DarkSaga Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 υπάρχει κάποια πολύ καλήλύση για τις συγκεκριμένες κάρτες?αέρα η νερό?ψάχνω κάτι ανάλογο με αυτό ,γνωρίζει κανείς αν έχει κοινή διάταξη σε μνήμες με τη σειρά 6χχχ???http://www.trend4pc.de/product_info.php/products_id/252υπάρχουν στο ελλάντα αυτά τα προιόντα?υπάρχει κάτι σε άερα που να πλησιάζει σε επιδόσεις το νεράκι?κάτι για τις μνήμες ανεξάρτητο ????ποιό καλό παιδάκι έχει ψαχτεί?τι διαφορές είδατε σε ρολόγια και θερμοκρασίες όσοι αλλάξατε τη μαμισια ψύξηMany many Thanx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Ιανουάριος 12, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Προς το παρον το μονο που μπορω να σου πω ειναι η διαφορα σε max temps απο μαμα ψυξη σε υδροψυξη,με ενα μπλοκ OC labs σε σειρα με το CPU μπλοκ.Με τη μαμα ψυκτρα εβλεπα μεσω του rivatuner μεχρι και 73 βαθμους και μολις μπηκε η υδροψυξη ειδα max 41 βαθμους παρολο που ανεβασα και το vcore στα 1,7volt απο 1,4.Απο επιδοσεις θα ξερω να σου πω σε 2~3 μερες που θα εχω χρονο για δοκιμες.Οσο αφορα τις μνημες,δεν νομιζω να παιζει κατι καλητερο απο το σετακι των twekmonsters,τα οποια βεβαια μου εβγαλαν τη πιστη για να τους κανω lapping αφου η επιφανεια επαφης τους με τις μνημες ειναι σαν τα πατατακια rafles Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 12, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 κανα link απο το προιόντα?τόσο μεγάλη διαφορά ρα?ααα βιδάκια είχε τόσο λεπτά που να περνάνε απο τις τρύπες του pcb?επειδή εγώ έφαγα ήττα με ένα Asetek block γκρρρρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 12, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Απο 80αρια που βαρουσε κλοκαρισμενη και χωρις να μπορει να ξεπερνα τα 500 στον πυρηνα με νερο και μπλοκ απο 11 ειδα μαξ 36-38 και πηρα αλλα 30-40 μηζ.Το θεμα δεν ειναι τοσο οι μνημες , αυτες με ενα φανακι στα πλαινα του κουτιου μια χαρα ψυχονται οσο το πισω μερος της καρτας που απλα ζεματα.Φαντασου οτι το ανεμιστηρακι που εχω στο γιοφυρι τη dfi ποτε δεν το ειχα ακουσει και με την 7800 συνεχεια το ακουω .Το πιο ζεστο σημειο σε ολα το μηχανημα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 12, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 αυτό με το chipset με τρελαίνει και μένα.....στην αρχή νόμιζα πως φταίει η ίδια η καρταο Μιχάλης έχει δουλειές τρεχάματα γαμώτο ήθελα και εγώ αλλά...Vag οι μνήμες γυμνές εντελλώς τώρα?πάνε καλύτερα χειρότερα το ίδιο?30-40 πάνω είναι μια χαρά δεν είμαι σταθερός στα 515 αλλα απο temps πιστεύω.....βαράει 80 αν τρέξω 3-4 loops οποιοδήποτε benchoπρόγραμμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Ιανουάριος 12, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 22:58] κανα link απο το προιόντα?τόσο μεγάλη διαφορά ρα?ααα βιδάκια είχε τόσο λεπτά που να περνάνε απο τις τρύπες του pcb?επειδή εγώ έφαγα ήττα με ένα Asetek block γκρρρρ Τα OClabs τα φερνει η checkmate(www.checkmate.gr)αν και δεν ειναι οτι φτηνοτερο(περιπου 50 ευρω)και τα τελευταια revision υποστηριζουν τις 7800(απλα εχουν μια παραπανω τρυπα στο λαμακι στηριξης και τα απαραιτητα βιδακια,τα οποια παρεπιτοντως ειναι 2,5mm παχος επι 3 ποντους και εφαγα τον τοπο για να τα βρω για να ταιριαξω το παλιοτερο μπλοκ στην αλλη καρτα.Τα tweakmonsters τα εχει το hacshop προς 15 ευρω το σετ(8τεμαχια).Οντως και εγω κουφαθηκα με τη διαφορα στις temps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 12, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 που βρήκες ρε βίδες 2,5mm χ3cm?εώ σε όσα κέντρα βίδας πήγα μέχρι 3mm βρήκα,3 δεν μπάινει όμως τόσο είναι και τα μαμά βιδάκια.εγώ για 2mm το κόβω το τρυπάκι αλλα δεν έχω βερνιέρο να το μετρήσω και ακριβώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Ιανουάριος 12, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 23:14] που βρήκες ρε βίδες 2,5mm χ3cm?εώ σε όσα κέντρα βίδας πήγα μέχρι 3mm βρήκα,3 δεν μπάινει όμως τόσο είναι και τα μαμά βιδάκια.