Jump to content

CORSAIR VALUE CHIPS...????

tomhel

Recommended Posts

Το sandra δεν λεει τπτ , ουτε το cpuid , ουτε το centralbrain . Mηπως ξερετε κανα tool που να τις βλεπει (σαν τυπο chip )

Δεν ξερω , μηπως τα παρακατω χαρακτηριστικα βοηθησουν......

Brand: Corsair

Series: Value Select

Model: VS512MB400

Type: 184-Pin DDR SDRAM

Capacity: 1GB (2x512MB)

Speed: DDR 400 (PC 3200)

Cas Latency: 2.5

Voltage: 2.5V

ECC: No

Registered/Unbuffered: Unbuffered

Aπο οσο ξερω η XMS 3200C2 σειρα φοραει chip Infineon B-5,Samsung TCCD & TCC5 ,Winbond BH-5 CH-5 , BH-6 CH-6 , ενω η ValueSeries εχει διαφορα στην τιμη και στα timmings απο 2,2,2,5 1Τ ΣE 2.5,3,3,8 1T.....

Αρχική απάντηση από ea6gka

παρε ενα τηλεφωνο και ρωτα, ισως να σου πει.

Ναι , ναι .....Αμα αργησω , φαε....

Τι λέτε ρε σεις; :blink: Το ταπεινό μυαλό μου δεν μπορεί να σας παρακολουθήσει... :p

Για ρίξε καμιά φωτογραφία απο τα chips...

Αρχική απάντηση από tomhel

Ναι , ναι .....Αμα αργησω , φαε....

αν το ζητησεις ευγενικα οπως εκανα εγω θα σου το πει , εμενα μου το πανε παντως :)

αν το ζητησεις ευγενικα οπως εκανα εγω θα σου το πει , εμενα μου το πανε παντως :)

Λες???..... :hmm:

Αν ειναι ετσι , να του στειλω λουλουδια και ενα γαλακτομπουρεκο απο του Φλοκα...:tongue:

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Τι λέτε ρε σεις; :blink: Το ταπεινό μυαλό μου δεν μπορεί να σας παρακολουθήσει... :p

Για ρίξε καμιά φωτογραφία απο τα chips...

Οκ man , με την πρωτη ευκαιρια θα το κανω...

Αρχική απάντηση από tomhel

Λες???..... :hmm:

Αν ειναι ετσι , να του στειλω λουλουδια και ενα γαλακτομπουρεκο απο του Φλοκα...:tongue:

την ειρωνια δε τη καταλαβαινω.

Kαι εμένα μου έχουν πει αρκετές φορές απο ,, e-shop ,, infoshop ,, multirama και αλλα . Kαι μέσω mail επισης .

την ειρωνια δε τη καταλαβαινω.

Ρε'συ , δεν σε ειρωνευομαι ...

Απλα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι μιλας σοβαρα .........

ε σοβαρα σου μιλαω , αν ητανε θα εβαζα και smilie . Δε λεω οτι θα το κανουνε ολοι οι πωλητες απλα δοκιμασε και αν οχι ΟΚ. Μερικοι παντως σε εξυπηρετουν

Τα chip ειναι ακριβως σαν και αυτα , με το λογοτυπο της corsair , τον τυπο 3M8BDB , αλλα διαφορετικο serial PR1200540.....

post-100-1416072378,6683_thumb.jpg

ε σοβαρα σου μιλαω , αν ητανε θα εβαζα και smilie . Δε λεω οτι θα το κανουνε ολοι οι πωλητες απλα δοκιμασε και αν οχι ΟΚ. Μερικοι παντως σε εξυπηρετουν

Ok , sorry man . Αν ειναι ετσι οπως τα λες και βρω την ακρη με ενα τηλ . δωσε μου την διευθηνση σου να σου στηλω εσενα το γαλακτομπουρεκο....:D

Τελικα ακρη δεν βρηκα με τηλεφωνο...οποτε η ερωτηση ισχυει...

Μηπως ξερει κανας χρηστιανος τι σκτα chip ειναι αυτα τα ριμαδια....???

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από nick2crete

Για δες εδω

κι αν δεν υπαρχουν ποσταρε τα χαρακτηριστικα οπως οι αλλοι..:cool:

Πολυ καλο φιλε , ευχαριστω (αν και τα corsaria τα πουλησα ).Για καθε ενδεχομενο παντως μπηκε στα faforites.... :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.