Jump to content

AMD X2 Hotfix + Drivers

GoriLLakoS

Recommended Posts

Διαφορά σε παιχνίδια κυρίως(εφαρμογές δεν έχω συναντήσει ακόμα) που έπρεπε να θέσεις manual το affinity για να τρέξουν σωστά.

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από stratos1978

Επανηλθα και παλι δυνατος χεχεχεχε κατεβαστε απο εδω αφοβα.......

Και απο εδω ετοιμη την διαδικασια της registry .....

Ετρεξα πρωτα το fix, και μετα εβαλα το entry.Ειμαι οκ?Υπαρχει τροπος να το τεσταρω?

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 00:03]

Ετρεξα πρωτα το fix, και μετα εβαλα το entry.Ειμαι οκ?Υπαρχει τροπος να το τεσταρω?

Αρχική απάντηση από Dagalidis [17-01-2006 13:44]

Eίδα από 2- 5 % καλύτερα scores στα 3D Bench - τέρμα στα στιγμιαία Lag όλα τρέχουν τώρα ποιό γρήγορα και ομαλότερα - Ανοδο κατά 3 C σε ΙDLE...:D

Aυτά...;)

Πηγαινε run-->regedit--?HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager .Αν υπαρχει key με ονομα Throttle δες μεσα και θα υπαρχει ενα αρχειο(DWORD) PerfEnablePackageIdle=1.Aν δεν υπαρχει(χλωμο το κοβω) κανε αυτα που λεει ο Βασιλης στην πρωτη σελλιδα..

Ευχαριστω.Δυστυχως δεν ειχα κρατησει benchmarks πριν βαλω το fix...

Θα το κοιταξω το βραδακι...

Αρχική απάντηση από deadlock7

Πηγαινε run-->regedit--?HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager .Αν υπαρχει key με ονομα Throttle δες μεσα και θα υπαρχει ενα αρχειο(DWORD) PerfEnablePackageIdle=1.Aν δεν υπαρχει(χλωμο το κοβω) κανε αυτα που λεει ο Βασιλης στην πρωτη σελλιδα..

To εκανα και το βρηκα.Τελικα υπαρχει γρηγορη κι τεμπελικη μεθοδος! ;)

• 2 weeks later...

Ρε παιδιά ψάχνω πολλές ώρες και δεν έχω βρει σίγουρη απάντηση: Το hotfix απ'ότι κατάλαβα δεν χρειάζεται για win SP1. Δηλαδή αν από SP2 πας σε SP1 με updates δεν θα έχεις πρόβλημα? Μπορεί κάποιος με SP1 να επιβεβαιώσει???

Σύμφωνα με το άρθρο της microsoft,

Επειδή τα Windows XP δεν σχεδιάστηκαν από την αρχή για να υποστηρίζουν καταστάσεις επιδόσεων σε ρυθμίσεις παραμέτρων για πολλούς επεξεργαστές, απαιτούνται αλλαγές για την υλοποίηση αυτής της υποστήριξης σε συστήματα πολλών επεξεργαστών. Το Windows XP Service Pack 2 περιλαμβάνει τις απαραίτητες αλλαγές για τη διαχείριση ισχύος πυρήνα.

Βγαίνει από κάπου το συμπέρασμα ότι το "πρόβλημα" δεν υπάρχει στις εγκαταστάσεις με sp1 και προέκυψε με το sp2? δεν νομίζω.

Αρχική απάντηση από DarkSaga

saga ΤΕΛΕΙΑ darksaga παπαρ@κι gmail.com

Αρχική απάντηση από RootX

what is wrong with you???

του λείπει το παπάκι του βρε χαζό...:p

ολα αυτα παιδια ειναι για +ΕΠΙΔΟΣΗ?αν τον εχω χωρις να κανω την διαδικασια αυτην χανω ταχυτητα?

Διαφορά σε παιχνίδια κυρίως(εφαρμογές δεν έχω συναντήσει ακόμα) που έπρεπε να θέσεις manual το affinity για να τρέξουν σωστά.

Σε επιδόσεις προσωπικά δεν είδα διαφορά.

Σε επιδόσεις προσωπικά δεν είδα διαφορά.

δεν το ειχα προσεξει οτι το ειχες πει,σε ευχαριστω για την ενημερωση

Ο Dagalidis ανέφερε κάποια μικρή αύξηση στις επιδόσεις, εγώ δεν την παρατήρησα. Πάντως κακό δεν κάνει, οπότε δοκίμασέ το.

Hot fix για 2003 Server δεν υπάρχει ?????

Εαν βάλω τον AMD CPU Driver σε αντικατάσταση αυτού της microsoft .... έχω Μεγάλη πτώση στα 3D... (ASROCK DUAL Sata2)... :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.