εγώ για 2mm το κόβω το τρυπάκι αλλα δεν έχω βερνιέρο να το μετρήσω και ακριβώς Ανεβαινοντας την Καλλιροης,50 μετρα μετα τη Φρατζη θα δεις στο δεξι σου χερι ενα μικρο μαγαζακι με βιδες.Σημερα το πρωι τις πηρα.Μη ξεχασεις να ζητησεις και παξιμαδια.Ισως να εχει και πλαστικες ροδελιτσες,ξεχασα να ρωτησω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Ιανουάριος 12, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Aυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 12, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 κατα την γνωμη μουσε waterblock αυτο εδω ειναι μια πολυ καλη λυσηπου προσφερει και ψυξη στις μνημες αλλα και εξυπνη υποστηριξη για διαταξη SLi(αυριο θα ξερω και αποτελεσματα στην πραξη)και σε θεμα αεροψυξης αν δεν θες να τραβηχτεις με κλασσικες πατεντες (cpu modded hs και bga heatsinks)τοτε NvSilencer is the way to go Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Ιανουάριος 12, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από thrasher [Σήμερα, στις 23:42] Aυτο? Καλο φαινεται αλλα τις μνημες που ειναι απο την πανω μερια δεν τις καληπτει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Ιανουάριος 13, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Γιατι δεν τις καλυπτει;Για προσεξε λιγο καλυτερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 13, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 στα 78ευρώ δεν τις καλύπτει εκτός αν εσύ βλέπεις και κομμάτια που δεν φαίνονται στη φωτογραφία Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Ιανουάριος 13, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Φιλε Darksaga είπα κοιτάξτε λίγο καλύτερα..μάλλον δεν κοιταξες καλά!Εκτός του ότι την ψύκτρα την βλέπεις απο την ανάποδη πλευρά(δηλαδή όχι απο την πλευρά της επαφής της σε μνήμες καi πυρήνα),το σχήμα της δεν σε παραπέμπει στην διάταξη πυρήνα και μνημών μιας κλασσικής 6800/7800GT;Επίσης αν διάβαζες το αγγλικό κείμενο θα έβλεπες το :''This radiator is conceived for highest requirements, therefore the RAM chips are also cooled . The channel process leads directly across the RAM components, in order to ensure optimal cooling.''Φιλικά Νικηφόρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 13, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 H 7800gtx έχει ram και από κάτω μαζί με τον πυρήνα και πάνω μόνες τους.άρα δεν της καλύπτει τις ram, τουλάχιστον όχι όλες, χρειάζεσαι πρόσθετα ψυχτράκια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 13, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 δε βλέπεις καρά ρε Frostακο....το παιδί ξέρει και αγγλικά....το link που έδωσα εγώ, ΕΣΥ έκανες τον κόπο να το ανοίξεις?να δείς το Xtra κομμάτι (Block) που υπάρχει για τις πίσω μνήμες?μνήμες υπάρχουν πολλές..... Mister Junior Member Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Ιανουάριος 13, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από obijuan1983 [Σήμερα, στις 04:28] Γιατι δεν τις καλυπτει;Για προσεξε λιγο καλυτερα.. Ποτε δεν γραφω κατι χωρις να ειμαι σηγουρος για αυτα που θα πω,γιαυτο και εχω τοσα χρονια τοσο λιγα post;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Ιανουάριος 13, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Βασικά να ζητήσω συγνώμη απο τον χρήστη Darksaga για το προηγούμενο ποστ μου και την βλακεία που είπα!Δεν είχα καμμία μα καμμία διάθεση ειρωνίας.Δεν είχα ιδέα οτι η 7800TX έχει μνήμες και απο πίσω!:giveup: Μια ταπεινή 6800GT έχω που έχει μόνο απο την μια πλευρά μνήμες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Ιανουάριος 13, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Kαι απο τον Phil το ίδιο!Βασικά πρέπει να με πείραξε η 6ωρη εφημερία χτες το βράδυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Ιανουάριος 13, 2006 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από obijuan1983 [Σήμερα, στις 15:24] Kαι απο τον Phil το ίδιο!Βασικά πρέπει να με πείραξε η 6ωρη εφημερία χτες το βράδυ!!! No prob mate;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.