Jump to content

προβλημα με soundblaster 1024 (ct4830) me windows xp

jimmy156

Recommended Posts

γεια σας!

εχω συνδεση την καρτα σωστα την αναγνωριζουν τα windows αλλα οταν παω στο ιδιοτητες ηχων δεν αναγνωριζεται η καρτα . δεν μπορω να κανω καμια απολιτως ρυθμιση.εχω εγκαταστιση τους τελευταιους driver της creative.πως θα το διωρθωσω? εκει μου βγαζουν σαν μεσω playback and recording το modem το οποιο το εχω απεγκαταστισει και τα drivers του

για να σας βοηθησω παω εναρξη-προγραμματα-βοηθηματα-διασκεδαση-ενταση ηχου και μου βγαζει μια ταμπελα που μου λεει οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες συσκευες μειξης πηγαινε στον πινακα ελεγχου κανε κλικ στο εκτυπωτες και αλλο υλικο και κατοπιν στο προσθηκη υλικου.η λειτουργια αυτης της εφαρμογης θα σταματηση τωρα.

παω μετα ρυθμισεις-πινακας ελεγχου-προσθηκη υλικου-οδηγος προσθηκης υλικου βλεπω εγκατεστημενο υλικο creative sb live! value το παταω -επομενο-μου βγαζει αυτη η συσκευη λειτουργει κανονικα παταω τελος. μετα με βγαζει στο κεντρο βοηθειας και υποστηριξης και αφου δεν υπαρχει το συγκεκριμενο προβλημα το κλεινω.

παω μετα στο ηχοι και συσκευες-στο πινακα που εμφανιζεται μου λεει οτι δεν υπαρχει συσκευη ηχου. η ενταση ειναι στο μηδεν και δεν μπορω να αλλαξω τιποτα παταω το ταb ηχος εκει μου λεει αναπαραγωγη ηχου προεπιλεγμενη συσκευη χωρις συσκευες αναπαραγωγης και εδω δεν μπορω να ρυθμισω τιποτα . παιδευτικα αρκετα αλλα δεν γινεται τιποτα . δηλαδη ενω τα windows αναγνωριζουν τη καρτα σαν υλικο στο πινακα ελεγχου-ηχοι και συσκευες δεν αναψνωριζεται καμια συσκευη αναπαραγωγης και δεν γινεται καμια απολυτως ρυθμιση . μπορει να βοηθηση κανενας? ευχαριστω .

• 2 weeks later...

Πήγαινε www.soundblaster.com/support/ και κάνε download τους τελευταίους drivers για τη συγκεκριμένη κάρτα ήχου. Εγκατέστησέ τους και μετά, αν έχεις πρόβλημα πάλι, εδώ είμαστε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.