magicman Ιανουάριος 14, 2006 Author #42 Ιανουάριος 14, 2006 ναι. στα 2 μου ειπαν απο δευτερα. στους αμπελοκηπους πηρα ρωτησα μου λεει η κοπελα,δωσε μου ενα τηλ. να σε παρω σε 10 λεπτα να σου πω αν ειναι διαθεσιμο. τις το δικο και περιμενω.. περνανε 10 λεπτα,20 λεπτα.30 λεπτα τιποτα. ξαναπερνω την λεω με ξεχασες. μπορεις να μου πεις τωρα για να ξερω τι να κανω? μου λεει δωσε μου 2 λεπτα και θα σε παρω. αντε λεω παλι οκ, στην κοπελα με την ωραια φωνη. και απο τοτε ακομη με περνει? :hehe: υ.γ η εγω ειμαι περιεργος πελατης ή αυτοι εχουν το προβλημα.
def Ιανουάριος 14, 2006 #43 Ιανουάριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN ναι. στα 2 μου ειπαν απο δευτερα. στους αμπελοκηπους πηρα ρωτησα μου λεει η κοπελα,δωσε μου ενα τηλ. να σε παρω σε 10 λεπτα να σου πω αν ειναι διαθεσιμο. τις το δικο και περιμενω.. περνανε 10 λεπτα,20 λεπτα.30 λεπτα τιποτα. ξαναπερνω την λεω με ξεχασες. μπορεις να μου πεις τωρα για να ξερω τι να κανω? μου λεει δωσε μου 2 λεπτα και θα σε παρω. αντε λεω παλι οκ, στην κοπελα με την ωραια φωνη. και απο τοτε ακομη με περνει? :hehe: υ.γ η εγω ειμαι περιεργος πελατης ή αυτοι εχουν το προβλημα. θα ερθεις ρε απο το σπιτι απο εβδομαδα??????????θα εχει ψωμιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
magicman Ιανουάριος 14, 2006 Author #44 Ιανουάριος 14, 2006 λευτερη δεν ξερω ρε σι. δεν σου λεω ναι γιατι ξερεις πως ειμαι,εχω σχολειο κτλ.. θα σου πω αν ειναι. μπορει την τριτη που σχολαω νωρις.
magicman Ιανουάριος 17, 2006 Author #45 Ιανουάριος 17, 2006 ΑΚΟΜΗ δεν εχει ερθει το κουτι ρε γμτ. μου ειπαν οτι οθτε αυτοι το εχουν και περιμενουν νεα παραλαβη χθες επρεπε να το στειλουν.. και ακομα... :whistle2:
magicman Ιανουάριος 28, 2006 Author #46 Ιανουάριος 28, 2006 το κουτι εχει ερθει εδω και λιγες μερες... ολα αψογα. παρα πολυ καλο αλλα το μονο που με χαλασε ειναι ποσο δυσκολα βγαινουν οι προσοψεις... κατι αλλο την σιτα στο πατωμα εγω τι εβγαλα τελειως και εβαλα το ψυγειο. εσεις την βγαλατε? υ.γ εχω φοτος απο το κουτι αλλα ειναι μεγαλες. 7+ mb που μπορω να τις ανεβασω για να τις παρει?
louis_gas Ιανουάριος 28, 2006 #47 Ιανουάριος 28, 2006 εχω φοτος απο το κουτι αλλα ειναι μεγαλες. 7+ mb που μπορω να τις ανεβασω για να τις παρει? ε μικρυνε τις λιγο ντε υοαρχει και το http://www.imageshack.us/
deninho Φεβρουάριος 9, 2006 #48 Φεβρουάριος 9, 2006 ειδικά αυτό με το ψυγείο κάτω, με ενδιαφέρει τα μάλα... αν μπορείς στείλε e-mail με τις photos...(στείλε pm να σου στείλω το email μου)
Snips Απρίλιος 25, 2006 #49 Απρίλιος 25, 2006 Βρε παίδες έχει καταφέρει κανείς να βγάλει μπροστινά trays από το stacker χωρίς να χρησιμοποιήσει κάποιο αιχμηρό αντικέιμενο; Τα έχω γεμίσει γρατζουνιές τα καϋμένα.
Athens2004 Απρίλιος 25, 2006 #50 Απρίλιος 25, 2006 Λεπτο μαχαίρι πολύ λεπτο ώστε να χωρά αναμμέσα το κάνεις μοχλο και πετάγεται έξω μόνο του.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.