xylokastro Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2006 σπερες εδω και περιπου 5-6 ωρες , ο windows media player δεν αναπαραγει τις ταινιες...λεει οτι υπαρχει προβλημα με την καρτα γραφικων αλλα στο windvd οι ταινιες παιζουν κανονικα τι συμβαινει?να αλλαξω drivers στην καρτα?να ξανακανω Install τον media player?somebody help me Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 13, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Για ποιον Windows Media Player μιλαμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Ιανουάριος 13, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 για τον 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Ιανουάριος 13, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 κανεις?????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιανουάριος 13, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Kαι εμενα μου εκανε κατι τετοια κολπα, και τωρα εχω το Ιnter Video winDVD 7 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος με αυτον τον player. Δοκιμασε τον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιανουάριος 13, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Μήπως θέλει κανά update για να στρώσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Ιανουάριος 14, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2006 Και η απορια μου παραμενει.. γιατι χρησιμοποιεις τον windows media player για αναπαραγωγη dvd τη στιγμη που υπαρχουν τοσο αλλα προγραμματα πολυ καλυτερα? π.χ powerdvd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Ιανουάριος 14, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2006 νομίζω πως αν βάλεις κάποιο πρόγραμμα dvd μετά παίζει και στο media player Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Ιανουάριος 14, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2006 οκ το εφτιαξα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.