Helly Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 Ενδιαφερομαι να αποκτησω μια χρεωστικη καρτα με ΠΛΗΡΕΙΣ online δυνατοτητες παραγγελειων.(VISA)Απο δικες σας εμπειριες ποια εχει την καλυτερη καλυψη σε ευρωπαικα μαγαζια online πληροφορικης χωρις καθυστερησεις επιβεβαιωσης αγορας?Εχουν γενικα καποια μηνιαια επιβαρυνση οπως οι πιστωτικες και αν ναι ποσο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 12, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Βγαλε την Visa Electron της Alpha. Δεν εχει συνδρομη μονο οτι εχεις στον λογαριασμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Ιανουάριος 12, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 visa electron εχω εγω απο το ταχυδρομικο ταμιευτηριο.. η βλακεια ειναι οτι η καθε αγορα πρεπει να μην ξεπερνα τα 200ευρω και οι συνολικες αγορες ανα μερα τα 1500ευρω.. δε ξερω αν ειναι ολες ετσι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vpapanik Ιανουάριος 13, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Alpha Visa Electron. Η τελεια !. Με 2 λογαριασμούς επάνω, ο πρώτος για αγορές και ο δεύτερος, κρυφός για καβάτζα. Μεταφέρεις το ακριβές ποσό από τον 2ο στον 1ο, αγοραζεις και ο 1ος μηδενιζεται. Η απόλυτη ασφάλεια. Τη χρησιμοποιώ πανω απο 5 χρονια και εχω κάνει πανω απο 100 αγορες χωρις κανενα προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Ιανουάριος 13, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Χρονος αναμονης για να στην εκδώσουν περίπου?Ακουσα σε μερικες τραπεζες(Κυπρου) στην τυπωνουν επιτοπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Ιανουάριος 15, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 e-shop Visa electron:D (απο Γενική Τράπεζα) Αν ειδικά είσαι και φοιτητής είναι χωρίς συνδρομή μέχρι να τελειώσεις, 2% έκπτωση για αγορές από e-shop , 1% στα υπόλοιπα καταστήματα και το σούπερ δώρο!! μία ετήσια συνδρομη pstn Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 15, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 Πειραιως εχω και ειναι πολυ καλη....Ουτε συνδρομες,ουτε τπτ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Ιανουάριος 16, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από blade_pan Πειραιως εχω και ειναι πολυ καλη....Ουτε συνδρομες,ουτε τπτ! Την έχεις χρησιμοποιήσει σε e-shops? (play.com/amazon/paypal/i-ticket) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 16, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 Συνηθως χρησιμοποιω την univesity Visa της πειραιως...Δεν θυμαμαι για eshop...αλλα ειναι visa electron και γινεται σιγουρα!αν θες παρε και ρωτα στην πειραιως... 801 802 803 804... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 16, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2006 @blade_pan Στο paypal εισαι οκ με αυτην ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 17, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Δυστυχως ακομη δεν εχω ασχοληθει με paypal αλλα γενικως η πειραιως ειναι μπροστα τεχνολογικα....δηλαδη και winbanking τελειο,easypay....οποτε πιστευω θα ειναι κυριλε...Το paypal προυποθετει κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dioptra999 Ιανουάριος 18, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 και εγω πειραιώς εχω και ειμαι ευχαριστημένος!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.