scrolllock Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2006 ενας γνωστος μου μου εδωσε να δω γιατι εκανε συχνα πυκνα επανεκκινησεις ο η/υ του. Ενας π4 1,5 williamate σε μια gigabyte ga 8ITX3,μ 256μνημη και μια nvidia (ή την 200 η την 400 χωρις φαν). Οταν τον ανοιξα ειδα οτι ειχε μια αλουμινενια ψυχτρα και πανω ενα πολυ μικρο 5χ5 ανεμιστηρι. το speedfun δεν μου εδινε θερμοκρασια για το cpu αλλα το βιος ειχε μια επιλογη να βαραει αν ανεβει πανω απο μια θερμοκρασια. το εβαλα αρχικα στους 60 και μετα στους 70 και οταν ετρεχα σ&μ και ειχα ανοιχτα και μερικα προγραμματα (word,excel, autocad) και dvd να τρεχει αρχιζε μετα απο λιγο το beeper και σε λιγο restart. το φαν ηταν πολυ ζεστο αλλα το επιανες ανετα (δεν νομιζω δηλαδη οτι θα επιανα ετσι ανετα 70 βαθμους). Εβαλα για αλλαγη και ενα zalman 80' σε φουλ στροφες και παλι βαρουσε οτι εφτανε στους 70 κελσιου και μετα απο λιγη ωρα restart. Το σ&μ δεν καταφερε να το βγαλει στο average cpu test (ρεσταρτ). Ειναι τωρα φυσιολογικο να εχει τετοια συμπεριφορα; Τοσο ευκολα ανεβαζει θερμοκρασιες; Φυσικα δεν πιστευω οτι ο γνωστος μου του εκανε ουτε τα μισα απο αυτα που του εβαλα εγω να τρεξει αλλα ετσι και αλλιως και σε μενα "κρατησε" παραπανω με το zalman αρα ισως σε αυτον να ekane restart μετα απο πιο πολυ ωρα. Αρα παμε για συνδοιασμο ψυκτρα+φαν; Τι να παρω που να ειναι και ησυχο; θα προτιμουσα κατι σε πακετο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.