Jump to content

Tι timings εχετε με τις TwinMos (1GB cl2.5) απο e-shop ?

float_e

Recommended Posts

Καλησπερα,

Τι timings εχετε με τις TwinMos 1GB απο e-shop ?

_ΔΕΝ_ αναφερομαι στις value ram twinmos που εχει τωρα αλλα στις CAS 2.5 που ειχε μεχρι και πριν λιγο καιρο.

Αν ειναι ευκολο να αναφερεται μητρικη/chipset.

Δυστηχως εμενα στο auto τις βλεπει στο 2.5-4-4-8 ενω στο SPD 2.5-3-3-8

Το οτι τις βλεπει στο SPD σε χαμηλοτερα latencies τι σημαινει ?

Αρχική απάντηση από ea6gka

δε πολυ καταλαβα τι λες εδω , στο αυτο βλεπει στο BIOS 2.5/4/4/8 και στα windows @ cpuz

2.5-3-3-8?

Eαν εχει καμια p4p/c800 λογικο ειναι να κανει "τετοια" λογω μιας επιλογης στο βιος για το perfomance

http://www.memtest86.com/memt32.zip πανε εδω κατεβασε το βαλτο σε μια δισκετα (διαβασε οδηγιες) , κανε επαννεκινηση με τη δισκετα μεσα (θεωρω οτι εχει βαλεις να βλεπει πρωτη συσκευη τη δισκετα) και θα τρεξει το μεμτεστ. μια μπλε οθονη ειναι που τρεχει διγνωστικα για ανιχνευση λαθων στις μνημες , δες το τριτο κατα σειρα αποτελεσμα απο πανω αριστερα , εκει που λεει δλδ ---> 2048ΜΒ-ΧΧΧΧmb/s

EDITTTT ειδα εχεις DFI , GENIE BIOS καατω τερμα εχει ENABLE/DISABLE MEMTEST

Πολύ ωραίο ! Την τσίτωσε τη μνήμη για τα καλά.

Λοιπόν, έτρεξα όλο το pass, σταθερα 2149 ΜΒ/sec και θερμοκρασία 48.5-51.5 βαθμούς. Έχω κολλήσει αισθητήρα επάνω και τις έχω μέσα σε παθητικές ψύκτρες της revoltec.

Αρχική απάντηση από ea6gka [Χθες, στις 17:01]

δε πολυ καταλαβα τι λες εδω , στο αυτο βλεπει στο BIOS 2.5/4/4/8 και στα windows @ cpuz

2.5-3-3-8?

Ακριβως αυτο. :)

Στο memtest+ μου δινει 2100+ MB αλλα δεν θυμαμαι τον ακριβη αριθμο τωρα.

Λογικα αφου το SPD δινει 2.5-3-3-8 οι μνημες θα πρεπει να παιζουν απο την μανα τους σε τετοια latencies.

Για να χαμηλωσω latencies ειναι πιθανο να χρειαστει να ανεβασω το ρευμα για τις μνημες ?

Οχι τιποτε αλλο αλλα τις εχω γυμνες ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.