Jump to content

AMD X2 Hotfix + Drivers

GoriLLakoS

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Αρωτησούλα απο αρχάριο στους διπήρυνηους :tomato: Υπάρχει ξεχωριστώ C & Q για αυτούς ή είναι απλά το οι οδηγοί της πρώτης σελίδας. Δεν μου βγάζει καρτέλα Στο power options των XP όπως με τον Venice στα 2000

• 1 month later...

προχθες το majorgeeks ''ανεβασε'' AMD P. drivers (1.3.2) για μονοπυρηνους σε αντιθεση με τους 1.3.1 που ηταν ουσιαστικα για x2...περα απο την ανανεωση του driver θεωρω οτι βελτιωνει κατι σε διαχειριση μνημης -or something like that- καθως ειδα πολυ μικρη βελτιωση σε super pi mod 1.4 + sandra 2007 memory bandwidth/latency + 3dmark 2005 :T:

1.3.2

• 4 weeks later...
Αρχική απάντηση από stratos1978 [17-01-2006 11:10]

Επανηλθα και παλι δυνατος χεχεχεχε κατεβαστε απο εδω αφοβα.......

Και απο εδω ετοιμη την διαδικασια της registry .....

επειδη τι λινκ για την διαδικασια της registry δεν λειτουργει ...... θα μπορουσε καποιος να δωσει ενα working link.... :o

Εχω κατεβασει ολα οσα θα χρειαστουν και μαλιστα στις νεωτερες εκδωσεις τους .

Απλα ελεγα μηπως και υπαρχει ενας τεμπελικος τροπος τροπος για την διαδικασια με την registry . ;)

greekfragma τι να κανω copy&paste και που ?:o

Αρχική απάντηση από gdp77 [Σήμερα, στις 22:04]

Εγώ σήμερα έβαλα 4600+x2. Δεν έβαλα ούτε hotfix, ούτε drivers της ΑΜD. rock stable το μηχάνημα μέχρι στιγμης. Αν δεν έχω προβλήματα, δεν πρόκειται να εγκαταστήσω τίποτα από τα παραπάνω.

μα δεν προκειται να σου κανουν κακο......τοσος κοσμος τα δοκιμασε.καποιοι δεν ειδαν διαφορα αλλοι ειδαν......κανενας δεν ειδε ομως μειωμενες επιδοσεις ή προβληματα

κατεβαστε απο δω τους drivers για τους AMD σας και εγκαταστηστε τους

http://www.amdzone.com/files/WinXPdualcorehotfix.exe

μετα κατεβαζετε αυτο

http://www.thelab.gr/attachment.php?s=&postid=336677

εγκατασταση και σε αυτο

(αντι να κανετε copy paste στην registry αυτα που γραφτηκαν στην 1η σελιδα του thread)

τελος υπαρχουν και καποιες τελευταιες ενημερωσεις απο AMD μερια εαν θελετε να πειραματιστειτε κι αλλο.

AMD Dual-Core Optimizer - The AMD Dual-Core Optimizer can help improve some PC gaming video performance by compensating for those applications that bypass the Windows API for timing by directly using the RDTSC (Read Time Stamp Counter) instruction. Applications that rely on RDTSC do not benefit from the logic in the operating system to properly account for the affect of power management mechanisms on the rate at which a processor core's Time Stamp Counter (TSC) is incremented. The AMD Dual-Core Optimizer helps to correct the resulting video performance effects or other incorrect timing effects that these applications may experience on dual-core or multiple processor systems.

http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/utilities/Setup.exe

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor Driver for Windows XP and Windows Server 2003 Version (x86 and x64 exe) 1.3.2.16 - Allows the system to automatically adjust the CPU speed, voltage and power combination that match the instantaneous user performance need. Download this Setup Installation program (EXE) to automatically update all the files necessary for installation. This package is recommended for users whom desire a graphical user interface for installation. This .EXE driver is a user friendly localized software installation of the driver designed for end-users. This driver supports AMD Athlon 64 X2 Dual Core processors on Windows XP SP2, Windows 2003 SP1 x84 and x64 Editions.

http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/utilities/amdcupsetup.exe

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 22:51]

μετα κατεβαζετε αυτο

http://www.thelab.gr/attachment.php?s=&postid=336677

εγκατασταση και σε αυτο

Thanks man ..... αυτο ακριβως ειχα στο μυαλο μου ....!:)

=============================

Εχω κατεβασει τον driver :

http://www.amd.com/us-en/assets/con...amdcupsetup.exe

που λες στο τελος .

Αυτον λεω να βαλω .... οταν με το καλο ......!

Δεν χρειαζεται ο πρωτος που αναφερεις , ετσι δεν ειναι ?

:flower:

βασικα ο τελευταιος ειναι ανανεωση του 1ου.απλα δεν ξερω εαν θα παιξει σωστα το κολπο με τη registry entry εαν βαλεις τον πιο καινουριο.

