Jump to content

Ανεμιστηρακι Τροφοδοτικου.

NovaSun

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σε όλους, μετά από 4 χρόνια συνεχής χρήσης του τροφοδοτικού μου (ένα Zalman που το είχα πάρει τότε 90.. no comment!) μου κάηκε το ανεμιστηράκι του.. αν το αλλάξω με ένα του ίδιου μεγέθους, θα έχω πρόβλημα;

Συγνώμη για την απλή ερώτηση αλλά δεν έχω ιδέα από αυτά τα πράγμα.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

:bye:

Αν και εγω δεν ειμαι ειδικός νομίζω οτι δεν θα έχεις πρόβλημα...Αλλα μετα απο 4 χρόνια γιατί δεν παιρνεις ένα καινουριο?????;) ;) ;):p

Κυριλέ θα είσαι αν το αλλάξεις. Απλά φρόντησε να είναι περίπου ίδιας ισχύς τα ανεμιστήρια. Μην το αφήσεις χωρίς ανεμιστηράκι

μην μασας δεν ειναι και κατι το τοσο συματηικο η αλλαγη ενος fan απλα ανοιξε προσεκτικα το τροφοδοτικο σου (αφου το εχεις βγαλει απο την πριζα κανα 5αλεπτο πιο πριν)

μετα ξεβιδοσε το φανακι και δες τα καλοδιακια που πανε ....(υπαρχει περιστοση να εχουν και φισακι..)

στην περιπτοση με το φις το βγαζεις το κοβεις περιπου στην μεση για να μην εχεις προβλημα και κολλας μετα το φανακι <<προσοχη στην πολικοτιτα!!!>>

στην αλλη περιπτοση κοβεις το καλοδιο κοντα στο φανακι και κολλας το αλλο φανακι ... αφινεις και λιγο καλοδιο μποσικο και το πιανεις καπου με tyre up

Αρχική απάντηση από totally_wired

^^^^^^^^

ΠΕΟΒΛΗΜΑ ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

προδοτη!!!!!!!!!!!

θες να πεις οτι εχω δυσλεξια εεεεεεεεε???

που ειναι το προβλημα (λαθος εγω δεν τον βλεπω);)

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

... αφινεις και λιγο καλοδιο μποσικο και το πιανεις καπου με tyre up

Τα ορθωγραφικά έστω! Αλλά το tyre up τι είναι; Μήπως tie wrap??? Χαχαχα! No offence φυσικά! Κανείς δεν είναι τέλειως!

ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! θα το προσπαθήσω σε λίγο! Καλό Σαβ/κο να έχουμε!!

here a guide

Για ευκολια κοψε ενα βυσμα απο εναν ανεμιστηρα και βαλτο εκει που ερχεται η γραμμη ρευματος του τροφοδοτικου για τον ανεμιστηρα του,δηλαδη κολα το εκει που θα κοψεις για να βγαλεις τον ανεμιστηρα.Οπως εκανε και ο dimpar,σε ενα ups!

Αρχική απάντηση από thrasher [Σήμερα, στις 13:40]

here a guide

Για ευκολια κοψε ενα βυσμα απο εναν ανεμιστηρα και βαλτο εκει που ερχεται η γραμμη ρευματος του τροφοδοτικου για τον ανεμιστηρα του,δηλαδη κολα το εκει που θα κοψεις για να βγαλεις τον ανεμιστηρα.Οπως εκανε και ο dimpar,σε ενα ups!

:clap: πολυ καλο το guide......αλα εχω το κανω πολυ καλυτερα :p :p :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.