Vadergr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2006 http://www.nvidia.com/object/wtb_notebooks.htmlΤσεκαρετε την προτελευταια μαρκα...Δανεικα σασι δεν εχει το πλαισιο για τους φορητους? (sager/clevo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Ιανουάριος 14, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2006 Πρεπει να βαλουν και το turbo-x με την 7800gtx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 14, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2006 Μα clevo ειναι αυτο με την 7800 οπως και αυτο με την Χ800ΧΤ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienHack Ιανουάριος 16, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Εγω ξερω παντος οτι πλακα πλακα τα TURBOX ειναι κορυφαια, και απο αποψη διαρυθμησης συστηματων (τελειο στησημο και ψηξη με αποτελεσμα ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων να ειναι σχεδον σε θερμοκρασιες δωματιου) και απο αποψη επιδωσεων .Οταν λετε δανεικα σασι απο ποια εταιρια δηλαδη? εχετε λινκ με μηχανημα αυτης της εταιριας που να ειναι ιδιο με τα TURBOX? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 16, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 http://www.clevo.com.tw/products/M575A.aspEπισης θεωρεις τυχαιο πως το 7800gt λαπτοπ του μουλτιραμα ειναι ολοιδιο με του πλαισιου?Φυσικα και δεν ειναι δικα τους τα barebones...Το παλιο 17wp του πλαισιου ηταν παλι clevo 8790 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 16, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 o Dell XPS M170 σπρενει....Σε λιγο θα δουμε και 7900....:devil:Οσο για τα TurboX ενα - ειναι οτι κανουν τρελο θορυβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lef Ιανουάριος 17, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 μα tourboX!κανενα αλλο που να μη μιαζει κινεζικογυφτε ονομα δε βρηκαν να του βγαλουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 18, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Είναι από εποχής 8088 αν δεν κάνω λάθος. Και αν επίσης δεν κάνω λάθος είχαν και κουμπί Turbo τότε τα PC. Οπότε μάλλον από εκεί βγάλανε το όνομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 18, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 απο 286 υπηρχαν...Ηταν ο πρωτος υπολογιστης μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienHack Ιανουάριος 19, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 Αρχική απάντηση από blade_panΟσο για τα TurboX ενα - ειναι οτι κανουν τρελο θορυβο! Αυτο για τον θορυβο παλι ποιος σου το ειπε? εμενα το TurboX WRS δεν ανοιγει καν το ανεμιστιρακι του αν δεν τρεξω κανα game. και ας ειναι ενας 755 (2Gh) στα 2.4 oc ed. Εχουν φοβερη διαρυθμηση μεσα οποτε και η ψηξη τους ειναι πολυ καλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 19, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 Μην το γενικευετε.Δεν ειναι ολα τα ιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 20, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Να πω την αληθεια για τους καινουργιους δεν ξερω...αλλα αφου εχεις κατι θα ξερεις.2 ερωτησεις...H oθονη ειναι CrystalBrite?Αναλυση?Ποιοτικα εχει ανεβει σε σχεση με την προηγουμενη σειρα?πχ Ρ4 3,0. 9700 που παρεπιπτοντως κανει σαν ψυγειο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 20, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Ειναι σιγουρα καλυτερα και πιο αξιοπιστα τα τωρινα.Οι οθονες ειναι glossy και ειδικα στα 17'' laptop ,ειναι αρκετα καλες με αναλυση 1680χ1050. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienHack Ιανουάριος 20, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Οπως ακριβος τα ειπε ο φιλτατος Vadergr , αψογη συμπεριφορα γενικοτερα. Με μιση καρδια να πω την αληθεια το αγορασα αλλα εχω μεινει 1000% ικανοποιημενος. Δεν θα επερνα τιποτα αλλο στην θεση του. ΜΟΝΟ ενα πραγμα με εχει αφησει με αλμυρη γευση, ο ηχος, τα ηχεια του συγκεκριμενα, αν και ειναι SRS WOW , δηλαδη εχουν οντως 3D ηχο (απιστευτο στα παιχνιδια, νομιζω πως μου την πεφτουν απο πισω!! ) δεν εχουν αρκετη ενταση για ταινιες κτλ που καθεσαι πιο μακρυα απο το λαπτοπι, επειδη ειναι σταδεξια και αριστερα κατω απο την οθωνη (διπλα στο πληκτρολογιο) οταν δεν εισαι μπρωστα στο λαπτοπ και απομακρυνεσαι σβηνει-χανεται ο ηχος πολυ ευκολα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 20, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 to 15wrs το λεπτο εχεις?Σε πολυωρο gaming που θερμαινεται,σου εχει κολλησει/παρουσιασει προβλημα ποτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkouzan Φεβρουάριος 17, 2006 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Μπορεί μήπως κάποιος να μου πει ποιος είναι ο sata controller στον turbo-x 15WRS; Δεν μπορώ να εγκαταστήσω windows (δεν βρίσκει τον σκληρό) και δεν ξέρω ποιος είναι ο driver στο cd που έχουν δώσει. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει... Thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Φεβρουάριος 17, 2006 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 απο το bios ειναι ενεργοποιημενος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkouzan Φεβρουάριος 17, 2006 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Δεν τον βλέπει το bios αλλά μου είπανε και διάβασα και στο διαδίκτυο ότι αυτό δεν έχει σημασία. Το θέμα είναι να τον δει το cd των windows xp... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Φεβρουάριος 17, 2006 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από pkouzan [Σήμερα, στις 22:59] Δεν τον βλέπει το bios αλλά μου είπανε και διάβασα και στο διαδίκτυο ότι αυτό δεν έχει σημασία. Το θέμα είναι να τον δει το cd των windows xp... Πρεπει να βρεις τι τσιπ φοραει η μητρικη να βρεις τουs αναλογους oδηγους σατα και κατοπιν μπορεις να τους ενσωματωσεις στο cd των win με το nLite Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkouzan Φεβρουάριος 17, 2006 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2006 Αυτό κάνω κι εγώ αλλά δεν μπορώ να βρω τι chip φοράει η μητρική. Βρήκα ότι έχει chipset Intel E8500. Έχει σχέση αυτό; Κατέβασα τον driver αυτού του chipset αλλά έχει πολλά αρχεία inf... Δοκίμασα με ένα αλλά τζίφος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.