Λαλάκης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 Θέλω να πάρω αυτήν την οθόνη.Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι δεν έχει dvi.Είναι τόσο σημαντικό το dvi βρε παιδιά ή να την πάρω να πάει στα κομμάτια?
Artist_ Ιανουάριος 13, 2006 #2 Ιανουάριος 13, 2006 Λαλάκη σου προτείνω να πάς σε ένα κατάστημα της γειτονιά σου με υπολογιστές και να δεις από κοντά μια οθόνη να δουλεύει με dvi και μια χωρίς. Έτσι θα καταλάβεις την διαφορά. Εγώ παντός για 19αρα δεν θα έπαιρνα χωρίς dvi.
Λαλάκης Ιανουάριος 13, 2006 Author #3 Ιανουάριος 13, 2006 Βασικά έχω κοιτάξει σε πολλά μαγαζια αλλά δεν έχω δει κανένα να έχει οθόνες συνδεδεμένες με dvi.
totally_wired Ιανουάριος 13, 2006 #4 Ιανουάριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από Artist_ Λαλάκη σου προτείνω να πάς σε ένα κατάστημα της γειτονιά σου με υπολογιστές και να δεις από κοντά μια οθόνη να δουλεύει με dvi και μια χωρίς. Έτσι θα καταλάβεις την διαφορά. Εγώ παντός για 19αρα δεν θα έπαιρνα χωρίς dvi. Οι οθόνες στα μαγαζία δείχνουν τόσο άθλια που στην πραγματικότητα σε αποτρέπουν να τις αγοράσεις... Ειδικά σε κάτι Multirama / Πλαίσιο με κάτι αθλιότητα VGA spliters
sotiris Ιανουάριος 13, 2006 #5 Ιανουάριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από totally_wired Οι οθόνες στα μαγαζία δείχνουν τόσο άθλια που στην πραγματικότητα σε αποτρέπουν να τις αγοράσεις... Ειδικά σε κάτι Multirama / Πλαίσιο με κάτι αθλιότητα VGA spliters απ'το τίποτα... τουλάχιστον μπορείς να καταλάβεις τι πάνελ φοράνε
astrolabos Ιανουάριος 14, 2006 #6 Ιανουάριος 14, 2006 Με την DVI θα έχεις καλύτερη απεικόνιση χρωμάτων. Αξίζει τον κόπο να δώσεις κάτι παραπάνω και να πάρεις - και - με DVI
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.