NovaSun Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2006 Γεια σε όλους, μετά από 4 χρόνια συνεχής χρήσης του τροφοδοτικού μου (ένα Zalman που το είχα πάρει τότε 90.. no comment!) μου κάηκε το ανεμιστηράκι του.. αν το αλλάξω με ένα του ίδιου μεγέθους, θα έχω πρόβλημα; Συγνώμη για την απλή ερώτηση αλλά δεν έχω ιδέα από αυτά τα πράγμα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.:bye:
dioptra999 Ιανουάριος 14, 2006 #2 Ιανουάριος 14, 2006 Αν και εγω δεν ειμαι ειδικός νομίζω οτι δεν θα έχεις πρόβλημα...Αλλα μετα απο 4 χρόνια γιατί δεν παιρνεις ένα καινουριο????? ;)
NovaSun Ιανουάριος 14, 2006 Author #3 Ιανουάριος 14, 2006 No money no Honey αν δεν με ξαναδείτε καλέστε την πυροσβεστική!! Thanx :cry:
nobig Ιανουάριος 14, 2006 #4 Ιανουάριος 14, 2006 Κυριλέ θα είσαι αν το αλλάξεις. Απλά φρόντησε να είναι περίπου ίδιας ισχύς τα ανεμιστήρια. Μην το αφήσεις χωρίς ανεμιστηράκι
Qlim4X Ιανουάριος 14, 2006 #5 Ιανουάριος 14, 2006 μην μασας δεν ειναι και κατι το τοσο συματηικο η αλλαγη ενος fan απλα ανοιξε προσεκτικα το τροφοδοτικο σου (αφου το εχεις βγαλει απο την πριζα κανα 5αλεπτο πιο πριν)μετα ξεβιδοσε το φανακι και δες τα καλοδιακια που πανε ....(υπαρχει περιστοση να εχουν και φισακι..)στην περιπτοση με το φις το βγαζεις το κοβεις περιπου στην μεση για να μην εχεις προβλημα και κολλας μετα το φανακι <<προσοχη στην πολικοτιτα!!!>>στην αλλη περιπτοση κοβεις το καλοδιο κοντα στο φανακι και κολλας το αλλο φανακι ... αφινεις και λιγο καλοδιο μποσικο και το πιανεις καπου με tyre up
Qlim4X Ιανουάριος 14, 2006 #7 Ιανουάριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από totally_wired ^^^^^^^^ ΠΕΟΒΛΗΜΑ ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ προδοτη!!!!!!!!!!! θες να πεις οτι εχω δυσλεξια εεεεεεεεε??? που ειναι το προβλημα (λαθος εγω δεν τον βλεπω)
dimpar Ιανουάριος 14, 2006 #8 Ιανουάριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr... αφινεις και λιγο καλοδιο μποσικο και το πιανεις καπου με tyre up Τα ορθωγραφικά έστω! Αλλά το tyre up τι είναι; Μήπως tie wrap??? Χαχαχα! No offence φυσικά! Κανείς δεν είναι τέλειως!
NovaSun Ιανουάριος 14, 2006 Author #9 Ιανουάριος 14, 2006 ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! θα το προσπαθήσω σε λίγο! Καλό Σαβ/κο να έχουμε!!
thrasher Ιανουάριος 14, 2006 #10 Ιανουάριος 14, 2006 here a guide Για ευκολια κοψε ενα βυσμα απο εναν ανεμιστηρα και βαλτο εκει που ερχεται η γραμμη ρευματος του τροφοδοτικου για τον ανεμιστηρα του,δηλαδη κολα το εκει που θα κοψεις για να βγαλεις τον ανεμιστηρα.Οπως εκανε και ο dimpar,σε ενα ups!
blade_gld Ιανουάριος 14, 2006 #12 Ιανουάριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από thrasher [Σήμερα, στις 13:40] here a guide Για ευκολια κοψε ενα βυσμα απο εναν ανεμιστηρα και βαλτο εκει που ερχεται η γραμμη ρευματος του τροφοδοτικου για τον ανεμιστηρα του,δηλαδη κολα το εκει που θα κοψεις για να βγαλεις τον ανεμιστηρα.Οπως εκανε και ο dimpar,σε ενα ups! :clap: πολυ καλο το guide......αλα εχω το κανω πολυ καλυτερα :p
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.