Jump to content

ΑΓΟΡΑ MSI 7800 GT

astrovasilis

Recommended Posts

Προσπαθώ εδώ και μια βδομάδα ρε παιδιά να βρώ την προαναφερθείσα κάρτα και δεν μπορώ. Κυκλοφορούν μόνο ΧFX και PIXEL VIEW POINT OF VIEW. Eπίσης ούτε σε υλοποίηση ΑSUS υπάρχει ούε σε GIGABYTE και διαβάζω προχθές εδώ ότι κάποιος κατάφερε και αγόρασε μια MSI 7800 GT. Tα 'χω πάρει στο κρανίο.

Ρε παιδιά ειναι διαθέσιμες όμως?Γενικά είναι μικρές οι διαφορές μεταξύ της υλοποίησης της XFX και μιας υλοποίησης που είναι ίδια με την reference της nvidia οπώτε φίλε μου 7800 gt να ναι κι οτι να ναι

Αρχική απάντηση από street warrior

Γενικά είναι μικρές οι διαφορές μεταξύ της υλοποίησης της XFX και μιας υλοποίησης που είναι ίδια με την reference της nvidia οπώτε φίλε μου 7800 gt να ναι κι οτι να ναι

Συμφωνώ, απλώς λέμε ΑΝ έχει δυνατότητα επιλογής (διαθεσιμότητα κλπ), ας πάει σε XFX.

Εγώ πήρα την MSI από κατάστημα γνωστού μου και όχι από το νετ. Διάβασα αρκετά reviews για την XFX και όλα έλεγαν ότι αυτή και η υλοποίηση της MSI είναι οι καλύτερες λόγω τιμής και O/C δυνατοτήτων.

Εν τέλει δεν βρήκα την XFX και πήγα στην MSI αν και θα προτιμούσα την Ρoint of View γιατί μετέπειτα έμαθα ότι έδινε τα: Far Cry, Splinter Cell 3 και Thief 3. Όπως και να χει η κάρτα μου με άφησε αρκετά χαρούμενο αν και μου τα χει πρήξει λίγο ο πυρήνας της που μουλάρωσε στα 450 :rant:

Τελικά βρήκα μια MSI 7800 GT! Ακούστε όμως :

Όταν πήρα χθες τηλέφωνο την e-direct μου είπαν ότι κοστίζει 345 Ε (έτσι νομίζω )και 5 Ε μεταφορικά επειδή δεν είναι εργάσιμη. Σήμερα που την παρέλαβα πλήρωσα 416 Ε.. Ε όχι ρε παιδιά μια κάρτα που κάνει 350Ε να την αγοράζω 416 Ε. Αυτό το γεγονός θέλω να το ξεχάσω. Είμαι και φοιτητής πρωτοετής και με πόνεσε πολύ γιατί τώρα έχει οικονομία. Τι να κάνουμε..... ( Απορώ πως την πάτησα.)

Ύστερα, η κάρτα συνοδεύεται από 2 CD'S. Το ένα είναι με προγράμματα της Cyberlink ( το player που υπάρχει είναι αρκετά καλό) και το άλλο είναι με προγράμματα της ΜSI. Μου φαίνεται πως είναι παντελώς άχρηστο πλην του οδηγού. Όταν πάω δεξί κλίκ ->ιδιότητες ->για προχωρημένους μου εμφανίζει δύο καρτέλες μια ΜSI information και μία MSI clock. Στο ΜSI clock μπορείς να κάνεις υπερχρονισμό.

Ερώτηση : πως μπορούμε να ρυθμίσουμε τις στροφές του ανεμιστήρα γιατί είναι θορυβώδης, δεύτερον πως μπορούμε να αυξήσουμε τις τάσεις της κάρτας γραφικών ( υπ'όψιν ότι δεν καταλαβαίνω γρι το κείμενο για το πείραγμα του ΒΙΟS της κάρτας στο planetamd64.com.) και τρίτον όταν έβαλα της κάρτα δεν είχα βάλει το βύσμα του τροφοδοτικού και όταν μπήκα στα Windows υπήρχε ένα μήνυμα που έλεγε ότι έχουν μειωθεί οι επιδόσεις λόγω ελλειπούς τροφοδοσίας. Μετά έβαλα το βύσμα και δεν το ξαναείδα το μήνυμα. ( δεν ξέρω αν υπήρχε καμιά επιλογή να μην ξαναεμφανιστεί αυτό το μήνυμα και την επέλεξα.) Πιστεύω όλα να είναι εντάξει τώρα. Είναι;;;

Αυτά.

