RootX Ιανουάριος 17, 2006 #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Διαφορά σε παιχνίδια κυρίως(εφαρμογές δεν έχω συναντήσει ακόμα) που έπρεπε να θέσεις manual το affinity για να τρέξουν σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 18, 2006 #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από stratos1978 Επανηλθα και παλι δυνατος χεχεχεχε κατεβαστε απο εδω αφοβα.......Και απο εδω ετοιμη την διαδικασια της registry ..... Ετρεξα πρωτα το fix, και μετα εβαλα το entry.Ειμαι οκ?Υπαρχει τροπος να το τεσταρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Ιανουάριος 18, 2006 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 00:03] Ετρεξα πρωτα το fix, και μετα εβαλα το entry.Ειμαι οκ?Υπαρχει τροπος να το τεσταρω? Αρχική απάντηση από Dagalidis [17-01-2006 13:44] Eίδα από 2- 5 % καλύτερα scores στα 3D Bench - τέρμα στα στιγμιαία Lag όλα τρέχουν τώρα ποιό γρήγορα και ομαλότερα - Ανοδο κατά 3 C σε ΙDLE... Aυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 18, 2006 #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Πηγαινε run-->regedit--?HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager .Αν υπαρχει key με ονομα Throttle δες μεσα και θα υπαρχει ενα αρχειο(DWORD) PerfEnablePackageIdle=1.Aν δεν υπαρχει(χλωμο το κοβω) κανε αυτα που λεει ο Βασιλης στην πρωτη σελλιδα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 19, 2006 #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 Ευχαριστω.Δυστυχως δεν ειχα κρατησει benchmarks πριν βαλω το fix...Θα το κοιταξω το βραδακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Ιανουάριος 19, 2006 #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 Αν το κανεις σε συστημα με μονοπυρινο θα εχει καποιο προβλημα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 20, 2006 #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από deadlock7 Πηγαινε run-->regedit--?HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager .Αν υπαρχει key με ονομα Throttle δες μεσα και θα υπαρχει ενα αρχειο(DWORD) PerfEnablePackageIdle=1.Aν δεν υπαρχει(χλωμο το κοβω) κανε αυτα που λεει ο Βασιλης στην πρωτη σελλιδα.. To εκανα και το βρηκα.Τελικα υπαρχει γρηγορη κι τεμπελικη μεθοδος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frantic Φεβρουάριος 2, 2006 #48 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Ρε παιδιά ψάχνω πολλές ώρες και δεν έχω βρει σίγουρη απάντηση: Το hotfix απ'ότι κατάλαβα δεν χρειάζεται για win SP1. Δηλαδή αν από SP2 πας σε SP1 με updates δεν θα έχεις πρόβλημα? Μπορεί κάποιος με SP1 να επιβεβαιώσει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 2, 2006 #49 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Σύμφωνα με το άρθρο της microsoft, Επειδή τα Windows XP δεν σχεδιάστηκαν από την αρχή για να υποστηρίζουν καταστάσεις επιδόσεων σε ρυθμίσεις παραμέτρων για πολλούς επεξεργαστές, απαιτούνται αλλαγές για την υλοποίηση αυτής της υποστήριξης σε συστήματα πολλών επεξεργαστών. Το Windows XP Service Pack 2 περιλαμβάνει τις απαραίτητες αλλαγές για τη διαχείριση ισχύος πυρήνα.Βγαίνει από κάπου το συμπέρασμα ότι το "πρόβλημα" δεν υπάρχει στις εγκαταστάσεις με sp1 και προέκυψε με το sp2? δεν νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 2, 2006 #50 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 έχει κάποιος το ελληνικό hotfix?παρακαλώ email me saga ΤΕΛΕΙΑ darksaga παπαρ@κι gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 2, 2006 #51 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga έχει κάποιος το ελληνικό hotfix?παρακαλώ email me saga ΤΕΛΕΙΑ darksaga παπαρ@κι gmail.com what is wrong with you???Αρχική απάντηση από RootX link για Ελληνικό hotfix . Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 2, 2006 #52 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSagasaga ΤΕΛΕΙΑ darksaga παπαρ@κι gmail.com Αρχική απάντηση από RootX what is wrong with you??? του λείπει το παπάκι του βρε χαζό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 2, 2006 #53 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από spc του λείπει το παπάκι του βρε χαζό... LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 2, 2006 #54 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Χεχε, σωστή παρατήρηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 2, 2006 #55 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 sorry σβήστε τα αν γίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 2, 2006 #56 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 ολα αυτα παιδια ειναι για +ΕΠΙΔΟΣΗ?αν τον εχω χωρις να κανω την διαδικασια αυτην χανω ταχυτητα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 2, 2006 #57 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από RootX Διαφορά σε παιχνίδια κυρίως(εφαρμογές δεν έχω συναντήσει ακόμα) που έπρεπε να θέσεις manual το affinity για να τρέξουν σωστά. Σε επιδόσεις προσωπικά δεν είδα διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 2, 2006 #58 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από RootX Σε επιδόσεις προσωπικά δεν είδα διαφορά. δεν το ειχα προσεξει οτι το ειχες πει,σε ευχαριστω για την ενημερωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 2, 2006 #59 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Ο Dagalidis ανέφερε κάποια μικρή αύξηση στις επιδόσεις, εγώ δεν την παρατήρησα. Πάντως κακό δεν κάνει, οπότε δοκίμασέ το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Φεβρουάριος 2, 2006 #60 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Hot fix για 2003 Server δεν υπάρχει ????? Εαν βάλω τον AMD CPU Driver σε αντικατάσταση αυτού της microsoft .... έχω Μεγάλη πτώση στα 3D... (ASROCK DUAL Sata2)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.