obijuan1983 Ιανουάριος 13, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Να σε καλα φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 13, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga δε βλέπεις καρά ρε Frostακο.... το παιδί ξέρει και αγγλικά.... το link που έδωσα εγώ, ΕΣΥ έκανες τον κόπο να το ανοίξεις? να δείς το Xtra κομμάτι (Block) που υπάρχει για τις πίσω μνήμες? μνήμες υπάρχουν πολλές..... Mister Junior Member Σιγά μην άνοιγα και το link, το έχω το block να κάθετε δίπλα μου... Δυστυχώς δεν το έβαλα σε κάρτα γιατί την πούλησα την gtx μου 3 μέρες αφού μου ήρθε το block... :bye: όχι και "Frostακο" Mister "οικονομική ατασθαλία" :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 13, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Dargsaga Αρχική απάντηση από DarkSaga αυτό με το chipset με τρελαίνει και μένα.....στην αρχή νόμιζα πως φταίει η ίδια η καρταο Μιχάλης έχει δουλειές τρεχάματα γαμώτο ήθελα και εγώ αλλά...Vag οι μνήμες γυμνές εντελλώς τώρα?πάνε καλύτερα χειρότερα το ίδιο?30-40 πάνω είναι μια χαρά δεν είμαι σταθερός στα 515 αλλα απο temps πιστεύω.....βαράει 80 αν τρέξω 3-4 loops οποιοδήποτε benchoπρόγραμμα Οι μνημες ειναι με αλουμινενια ψυκτρακια και διπλης οψης.Να σου πω τι αληθεια περισσοτερο βοηθησε ο ανεμιστηρας στα πλαγια παρα ολα τα αλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.