Maestro Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2006 Παιδια σημερα μου ηρθε δωρο το Μυστ 5.. το εγκατεστησα κανονικα.. ολα μια χαρα και μολις παω να το ανοιξω μου πεταει το εξης ομορφο: "A required security module could not be activated. This program can not be executed" Aυτα... Βγαλε ακρη τωρα. Το hardware μου ΣΑΦΩΣ υπερκαλυπτει τις απαιτησεις (P4-3Ghz, 1GBRAM,80SATA, GeForce 6800GS) Εχει κανεις καμια ιδεα??:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Ιανουάριος 12, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Τι σοι δωρο δηλαδη??αυθεντικο η μηΜαλλον μη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestro Ιανουάριος 12, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Προφανως και μιλαω για αυθεντικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 12, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 χτυπάει η προστασία (το securom).δες εδώ:http://www.securom.com/support_enduser.asp?t=2&ts1=4μάλλον πρέπει να κλείσεις τα daemon tools/alcohol120% (να απενεργοποήσεις από device manager το/τα virtual drive). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestro Ιανουάριος 12, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Ναι.. τα εκλεισα, τα πεταξα ολα.. κι ακομα δε δουλευει.. με το ιδιο μηνυμα. Νομιζω οτι θα αρχισω να περιοριζω απο δω και περα το αυθεντικο software.. ΕΛΕΟΣ πια.. Δηλαδη αν το ειχα αγορασει και δεν ηταν δωρο και ειχα χασει και 50γιουρια (επειδη τα παιχνιδια ειναι και πολυ φτηνα πλεον - πολιτικη των εταιριων για να εξαλειψουν την πειρατια:worship: !!!) τι θα επρεπε να κανω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 12, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 "A required security module can not be activated. This program can not be executed."SecuROM has determined a debugging or an emulation tool is running. Please refer to the following procedure to remedy: * Please deactivate these tools before starting the program. It's not necessary to uninstall them. * If the problem persists, please send a SecuROM analysis file to support@securom.com (see "Support Info" section on how to do that). Στείλε mail στο support.Βγάλε ότι μπορεί να κάνει αυτά που περιγράφει. Π.χ. windows debugger? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestro Ιανουάριος 12, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Θα στειλω.. αλλά νομιζω πως το πιο απλο πραγμα που εχω να κανω ειναι να κατεβασω κανενα κρακ.. Αφου οι εταιριες αυτες δε σεβονται τιποτα.. δεν θα χασω εγω το σαβ/κο μου περιμενοντας ποτε θα απαντησουν, ουτε θα αναγκαστω να αποστειρωσω τον υπολογιστη μου απο καθετι που δεν αρεσει στην SecuROM.. Kαι τελοσπαντων.. φυλαγα τον ελαχιστο ελευθερο χρονο μου για να παιξω, οχι να κατσω να δω ΠΩΣ θα καταφερω να παιξω..Το θεωρω πολυ μεγαλη κοροιδια να σκας λεφτα για κατι και τελικα ο αλλος ο οποιος προτιμησε το μαιμουδακι να κανει τη δουλεια του μια χαρα, κι εσυ να χτυπιεσαι επι μερες στα technical support.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Ιανουάριος 12, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από Maestro [Χθες, στις 20:28] Προφανως και μιλαω για αυθεντικο Και που το λες αυτο ?? Το μονο που αναφερεις με γενικοτητα ειναι "δωρο" Μηπως πρεπει να φερω καποιον με ειδικοτητα στην αποκρυπτογραφηση για το μηνυμα σου αφου δεν μιλας συγκεκριμενα Ελεος Κοιτα και λιγο μεσω του regedit στο registry μηπως μπορεις να σβησεις οτι εχει απομεινει των emulatιοn προγραμματων που προφανως ειχες στον δισκο σου και ξαναδοκιμασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestro Ιανουάριος 12, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Φιλε μου δε νομιζω να εβγαινα ποτε να παραπονεθω επειδη δε μου παιζει κλεμμενο παιχνιδι!!! Θαενκς παντως, θα το δοκιμασω να δω τι παιζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestro Ιανουάριος 13, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Πηγα να δω το regedit.. και.. διαπιστωσα οτι μαλλον ειμαι τελειως ασχετος, αφου δεν καταλαβαινω τι παιζει εκει μεσα.. Ειχα περασμενο το Daemon tools.. (αυτο τωρα θεωρειται αμαρτια??? Ή μας απαγορευσαν και να κανουμε mount CD images, κατι που γινεται εδω και χρονια σε Μac κα UNIX) .Το απενεργοποιησα, τιποτα. το απεγκατεστησα.. τιποτα... Τι αλλο μπορει να ενοχλει αυτο το ακρως συμπαθητικο συστημα προστασιας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 13, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από Maestro Φιλε μου δε νομιζω να εβγαινα ποτε να παραπονεθω επειδη δε μου παιζει κλεμμενο παιχνιδι!!! Έχουμε δει και χειρότερα.... Αρχική απάντηση από MaestroΤι αλλο μπορει να ενοχλει αυτο το ακρως συμπαθητικο συστημα προστασιας... Το γεγονός μάλλον ότι είναι original.... Τι άλλο να πεις από την στιγμή που οι εταιρίες κάνουν ότι μπορούν για να ταλαιπωρήσουν τους νομοταγείς πολίτες.... Το έχω κι εγώ πρωτότυπο. Θα το δοκιμάσω το Σ/Κ και αν έχω κάτι θα σου πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιανουάριος 13, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Το έβαλα και το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι ο φάκελος το έγγραφά μου να βρίσκεται στο ίδιο partition με τα win. Κατά τα άλλα μια χαρά και με CDROM emulator ενεργοποιημένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestro Ιανουάριος 13, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 εεεεε? Στο ιδιο partition βρισκονται... αλλα τιποτα.. ακομα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.