μουλτιραμα ειναι ολοιδιο με του πλαισιου?

Φυσικα και δεν ειναι δικα τους τα barebones...

Το παλιο 17wp του πλαισιου ηταν παλι clevo 8790 ...

Αρχική απάντηση από blade_pan

Οσο για τα TurboX ενα - ειναι οτι κανουν τρελο θορυβο!

Αυτο για τον θορυβο παλι ποιος σου το ειπε? εμενα το TurboX WRS δεν ανοιγει καν το ανεμιστιρακι του αν δεν τρεξω κανα game. και ας ειναι ενας 755 (2Gh) στα 2.4 oc ed. Εχουν φοβερη διαρυθμηση μεσα οποτε και η ψηξη τους ειναι πολυ καλη

Να πω την αληθεια για τους καινουργιους δεν ξερω...αλλα αφου εχεις κατι θα ξερεις.

2 ερωτησεις...

H oθονη ειναι CrystalBrite?Αναλυση?

Ποιοτικα εχει ανεβει σε σχεση με την προηγουμενη σειρα?πχ Ρ4 3,0. 9700 που παρεπιπτοντως κανει σαν ψυγειο!!

Οπως ακριβος τα ειπε ο φιλτατος Vadergr , αψογη συμπεριφορα γενικοτερα. Με μιση καρδια να πω την αληθεια το αγορασα αλλα εχω μεινει 1000% ικανοποιημενος. Δεν θα επερνα τιποτα αλλο στην θεση του.

ΜΟΝΟ ενα πραγμα με εχει αφησει με αλμυρη γευση, ο ηχος, τα ηχεια του συγκεκριμενα, αν και ειναι SRS WOW , δηλαδη εχουν οντως 3D ηχο (απιστευτο στα παιχνιδια, νομιζω πως μου την πεφτουν απο πισω!! ) δεν εχουν αρκετη ενταση για ταινιες κτλ που καθεσαι πιο μακρυα απο το λαπτοπι, επειδη ειναι σταδεξια και αριστερα κατω απο την οθωνη (διπλα στο πληκτρολογιο) οταν δεν εισαι μπρωστα στο λαπτοπ και απομακρυνεσαι σβηνει-χανεται ο ηχος πολυ ευκολα... :confused:

• 4 weeks later...

Μπορεί μήπως κάποιος να μου πει ποιος είναι ο sata controller στον turbo-x 15WRS; Δεν μπορώ να εγκαταστήσω windows (δεν βρίσκει τον σκληρό) και δεν ξέρω ποιος είναι ο driver στο cd που έχουν δώσει. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει... Thanks!

Αρχική απάντηση από pkouzan [Σήμερα, στις 22:59]

Δεν τον βλέπει το bios αλλά μου είπανε και διάβασα και στο διαδίκτυο ότι αυτό δεν έχει σημασία. Το θέμα είναι να τον δει το cd των windows xp...

Πρεπει να βρεις τι τσιπ φοραει η μητρικη να βρεις τουs αναλογους oδηγους σατα και κατοπιν μπορεις να τους ενσωματωσεις στο cd των win με το nLite ;)

Αυτό κάνω κι εγώ αλλά δεν μπορώ να βρω τι chip φοράει η μητρική. Βρήκα ότι έχει chipset Intel E8500. Έχει σχέση αυτό; Κατέβασα τον driver αυτού του chipset αλλά έχει πολλά αρχεία inf... Δοκίμασα με ένα αλλά τζίφος...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.