Jump to content

6800 GS AGP

Grisos

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από JaguarOne [10-02-2006 18:19]

oh god, 202 την έχει το e-shop :jump:

Εεεε καλα δεν θα τα χαλασουμε για 5 πανω 5 κατω :D

Ρε παιδια που ειναι αυτη η xfx6800gs και δεν μπορουμε να την βρουμε εμεις????? παντος στο E-SHOP δεν την βλεπω εκτος και αν δεν κοιταζω καλα.

Μια χαρά βλέπεις!!

Ούτε εγώ τη βρίσκω!!Μάλλον είχαν φέρει περιορισμένα κομμάτια.

Πάντως άμα είχε τέτοια τιμούλα θα ήταν αρκετα καλή περίπτωση ακόμα και απέναντι στη 7800 GS με τη τελευταία να έχει τουλάχιστον 100 Ε παραπάνω!!!!! !!!!! :)

ΔΥΣΤΥΧΟΣ παλικαριά μου δεν την έφεραν καθόλου , μπερδεύτηκε λέει ο υπάλληλος .

Και πηρε παραγγελιά από Βόλο για 6800GS AGP , και στείλανε PCI-E , τρελάθηκε το παλικάρι που την παρήγγειλε από την στεναχώρια του . :(

Τωρα θα του δωσουν τα φραγκα πισω , και αυτό είναι ολο .

Τέλος , ουτε το Μουλτιραμα ξερει τιποτα .

Ενώ επίσημος εισαγωγέας για XFX είναι η ΟΚΤΑΒΙΤ , η οποία έχει μαύρα σκοτάδια , για ημερομηνία παραλαβής .

Εάν βεβαια φερει η ΟΚΤΑΒΙΤ , τοτε θα γεμίσουν και όλα τα κανάλια λιανικής ..

Υπομονή , δεν υπάρχει τίποτα άλλο, να προτείνω .

Μέχρι και σε μένα σήμερα το πρωί το ΕΣΟΠ μου έλεγε, ότι ναι έχουν κάρτες . Και μετα από φωνες , για το που είναι η καρτα που αγορασε ο φιλος μου , μου έσκασαν το παραμύθι ότι εγινε λεει λαθος δεν υπαρχη αυτή η καρτα !!!

Πρότειναν λεει , να κόψουν 10 ευρο από τα 300 , για μια ΑΤΙ 850 Προ , άσε ρε μάστορα θα έρθουμε στις εκπτώσεις . ;)

Ηθελα να ξερα , τι πινει αυτος ο JaguarOne !!! :tomato:

Την πατησε και ενας φιλος μου... τον πηραν τηλεφωνο μετα απο 3εις μερες που ηταν κολλημενη η παραγγελια και του ελεγαν οτι δεν υπαρχει και να του στειλουν μια msi pci-e!!! Ελεος δηλαδη...

Το πλαίσιο είχε τον κατάλογο του Φεβρουαρίου 7800Gs agp 3 κατοσταρικα τελική...βέβαια στο site δε την ειδα ποτε...

Στην Αγγλια και γερμανια της εχουν αγορασει εδω και 1.5 μηνα και εδω ακομη να ερθουν, ποσο πισω ειμαστε τελικα εδω στην ελλαδα ρε παιδες?

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2006

Είμαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι η ΟΚΤΑΒΙΤ , δεν πρόκειται να εισάγει καθόλου την 6800GS AGP , για το λόγο ότι, θα αποτελέσει μεγάλο ρίσκο για την εταιρεία η διάθεση τους ,στην αγορά..

Η μικρότερη ποσότητα εισαγωγής , θα πρέπει να είναι 200-300 κάρτες. :eek:

Η ΟΚΤΑΒΙΤ είναι αποκλειστικός εισαγωγέας XFX & MSI .

Από την άλλη πλευρά , η εταιρεία QUEST , ίσως είναι η επόμενη πιθανή πόρτα , αλλά κρατάει σιγή ιχθύος .

Προσωπικό μου συμπέρασμα , έπειτα από 8 λεπτά συζήτηση με την Product manager της ΟΚΤΑΒΙΤ , είναι ότι δεν θα δούμε και τόσο εύκολα στην Ελλάδα , 6800GS AGP , και εάν διστάζουν να φέρουν κάρτες με τελικό κόστος τα 200 περίπου ευρώ , τότε , φαντάσου τι θα γίνει με τις 7800GS AGP.

Μακάρι να με βγάλετε ψεύτη, γιατί πολύ θα το χαρώ , άλλωστε δεν έχω κανένα συμφέρον, από την όλη ιστορία .

Βέβαια , για τους πιο τολμηρούς , υπάρχει πάντα και η Γερμανία , με την επιβάρυνση των μεταφορικών.

