ReaperX Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2006 Καλησπέρα!Επειδή έχω σκοπό να κάνω μία αγορά από το Chipshop,θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε τι συμβαίνει διότι άκουσα κάτι περίεργα τον τελευταίο καιρό ότι έκλεισε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 14, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2006 Εχω και εγω την απορια.Τηλεφωνα δεν σηκωνουν και στο skroutz δεν υπαρχουν.Εχει αγορασει κανεις προσφατα απο αυτους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 18, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Σε αλλα φορουμ, λενε οτι το chipshop ανηκε στην avia computers η οποια εκλεισε/κλεινει.Οποτε μαλλον μας χαιρετησε το μαγαζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 19, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 Δεν θέλω να φανώ κακός ή εξυπνάκιας αλλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 22, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Πρεπει να μας αφησε το chipshop...Το site ομως ειναι μια χαρα...κατι παλικαρακια που πηγαν λεει οτι το μαγαζι (2*2) φαινοταν κλειστο για μερες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.