Snips Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2006 Μετά από πολλές ώρες δεν κατάφερα να πάρω εικόνα στην Philips. Κάνω κάτι λάθος; Δεν αρκεί η σύνδεση DVI---> DVI; (το καλώδιο είναι Dsub σε Dsub αλλά με 2 Dsub toDVI ανταπτοράκια) Στην φώτο που παραθέτω φαίνονται το καλώδιο που παρέχει η GT και κάτω το καλώδιο DVI που παρέχει η PHILIPS. Αυτά συνδέονται μεταξύ τους; ΤΟ έκανα και αυτό αλλά δεν είδα τίποτα; Μπορεί να βοηθήσει κανείς; Μήπως είναι καμιά ρύθμιση στο PC που πρέπει να γίνει και με το κανονικό monitor σαν No1 Display και την TV σαν No2; έχω τους 81.92 drivers.
Snips Ιανουάριος 13, 2006 Author #2 Ιανουάριος 13, 2006 ΤΙ έγινε βρε παιδιά; Σταματήσαμε να ασχολούμαστε με HTPC τώρα?????
Snips Ιούνιος 19, 2006 Author #3 Ιούνιος 19, 2006 Επανέρχομαι και ρωτάω.Έχω εικόνα από το PC στην τηλεόραση αλλά όταν πατάω DEL για να μπω στο BIOS δεν έχω εικόνα (ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ). Υπάρχει τρόπος να το δώ το άτιμο το BIOS;
panos2k Ιούνιος 19, 2006 #4 Ιούνιος 19, 2006 γιατί δεν αγοράζεις ένα καλώδιο dvi με αυτό που έχεις κάνει τώρα δεν νομίζω οτι έχεις dvi κάτι σε αναλογικό περισσότερο, και μπορεί να κάψεις και τίποτα.....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.