Στην ανίχνευση βέλτιστων συχνοτήτων μου λέει 474ΜΗΖ πυρήνας και 1,14GΗΖ μνήμες.

Στις ιδιότητες λέει LG 1730S και 7800 GT χωρίς να λέι Msi. Έτσι πρέπει να λέι;;;

Απαντήστε, σχολιάστε ή οτιδήποτε άλλο.

Συγνώμη γιατί πλήρωσες 416 ευρώ???Και δεν τους την επεστρεψες????Οτι έχεις συμφωνήσει έπρεπε να τους δώσεις αλλιώς επιστροφή!!! :rant: :rant:

Ειναι απαράδεκτο για το κατάστημα!!!Πες παραπάνω λεπτομέρειες πάνω σε αυτό το ζήτημα γιατί κάτι τέτοιους "έξυπνους" καταστηματάρχες πρέπει να τους κάνουμε ρεζίλι και ξεφτίλα!!!

Nα αρνιώσουν να τη παραλάβεις και να την παραγγείλεις από άλλο κατάστημα!!!Κάνε ένα skroutz τόσοι την έχουνε!!Και φθηνότερα!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ απλά.

Έπρεπε να τη στείλεις πίσω...

Όπως και να χει, αφου δεν κατάλαβες το κείμενο στη σελίδα εκείνη μην κάνεις τίποτα από όσα λεεί, μην σου πάθει και τίποτα η κάρτα.

Με γεια βέβαια αλλά...ακριβή πολύ...

Το ξέρω ρε φίλε. Με απαύτωσαν... Χέστα Την Δευτέρα όμως θα τους πάρω τηλέφωνο για να τους ζητήσω το λόγο Είμαι και φοιτητής (πρώτο έτος) και έχω τρελαθεί γιατί ήταν που ήταν ακριβή η κάρτα (θατην έχω 3 χρόνια ώς το καλοκαίρι του 2009) την αγόρασα πανάκρβα.

Dynamic Overclocking Tool.

ή καπως ετσι λεγεται.εχει καποιες διαβαθμισεις.........σου επιτρεπει να υπερχρονισεις την καρτα σου με ασφαλεια με σκαλοπατια μικρων ποσοστων......+3%.....+5% κλπ........εαν δεν το χρειαζεσαι μην το πειραξεις....προτιμοτερο ειναι να δεις το rivatuner και να διαβασεις πως δουλευει εαν υπερχρονισεις την καρτα.

και ΠΑΝΤΑ προσοχη στις θερμοκρασιες.

Διάβασα στο PC WORLD Ιανουαρίου ότι η MSI 7800 GT κάνει στην OKTABIT (εισαγωγέας ) 447 Ε. Πως είναι δυνατόν μερικοί να την πουλάνε 350 Ε; Τους πήρα σήμερα τηλέφωνο και τους ανέφερα τι έχει γίνει και μου είπαν ότι οι άλλοι μπορεί να λένε ότι την πουλάνε 350 Ε ( ή και 340 Ε ) άλλα δεν είναι άμεσα διαθέσιμη όταν τους παίρνει κάποιος τηλέφωνο.

Όσοι έχουν αγοράσει MSI 7800 GT παρακαλώ να αναφέρουν πόσο την αγόρασαν και από που και πότε.

Αληθεύει η φράση ότι έχουν 3 χρόνια εγγύηση; Αυτό κάπως απαλύνει τον πόνο μου. Η XFX αναφέρει στην ιστσελίδα της ότι προσφέρει εγγύηση εφ όρους ζωής. Ακόμα και αν την πουλήσεις αν κάνει register ο άλλος θα έχει εγγύηση εφ όρους ζωής. ( πληροφοριακά )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.