Jump to content

που θα βρω αυτο το κουτι?

def

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από vdeseris

Κουτιά της NZXT φέρνει και το multirama και το hacshop. ;)

σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση παιδια

για πειτε και σεις παιδια καμια γνωμη:)

λευτερη πανε παρε κανα στακερ ρε να τα εχουμε να κανουν παρεα,εγω μαλλον θα παω να παρω το σαββατο. βασικα αυτο το κουτι που λες πολυ αυγο μου ερχεται....

Αρχική απάντηση από FLO [Σήμερα, στις 17:30]

Πολυ ομορφο κουτακι.

Η τιμη του ειναι ομως λιγο τσιμπιμενη σε αυτα τα λεφτα παιρνεις αλλα case.

συμφωνω με τον φίλο απολυτα και σου προτείνω να το πάρεις μόνο για να έχεις κάτι ΠΟΛΥ διαφορετικό απο τους άλλους και όχι απόλυτα λειτουργικό τουλάχιστον όχι εξακρυβωμένα αλλιώς πάρε Staker

...πολυ ομορφο ειναι κατ εμε...:inlove:

....παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι λετε οτι ειναι ακριβο...185 και ειναι απο αλουμινιο....το stacker ειναι απο τσιγκο και εχει 155 .....:wassat:

• 2 weeks later...

To είχα δει στα multirama, από κοντά δεν είναι και τόσο εντυπωσιακό. Προσωπικά δε μου αρέσει, μου θυμίζει ψυγείο κουζίνας. Τουλάχιστον με ένα phase από κάτω θα ταίριαζε κουτί.

Στα Multirama πριν απο 2-3 βδομάδες το είχε περίπου 130 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ...Δυστυχώς όταν το είδα από κοντά ξενέρωσα διότι αν και αλουμινένιο οι χρωμιομένες λεπτομέρειές του ήταν απο πλαστικό και το πορτάκι φαινόταν αρκετά ψεύτικο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.