kingzback Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2006 Καλημερα! Λοιπον εχω athlon ΧP 2600 o/c στα 3000 (πυρηνας Barton δηλαδη) με υδροψυξη bigwater.Στα 1.8v και στα 2.185 GHz το cpu με full load εχω περιπου 52 βαθμους C.Σκεψη μου ειναι να βαλω ενα peltier για καλυτερη ψυξη. Eχω ηδη και ενα δευτερο τροφοδοτικο chieftecστα 360W. Ποιο θα μου συστηνατε και τι αλλο θα χρειαστω? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 13, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 απλα μην το κανεις τα tec θελουνε καλη ψυξη και το Bigwater δεν την διαθετη σκεψου οτι ηδει το cpu εχει 52 δηλαδη το νερο καμια 45αρα....με το tec θα παει πολυ πιο πανο.....και το συμαντικοτερο ειναι οτι αντλια σου δεν ειναι για πολλα γιατι εχουν παρουσιαστι πολλες να κογοντε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingzback Ιανουάριος 14, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2006 Και κατι αλλο. Αμα τελειωσει το υγρο τι κανω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιανουάριος 14, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2006 Μπορείς να βάλεις ένα μικρό peltier για να κερδίσεις μερικούς βαθμούς. Καλύτερα όμως να πάρεις ένα καλό ψυγείο και θα δεις καλύτερες θερμοκρασίες χωρίς να χρειαστεί κάτι παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.