εγω τουλαχιστον εκανα την διαδικασια με το πρωτο λινκ.και προσφατα περασα και τον τελευταιο.ολα μια χαρα:)

Φανταζομαι πως οι περισσοτεροι εχουν τα ελληνικα win xp οποτε και πρεπει πριν κανουν οτιδηποτε που αναφερεται ....κατα σειρα ποιο παραπανω , να κατεβασουν απαραιτητα το fix update της microsoft απο εδω και να το εγκαταστησουν ΠΡΩΤΟ ...πριν καν εγκαταστησουν οτιδηποτε αλλο patch....

Έχω τώρα την πλήρη συλλογή από τα εργαλεία που θα χρειαστώ .

Κατέβασα και το τελευταίο bios για την DFI expert (ED406) κατέβασα και τους τελευταίους drivers από την DFI (666) και είμαι έτοιμος .

Από αύριο παραλαμβάνω και αρχίζω το στύσημο .

Αφού ο greekfarma δεν μου πούλησε τα δικά του . Πήρα κι εγώ καινούργια :p

• 5 weeks later...

Ρε παιδια μπορει καποιος να μου απαντησει το εξης:Στηνω/φορμαρω ενα συστημα εξ αρχης.Αποτελειται απο cpu Opteron 170 και mobo το συνηθες υποπτο DFI nF4.Πως και ποια patch/fix/fax κλπ θα βαλω με τη σειρα?Απο τοτε που εβλα το τελευταιο update της AMD δεν παιζει με τπτ το hibernate αλλα ακι το standby.Βοηθηστε με ευχαριστω

Μια ερώτησούλα μόνο..αφού πήρα τον 4400..και αφού έχω Windows XP Professional με SP1 αγγλικά θα πρεπει να τρέξω τα fix που λέει ο greekfragma? Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός, αλλά αφου διάβασα όλο το θέμα δεν μου είναι ξεκάθαρο τι τελικά πρέπει να κάνω! Παιδία μια απάντηση χωρίς φωνές....Ευχαριστώ!

Κι εγώ ακολούθησα κατά γράμμα και ευλαβικά τις οδηγίες, αλλά πλέον δεν μπορώ να παίξω Battlefield 2..μετά την εγκατάσταση του Χ2 3800+ εννοώ, γιατί δεν δοκίμασα να τρέξω το παιχνίδι προτού περάσω τους οδηγούς και το hotfix...

Το 'ίδιο σύστημα με ΑΜΔ 3000+ έτρεχε μια χαρά το παιχνίδι...

Να πώ ωστόσο ότι το Battlefield 1942 τρέχει χωρίς προβλήματα...το ΒΦ2 κολλάει κατά την φόρτωση των γραφικών της πίστας...δεν προλαβαίνω καν να μπώ στο παιχνίδι...όπως είπα μόνη αλλαγή στο σύστημα ήταν του επεξεργαστή...

Αρχική απάντηση από Mainframe [Σήμερα, στις 14:23]

Μια ερώτησούλα μόνο..αφού πήρα τον 4400..και αφού έχω Windows XP Professional με SP1 αγγλικά θα πρεπει να τρέξω τα fix που λέει ο greekfragma? Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός, αλλά αφου διάβασα όλο το θέμα δεν μου είναι ξεκάθαρο τι τελικά πρέπει να κάνω! Παιδία μια απάντηση χωρίς φωνές....Ευχαριστώ!

SP2 υποχρεωτικά.

Αρχική απάντηση από mariosalice [Χθες, στις 22:06]

SP2 υποχρεωτικά.

Mariosalice ευχαριστώ. Πάντως χθες το βράδυ που μόνταρα τον 4400 δεν είχα κάποιο πρόβλημα ούτε με τα video, ούτε με τα mp3, ούτε με το prime, ούτε με το 3dmark και ούτε με τα 3d games (DOOM3 και Quake). Δεν έχω βάλει κανένα fix και εξακολουθώ να είμαι με xp sp1. Toν επεξεργαστή τά XP τον βλέπουν κανονικά ώς DUAL και έχω την δυνατότητα πλέον του Affinity . Όλα πάνε καλά ή εγώ κάτι έχω χάσει από την όλη ιστορία? Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός ρε παιδιά αλλά έχω πραγματικά μπερδευτεί! Μήπως τελικά τα όλα hotfix σκοπεύουν σε επιπλέον απόδοση? Το ρωτάω γιατί αν είναι να βάλω το SP2 με τα fixs μόνο για 1 με 5 % περισσότερη απόδοση, τουλάχιστον για την ώρα, δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Αυτό που με νοιάζει είναι το μηχάνημα να μην κάνει κολλήματα και άλλα κουλά που για την ώρα δεν τα έχω αντιμετωπίσει. Ευχαριστώ και πάλι. Να προσθέσω πως το CnQ το έχω εκτός.

Ετρεξα χθες για πρώτη φορά prime (διπλό) στον επεξεργαστή και μού έβγαλε σφάλμα μετά απο μία ώρα...

είναι όλα στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις και δεν έχει γίνει καθολου υπερχρονισμός...τί στο καλό φταίει;

Το cpu-z 1.36 αναφέρει voltage επεξεργαστή στα 1.264...μήπως δίνει λίγη τάση το τροφοδοτικό - μητρική στον επεξεργαστή; Ειναι και φορτωμένο το σύστημα, αλλά το τροφοδοτικό είναι αρκετά ισχυρό και καινούριο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.