Τέλος , μίλησα και με στέλεχος από το ESHOP , και μου είπαν ότι δεν μπορούν , να κάνουν δικιά τους εισαγωγή. ( Μα και βέβαια δεν θέλουν, αυτό είναι το σίγουρο , και ο λόγος είναι ότι δεν θέλουν να χαλάσουν τη σχέση τους με την ΟΚΤΑΒΙΤ, αλλά από την άλλη, τους καταλαβαίνω , διότι , τι θα κάνουν εάν χρειαστούν Service !! ) ( Θα στέλνουν τις κάρτες στο εξωτερικό ? ) .

Από την άλλη πλευρά, τα Multirama , προτείνουν λίστα αναμονής για 7800GS AGP, ενώ οι απλοί πωλητές , λένε ότι υπάρχει ο κωδικός στον υπολογιστή τους , και η τιμή , με μηδέν διαθεσιμότητα .

Για την 6800GS AGP, ούτε καν κωδικός .

Τα συμπεράσματα δικά σας . :unsure:

Στο pc-store έχουν την υλοποίηση της eVGA στη τιμή των 270Ε.:)http://www.pc-store.gr/details.asp?cat=10&subcat=85&item=603

Και μη σας ξεγελά η φωτό που δείχνει την αντίστοιχη κάρτα σε pci-e..

Από κει και πέρα εμένα μου είχαν πει από sorrel - όπως είχα ποστάρει και στην αρχή- ότι θα έφερναν xfx 6800GS!! Δεν ξέρω τι μπορεί να άλλαξε...:(

Υπαρχει και μια στο hard shop point of view, και αυτη εχεi 280euro.Eνω εξω ολες εχουν200 περιπου,Βεβαια εμεις ψαχνουμε για xfx

Έχει επικοινωνήσει κανείς παιδιά πάλι με sorrel μήπως;Είναι η μόνη ελπίδα νομίζω για xfx στην Ελλάδα.Γενικά είναι πολύ μεγάλο το διάστημα που έχει κυκλοφορήσει στο εξωτερικό και φοβάμαι πως αν ήταν να την έχουμε δει εδώ, αυτό θα έπρεπε να έχει γίνει ήδη.Οπότε μάλλον πάπαλα.:(

Από ocuk πάντως έρχεται με 260 ευρώ.Αρκετά καλά πιστεύω.

Υ.Γ. με καλοσορίζω στο φόρουμ, πρώτο μου μήνυμα! :jump:

Αρχική απάντηση από Νιτσε [Σήμερα, στις 19:03]

Ηι Bigi καλωσορισες αλλα δεν νομιζω οτι ειναι καλα τα 260 ευρω.κανω λαθος?

Οχι βεβαια δεν κανεις , οταν η PCI-E εχει 210 .

Τελος παντων αντε βαλε και 30 επανω εαν ερχονταν απο εξω, πανω απο τα 240 ειναι καθαρη κλεψια !! :o

Αρχική απάντηση από nec [Σήμερα, στις 20:18]

Φυσικα υπαρχει και η εγγυημενη λυση overclockers.co.uk :T:

Μεγαλη μπουκια φάε ..:)

Μεγαλη κουβεντα ομως να μην λες :...:

Από overclockers (=ocuk) μιλάω βρε παιδιά ότι βγαίνει 260 η xfx.Εντάξει έχει και point of view πολύ φθηνότερη, αλλά δε λέει γιατί δεν ξεκλειδώνει.Η αλήθεια είναι ότι έχω κάπου μια βδομάδα να κοιτάξω και ίσως έχει πέσει κι άλλο.

overvolt, ναι άντε βάλε το ποσό αυτό γιατί έρχονται απ' έξω, αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε ότι η έκδοση σε agp είναι αρκετά πιο ακριβή (και είναι και πιο αργή).

Ξέρετε γιατί λέω ότι δεν είναι άσχημα;Γιατί από hardshop (το μόνο στην Ελλάδα που την έχει) η pov 6800gs έρχεται στα 280 ευρώ...Ε, 260 η xfx δεν είναι καλά;

Αλλιώς πια πάω αναγκαστικά σε 7800gs, αλλά προκύπτει θέμα με το τροφοδοτικό, όπως είπα και στο σχετικό θέμα.’λλη επιλογή δεν υπάρχει σε agp, βάσει της 9800pro που έχω.Αν θα μιλάμε για πιο χαμηλή τιμή, θα μιλάμε για κάρτα που δεν έχει και τίποτα σπουδαίο να δείξει μπροστά σε αυτή που ήδη έχω.

Μπέρδεμα; :o

To eshop προτεινει μια ΑΤΙ 850 Pro, ως μια αντιστιχη λυση , αλλα ειναι κοντα στα 290 ευρω.

Υπο τις παρουσες συνθηκες , για οσους θελουν μια γρηγορη λυση, ισως να ειναι κατι λογικο ως προταση, και θα εχουν και εγγυηση .

Γρηγορη και καλη καρτα ομως δεν εχει shader model-3.Εγω παντα ati ειχα,εχουν και καλυτερη απεικονιση.Ας μας πει καποιος το SM3 κανει δουλεια, η να παρουμε καμια ATI?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.