Jump to content

αξιζει η αγορα στακερ?

magicman

Recommended Posts

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

ναι. στα 2 μου ειπαν απο δευτερα. στους αμπελοκηπους πηρα ρωτησα μου λεει η κοπελα,δωσε μου ενα τηλ. να σε παρω σε 10 λεπτα να σου πω αν ειναι διαθεσιμο. τις το δικο και περιμενω.. περνανε 10 λεπτα,20 λεπτα.30 λεπτα τιποτα. ξαναπερνω την λεω με ξεχασες. μπορεις να μου πεις τωρα για να ξερω τι να κανω? μου λεει δωσε μου 2 λεπτα και θα σε παρω. αντε λεω παλι οκ, στην κοπελα με την ωραια φωνη. και απο τοτε ακομη με περνει?:p:hehe: :hehe: :hehe:

υ.γ η εγω ειμαι περιεργος πελατης ή αυτοι εχουν το προβλημα.

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

ναι. στα 2 μου ειπαν απο δευτερα. στους αμπελοκηπους πηρα ρωτησα μου λεει η κοπελα,δωσε μου ενα τηλ. να σε παρω σε 10 λεπτα να σου πω αν ειναι διαθεσιμο. τις το δικο και περιμενω.. περνανε 10 λεπτα,20 λεπτα.30 λεπτα τιποτα. ξαναπερνω την λεω με ξεχασες. μπορεις να μου πεις τωρα για να ξερω τι να κανω? μου λεει δωσε μου 2 λεπτα και θα σε παρω. αντε λεω παλι οκ, στην κοπελα με την ωραια φωνη. και απο τοτε ακομη με περνει?:p:hehe: :hehe: :hehe:

υ.γ η εγω ειμαι περιεργος πελατης ή αυτοι εχουν το προβλημα.

θα ερθεις ρε απο το σπιτι απο εβδομαδα??????????θα εχει ψωμιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

:D

λευτερη δεν ξερω ρε σι. δεν σου λεω ναι γιατι ξερεις πως ειμαι,εχω σχολειο κτλ.. θα σου πω αν ειναι. μπορει την τριτη που σχολαω νωρις.

ΑΚΟΜΗ δεν εχει ερθει το κουτι ρε γμτ. μου ειπαν οτι οθτε αυτοι το εχουν και περιμενουν νεα παραλαβη χθες επρεπε να το στειλουν.. και ακομα... :whistle2:

• 2 weeks later...

το κουτι εχει ερθει εδω και λιγες μερες... ολα αψογα. παρα πολυ καλο αλλα το μονο που με χαλασε ειναι ποσο δυσκολα βγαινουν οι προσοψεις... κατι αλλο την σιτα στο πατωμα εγω τι εβγαλα τελειως και εβαλα το ψυγειο. εσεις την βγαλατε?

υ.γ εχω φοτος απο το κουτι αλλα ειναι μεγαλες. 7+ mb που μπορω να τις ανεβασω για να τις παρει?

• 2 weeks later...

ειδικά αυτό με το ψυγείο κάτω, με ενδιαφέρει τα μάλα... αν μπορείς στείλε e-mail με τις photos...(στείλε pm να σου στείλω το email μου)

• 2 months later...

Βρε παίδες έχει καταφέρει κανείς να βγάλει μπροστινά trays από το stacker χωρίς να χρησιμοποιήσει κάποιο αιχμηρό αντικέιμενο; Τα έχω γεμίσει γρατζουνιές τα καϋμένα.

Λεπτο μαχαίρι πολύ λεπτο ώστε να χωρά αναμμέσα το κάνεις μοχλο και πετάγεται έξω μόνο του.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.